Šta je novo?

HTC HD2

mihans,ili bilo ko drugi... moze li jedna molba da mi skines sa neta ROM koji ti koristis i koji mislis da je dobar jer sam ja trazio i trazio i ne znam ga naci, pa da mi posaljes preko SKYPE. moj profil je sinisag6, Kozarska Dubica. stize mii fon ovih dana iz njemacke pa da ubacim rom na engleskom

@sinisag
-nije problem ni preko skypea da ti poshaljem ali mislim da ti je lakshe da ti poshaljem linkove na PM!shaljem ti linkove na PM!
@hd2master
-provereni prodavac!? ne razumem! to sam chitao i na drugom forumu!kao nashi operateri ne valjaju uvaljuju nam shkart robu i ostalo!ne branim ih!daleko od toga!i ne radim u nekom on njih, daleko od toga! jasno mi je da se telefoni od nashih operatera kvare!koliko Vi znate ljudi kojima se pokvario tel qpljen u telenoru,vip-u,telekomu!?2-3!? a kolko taj operater ima korisnika 2-3 miliona!? (mislim da je veci problem u ne znanju operatera i prchkanju softwarea da bude na srpskom)
dobar glas se daleko chuje, a losh josh dalje!e o tome se ovde radi! pre bih qpio phone od generalnog zastupnika npr htc, a to su telenor, vip i comtrade nego kako sam prochitao citiram-chuo sam za nekog lika koji prodaje htc, proveren je!njegov brat radi u htc-u -kraj citata! shteta shto ne radi u mercedesu imali bi proverene i jeftine mercedese!necu da omalovazhavam i vredjam ovim putem nikoga!mozhda je to sve i tachno, ljudi moraju da se snadju za zhivo i da zaradjuju!to je svima jasno!
ali opet vishe verujem generalnom zastupniq i uvek sam pre za njega!mislim da je proshlo vreme kada su se telefoni prodavali na tezgi na pijaci!
---------------------------------------------------------
jedno pitanje za ˝glavonje˝! :)
kako da bookmark-ujem ovaj forum tako da mi uvek kada ga pozovem izbacuje poslednju stranicu!?
ja npr. bookmark-ujem sada ovu 77 stranicu i vec sutra ona je pregazhena za 2-3 nove!?
hvala, velika!
-----------------------------------------------------------
LeoExtendedNotifications, blink keypad on missed call, sms, email
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=636439
-------------------------------------------------------------------
ultimate-windows-phone-7-device-leaks-out
http://www.engadget.com/photos/dell-lightning-the-ultimate-windows-phone-7-device-leaks-out/#2915841

Poslednja izmena:
mihans hvala ti puno... ja sam skinuo sa ovog prvog linka. a jel ovaj drugi isto to ili trebam i ovo dole skinuti. sa pvog dole nece nesto

(sa pvog dole nece nesto -nije mi jasno ovo?)
nema na chemu!samo udri shta god i gde god da zapne!
oba linka su isti file samo na razlichitim fileserverima!
nije bitno sa kog svuchesh rom, to je to!
rom treba da bude tezhak negde oko 190mb!
--------------------------------------
@sinisag
nisam pogreshio!
190mb je rom tezhak!
neshto nisi dobro svukao!
na private sam ti posla direct link samo klikni na njega i krece vozhnja!
--------------------------------------------------------------
@RunfaZ
mislish da editujesh snimljeni video na HD2!?
pa ti si to postavio pitanje na forumu- Aplikacije - Windows Mobile 5/6/6.1/6.5
a ne ovde! :)

Poslednja izmena:
mihans da ti nisi pogresio 199mb? da nije 190kb. ja isao samo na dowaloud i ima ona ikona kao u obliku 4, i tezak je 3.54mb

jedno pitanje na koje mi nitko do sada nigdje nije odgovorio,bar sa da ili ne-Dali ima softver za video edit za WM 6.5 tj za ovaj HD2?

