Šta je novo?

HTC HD2

pa ukljucim ja wi fi, i on se poveze na moju kucnu pise da je konektovan ali sta god da otvorim na netu kaze konekcija nije uspesna

Da li ti je mreža zaključana, tj. da li ima šifru?! Meni se desi da kada ne unesem dobro šifru, da mi prijavi da sam se konektovao, ali ne mogu da idem na net...

Biće da je problem do rutera.
- Pogledaj u logovima rutera da li je HD2 nakačen
- Pogledaj na HD2 da li je dobio IP adresu

Kucaš u browseru na kompu 192.168.1.1, username admin, password admin (tako bi trebalo da bude po defaultu).

Kod mene na TP-linku je pod Wireless, pa Statistics, vidi se koji su uređaji trenutno nakačeni na wireless, sa MAC adresama, itd...

A na HD2:
Tab Settings - Wireless controls, onda klik na Wi-Fi (ne na switch, već na Wi-Fi polje, levo), dobijaš listu vidljivih WiFi mreža, i tu treba da se vidi i da je tvoja kućna štiklirana (jer si konektovana na nju), klik na Advanced, pa dole na tab Advanced. Treba da stoji:
Status: Associated to network
MAC:.....
IP: 192.168.xxx.xxx - najverovatnije je u ovom obliku. Napiši šta kod tebe tačno stoji

sve sam to odradila, i stiklirana je moja kucna mreza na hd2, ali na statistics kod rutera ne pise da je prikacen hd2, sta onda trebam?

Koji je ruter u pitanju? Je l' ti je aktiviran DHCP?

nije ista kao na lap topu videla sam, na htc je 169.254.249.144

To je to. Ruter nije dodelio IP adresu telefonu. Ili filtrira MAC adrese, ili je DHCP off, ili...
Mora onaj ko je setovao ruter.

Ruter je... komšijski? :)

evo ga KONACNO :):)
nije ruter komsijski nego moj licno, izbrisala sam prethodna podesavanja na hd2 i redom opet odradila i upisala lozinku i povezao se, sad ga ima i u statistici rutera, supeeeeeerr hvala svima!

pitanje!

da li vam se prilikom uspostavljanja telefonske veze chuje kao da neshto puckne u zvuchniq (onaj zvuchnik na koji prislanjash uho) i isti takav zvuk kada prekinesg vezu!?
nechuje se uvek i nije stalno istog itenziteta, tj. nije uniformisan zvuk da bi se reklo da to tako treba i da je sa nekom svrhom!

da li vam se prilikom uspostavljanja telefonske veze chuje kao da neshto puckne u zvuchniq (onaj zvuchnik na koji prislanjash uho) i isti takav zvuk kada prekinesg vezu!?
nechuje se uvek i nije stalno istog itenziteta, tj. nije uniformisan zvuk da bi se reklo da to tako treba i da je sa nekom svrhom!

kod mene se ne cuje

Zna li neko gde u Bgd ima da se kupi drzac za GPS za kola koji bi odgovarao HD2 po dimenzijama.
Naravno odgovarao bi i onaj koji moze da se prosiri/skupi koliko je potrebno da HD2 u njemu stoji cvrsto i sigurno.

http://www.netimes.com/shop/car-mou...2-t8585-htc-leo-p-2463.html?cPath=445_694_721
ja sam uzeo ovaj iz amerike ali imam neq sumnju u njega!
skroz je plastichan-naravno tj. ti drzachi na uglovima i ta gore shtipaljka shto drzhe phone nisu oblozeni nikakvim finim materijlom!gola je plastika i malo mi deluje oshtra!
bojim se da stavim da ne izgrebe mob! :(
uzeo sam i ovo 4 kom razlichite boje
http://www.netimes.com/shop/resin-s...2-t8585-htc-leo-p-2455.html?cPath=445_698_703
i tu mi se chini da su malo oshtre ivice, ali ipak je gumeno pa i tu imam sumnju da ce izderati prilikom
dugog korishcenja!

uzeo sam i ovo ali to def. necu staviti ako nekome treba mozhemo se dogovoriti neshto
http://www.netimes.com/shop/protect...2-t8585-htc-leo-p-2456.html?cPath=445_698_714
http://www.netimes.com/shop/protect...2-t8585-htc-leo-p-2456.html?cPath=445_698_714

Koliko Vam drzi baterija na ovom telefonu?
Da li mislite da je puno dati 360e za ovaj telefon (preko VIP-a uz paket 900) s obzirom da ima mnogo jeftinijih Androida?

Koliko Vam drzi baterija na ovom telefonu?
Da li mislite da je puno dati 360e za ovaj telefon (preko VIP-a uz paket 900) s obzirom da ima mnogo jeftinijih Androida?

meni drzi dva dana,
ja mislim da nije mnogo,ja sam tel uzeo uz paket 325 i nisam se pokajao(mislim na fon)stvarno je masina

Instalirao sam Touch X 100%Battery for 1.66 ROMS.cab i Touch X Taskmanager.cab i imam problem... Stara ikona za bateriju i dalje postoji, znači sada imam dve ikone :)
Drugi problem je što se ikona za task manager poklopila sa satom u gornjem desnom uglu. U čemu je caka?:) Oba programa instalirana na telefon.

Ljudi imam pitanje.Danas sam uzeo telefon zaista je odlichan,bar kad predjesh sa N73 na njega.
Shta se deshava kad odem da pretrazim WiFi mreze izbacimi neuporedivo manje mreza nego lap top i ako su jedan pored drugog.Sva sam podeshavanja proverio,ali bez uspeha.Inache imam instaliran mislim 1,43 rom,ako to ima veze u opshte.Hvala unapred!

Vrh Dno