Šta je novo?

HTC HD2

iGo mora posebno da se instalira.

Prežvakana tema 100 puta. Google pretraga, XDA, ovde...

A da li radi Garmin navigacija na ovom telefonu i ima li na ovoj temi objašnjeno o iGO kako se koristi i instalira jer ja nemam pojma prvi put ovo sve radi. I gde mogu naći programe i igre i neke aplikacije za telefon naravno ako to postoji. I jedno glupo pitanje šta je XDA?
I da veliko HVALA na pomoći.

Poslednja izmena:
Juče se i ja konačno dokopah HD2...

Nego, primijetio sam da se dosta grije dok ga koristim (nebitno šta radim na njemu), naročito donji dio telefona, a čini mi se i da se baterija zbog toga brže prazni. ROM nisam još uvijek dirao - verzija je 1.43.479.2 (70124) WWE.

Kakva je situacija kod vas što se tiče temperature?

I jedno glupo pitanje šta je XDA?
Pod XDA se misli na XDA Developers forum, evo ti link za sekciju za HD2 (Leo): http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

@BlackNeo, i kod mene je slicna situacija, kad ga bas upregnem
zna malko da se zagreje ;)

Ljudi ugradite mu neki Zalman ili jos bolje vodeno hladjenje,treba ipak 1GHz ohladiti. :)

Polako se snalazim:D:d ali i dalje imam pitanja. Jedino kad kucam poruke ekran se rotira i slika bude vertikalna zašto neće da se rotira u drugim programima i kako da instaliram iGO(sve mi treba).
pozdrav

rotacija ekrana nije moguća u svim programima, skini Zoomer sa XDA i u njemu ćeš moći da podesiš u kojim aplikacijama želiš rotaciju ekrana

Inače, meni se telefon ne greje, kako ste uspeli da ga zagrejete ? :)

rotacija ekrana nije moguća u svim programima, skini Zoomer sa XDA i u njemu ćeš moći da podesiš u kojim aplikacijama želiš rotaciju ekrana

Inače, meni se telefon ne greje, kako ste uspeli da ga zagrejete ? :)

Kad prebacim zooomer na telefon i pokrenem setup, šta onda da radim?

Poslednja izmena:
sry, ja sam pogrešio, zoomer omogućava da enabluješ pinch-to-zoom u aplikacijama, dok za rotaciju ekrana treba da se edituje registry. Imaš u Leo forumu na XDA-Developers jedan od dva sticky topica, pa u njemu pročitaj koje redove u registryju treba da promeniš.

Ja koristim Gyrator 2 na Diamondu, ne znam da li radi na HD2 ali jako je dobar program za rotaciju. Koliko ja znam postoji jos i changeScreen i GSen. Sigurno neki radi na HD2 ili postoji neki bas za njega.

evo jednog veoma finog programcica koji mu dodje nesto kao Advanced configuration
tool ;)
Ima raznih podesavanja, od rotacije pa sve do osetljivosti ekrana :D

evo i linka na XDA o programu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589305

@Highl1, sto se tice "pregrevanja", nije to on bas pravo pregrevanje
ali zagreje se kad mu recimo dam da napravi neku ludacku rutu u Igo-u i gledam
klipove na Youtube preko Wifi-ja ;)

Prilozi

• BSB_Tweak_1.4.rar
    258.8 KB · Pregleda: 64
Kako da instaliram igru jer kad je prebacim na karticu i pokrenem setup pokrene se opera i tu zablokira?

Kad nema kiše dobar je i grad:D

@didi_sa, pa vidi sta pise u readme.txt za tu igricu ili vec odakle si je skinuo
verovatno pise kako ide instalacija ;)

@alupen, to je IGO koji uglavnom svi koriste, ali "narodnu" verziju ;)
iskopira se na SD karticu, i preko Resco Explorera se napravi shortcut
i ubacis ga u aplikacije, i navigacija:banana:

@del_boy, kako si uspeo da se ukacis na speedtest?!?:zgran:

Ako možeš da mi na PM pošalješ stranicu sa koje da skinem narodnu verziju.
Hvala.

@didi_sa, pa vidi sta pise u readme.txt za tu igricu ili vec odakle si je skinuo
verovatno pise kako ide instalacija ;)

IE na telefonu podržava fleš. Ako nije to, imaš WiFi Router aplikaciju, gde ti telefon izigrava WiFi router laptopu ili desktopu sa WiFi karticom

@Highl1, znam da moze tako, nego sam se ponadao da su mozda ubacili fles:wall:
cak i nova Opera beta ne podrzava :(

Ma nije mi radio wireless u stanu zbog lošeg vremena, pa sam upalio wifi ruter na telefonu i kačio se na njega, kao što ste i zaključili.:)

Novi update iz HTC-a, ovaj put vezano za kameru i memorijsku karticu:
This update for HTC HD2 further extends support of the SD Storage Capability. Taking pictures with your 5 Megapixel lens and dual LED flash can only truly be appreciated at the maximum quality, and now with this update, you will be able to appreciate how much more you can store in your 8GB or more SD Card.

Note: This update is only applicable to Camera versions equal to Version 6.26 (Build 1921.1625), or lower.
http://www.htc.com/www/SupportViewNews.aspx?dl_id=825&news_id=438

to je samo za slanje SMS-ova, a ne za lag pri otvaranju konverzacije

pa ako nemaš problema sa slanjem sms-ova (sms-ovi uredno stižu ljudima, ne gomilaju se u outboxu, i dobijas delivery report za svaki sms), ne treba da instaliraš.

Koliko sam primetio na xda-dev, retko koji korisnik sa WWE East Europe ROM-om (koji svi mi imamo) ima problema sa ovim

Ja ga imam :D
Cim je ubacen hotfix otisle sve poruke kako treba.

to ti je kazna jer si uzeo telefon na telenoru :D

tjale moj je uspeo ono sto malo ljudi moze a to je da uspori znacajno hd2 :d nije brisao listu poziva i sms-ove od kako je uzeo telefon i sada telefon mora dobro da razmisli kada otvoria call list ili message list od nekog sa kim se vise dopisivao...

Nazad
Vrh Dno