Jedno pitanje u vezi displeja, da li vam pod uglom ekran dobije malo drugaciju boju tj blago zelenkastu tj nije onako cista crna boja prikaza kao pod pravim uglom?

Ne može da bude ROM 190 KB bre :) Blizu 200 MB je.

Nego, nikome ne smeta to da delivery report stiže kao poruka? To mene izluduje, mnogo mi smeta. To sam ranije imao na nekom Siemensu S55 i preporodio se kada sam uzeo Nokiu :) To me jednostavno izluduje, ne mogu bez toga ali mi smeta što moram da brišem sve poruke posebno. Ima li neki program ili zakrpa koja rešava ovo?

To i mene smara poprilično

I mene bi to zanimalo. Ovako ih ručno brišem...

EDIT: kad se već oglasih...
Topla preporuka za Energy ROM, baš mi je dobro legao, koristim ga već desetak dana

Poslednja izmena:
@sinisag
-cool!nema na chemu
------------------------------------------------------
kome josh treba delivery report!?
meni bar nije vazhno pa sam ga i iskljuchio!
ako nishta bar shtedi bateriju!
a shto se tiche brisanja svih sms od jedamputa to je moguce!
messages/udjesh u jednu/menu/all messages/menu/delete/menu/select all/done
:) nishta lakshe
----------------------------------------------------
njegov problem ako nije dobio poruq! nije tvoj :)
ko ga shljivi! ;)
----------------------------------------------------
a da li ste skontali da hd2 za americhko trzhishte ima ove donje tastere za javljanje i za odbijanje poziva u zelenoj i crvenoj boji!
inache ameri ne bi skontali shta da stisnu!***! :)

Poslednja izmena:
Al ga odgovori sad... :)
Treba mi report, želim da znam da li je neko dobio poruku ili ne, to je na Nokii radilo u pozadini i nije smetalo. Nisam mislio na brisanje svih poruka nego svih poruka koje su u stvari reporti ;)

koliko ja znam na wm stize izvjestaj na ekran kao poruka i dole imas opciju dilete i open pa samo kliknes na obrisi i tako nema vise u porukama svi ti nagomilani izvjestaji

Samo svakako zazvoni melodija kao za novu poruku... Bzvz se cimam da gledam u telefon, reporte sam naviknut da gledam samo kada mi je to potrebno, inače ih pobrišem jednom mesečno. Meni je svrha toga da ne pratim svaku poruku već kad mi je potrebno da mogu da proverim. A šta se dešava kada pošaljem sms i ostane na Pending? To nigde ne mogu da vidim.

Mishans mozes li i meni kao i sinisig na pm da posaljes link za taj rom sto ti koristis.Unapred zahvalan

ljudi ovaj telefon je neshto najblje shto mi se desilo u ovoj godini...a napomenucu da se deshavalo dosta toga!:banana:
Bash pre neki dan lik qpio 3gs, za koji sam se ja uzgred recheno dvoumio.Pa onaj telefon je,blago recheno,smeshan u poredjenju sa HD2.Jedina prednost mu je memorija,ja bih rekao,i aj te neke tralala aplikacije.
Ako nishta drugo ono samo ekran na HD2 je grom!
Tako da ako se neko dvoumi ima moja najiskreniju preporuq i ako sam moram priznati bio naklonjeniji 3gs pre qpovine...a onda me je "HD2" ubedio sa dve rechenice!

Mishans samo nastavi sa ovim postovima aplikacija,dobro ti ide. :d

Moze li pomoc kako da iskljucim cid check?

Majstore, krajnje prijateljski te molim da uložiš makar malo napora, pročitaš osnovne stvari, i poštediš sebe eventualne neprijatnosti brikovanja telefona.
Vrlo rado ćemo ti ovde pomoći, ali moramo se bar razuemti oko osnovnih termina, OK?
Bez ljutnje, molim te cheers
Za početak, ne idi dalje dok ne budeš siguran da si razumeo svaku reč u prvom postu ove teme.
A onda ćemo pomoći, ne brini.
Može tako?

Vrh Dno