Jel mogu da se pustaju .avi fajlovi na ovom telefonu?
Ja sam mislio da moze ali kad probam da pustim avi fajl jednostavno mi kaze da ne moze da otvori - "Cannot play the file". Probano putem WMP koji je dosao preinstaliran.
Uspeo sam da otvorim wmw fajl.
Ako mogu da se pustaju avi fajlovi, sta je potrebno za tako nesto - neki drugi player (koji je najbolji za video), kodeci (ako da kako se instaliraju i odakle) ili nesto trece?
evo neshto za smirivanje zivaca!sjajna aplikacija!
http://www.1800pocketpc.com/2010/02...e-wrap-app-for-my-winmo-phone.html#more-10757
http://www.1800pocketpc.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/screenshot1-179x320.jpg
kako da chistim/brishem displey!?
mnogo mi je masan i lepe se prsti!
ne mogu lepo da ga koristim!
da li moze vlaznom krpom da se tretira!?
Jel mogu da se pustaju .avi fajlovi na ovom telefonu?
Ja sam mislio da moze ali kad probam da pustim avi fajl jednostavno mi kaze da ne moze da otvori - "Cannot play the file". Probano putem WMP koji je dosao preinstaliran.
Uspeo sam da otvorim wmw fajl.
Ako mogu da se pustaju avi fajlovi, sta je potrebno za tako nesto - neki drugi player (koji je najbolji za video), kodeci (ako da kako se instaliraju i odakle) ili nesto trece?
Instalirao CorePlayer i sve radi OK sto se tice pustanja filmova ali me interesuje da li ovaj player moze da pusta i titl posto nisam nasao tu opciju a u folderu gde se nalazi film se nalazi i titl istog naziva. Ako on ne moze, moze li neki drugi?
Druga stvar koja me interesuje jeste kako na iGo postaviti da Srbija bude default jer kad god zadam da nadje neku rutu u Beogradu on me automatski prebaci u Bukurest a ja pojma nemam zasto i kako da regulisem da nadje/prikaze rutu u Beogradu.
Klasika - kad ja kupim nesto, posle par dana cena padne bar za 10%, i tako svaki put.:wall::S:
Klasika - kad ja kupim nesto, posle par dana cena padne bar za 10%, i tako svaki put.:wall::S:
****ga, hteli ste na Telenor, ko vas je udarao po ušima![]()
Ma taj ai.rs je strava![]()
Ma ja sam čuo da imaju debele prste![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari