Šta je novo?

HTC HD2

ako ti kažeš, ja se ne bih složio sa tobom ;)

meni je sms preterano radi dok nisam instalirao onaj prvi hotfix za sms,sad mi malo usporava

a što instaliraš nešto kad sve radi ? :)

Ja sam se vratio na prvu verziju FW, ova nova/zadnja mi strasno baguje, takodje u staroj nemam problema sa sms-om.

Znaci cekamo nov update :)

Nego, jel vam se grebe ekran?

screen protector? :)

:wave:
Zdravo svima,
dobro je da sam pronašao ovaj forum i temu o HTC HD2 jer sam mislio da sam sam u svemiru.
Tel sam kupio u VIPu i uz njega dobio brzi vodič koji je prilično mršav.Mnogo stvari mi je nejasno.
Da li neko zna gde mogu da nabavim pravo uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku?

realno, nigde :)

Brzi vodič koji se sa njim dobija je potpuna smejurija, vidi se da je na brzinu preveden i skrpljen samo da bi bilo nešto na srpskom. Prevod je užasan, pa nije ni čudo da ti ništa nije jasno :)

Malo se igraj sa telefonom, mnogo ćeš lakše shvatiti šta je šta...

Imam za isti grad 2 prognoze 1/2 i 2/2 jel to treba tako i kako mogu da obrišem jednu jer ova 1/2 je tačnija od ove druge.:bottle:,)

Ta "1/2" je trenutna lokacija na kojoj se nalaziš (doduše, zna ponekad da zabrlja, meni evo jutros kaže da sam u Holandiji u Nieuwerkerk aan den IJssel :D - ovo mi se dešava samo kad sam na poslu, obično mi kaže Beograd ili Centralna Srbija), "2/2" je generalna prognoza za grad - mislim da za Beograd javlja temperaturu iz Surčina, pa se zato te dvije malo razlikuju. Možeš da dodaš prognozu i za više gradova ako ti treba.

Ako hoćeš da obrišeš neki grad sa liste, idi u Weather tab, Menu -> Remove Location. Trenutnu lokaciju ne možeš da izbaciš sa liste tako, mada ima nekih tweakova po netu kojima može da se isključi.

A kako da podesim da mi na pocetnom ekranu bude prognoza 1/2 a ne 2/2.

Na glavnom ekranu i jeste trenutna lokacija.

ali je neprecizna cesto i da ti ne bi brljavila dodaj rucno grad i izaberi njega kada kliknes na sat...

jel neko zna koliko najvishe moze da se proshiri memorija(mis'im, jel postoji neko ogranichenje il' vidi ceo kapacitet kartice)???

Zvanično podržava micro SDHC do 32 GB, ali mislim da se kod nas ne može naći. Ja imam 16GB i radi korektno.

takođe, 16 GB class 2 kod mene radi najnormalnije

radi i 32...

Na htcpedia poklanjaju jedan HTC HD2. Na ovom linku se registrujte i ostavite komentar if you feel lucky:)

Koristite li neki shield/foliju za HD2 i ima li problema pri odzivu ekrana sa folijom?

nema potrebe za tim jer ekran ne može da se ogrebe. A i ne znam kako kapacitativni ekrani rade sa folijom

rade isto kao i bez nje ( sa kvalitetnim, naravno)...

to da ne moze da se ogrebe je marketinski trik proizvodjaca... tako da svakako treba koristiti zastitu za ekran...

pa ja ga koristim evo više od dve nedelje i nema ni jedne tačke na ekranu.kontam da ovaj telefon može bukvalno godinu dana da se koristi i ako vam ne ispadne nigde,da ga spakujete u kutiju i da ga prodate kao nov.

:d dve nedelje :d

ljudi da li vam se pojavljuju bledo roze mrlje na fotografijama?
Da li je ovo fabrička greška ili je moj primerak feleričan?
Kako da otklonim to?
hvala unapred.

Vrh Dno