Pavle, uslikaj pod vestackim svetlom nesto unutra.. Po danu i SE K700 pravi ok slike tako da ne mozesmo oceniti kvalitet kamere koliko-toliko..
Posle nek to neko ucini sa HD2![]()
Ako sam godinama na WM i predjem na nesto drugo, verovatno da postoji konkretan razlog za to, zar ne? Stvarno sam se smorio bavljenjem telefonom, menjanjem ROM-a na svaka dva dana, pa i cesce...a nijedan savrsen nije, uvek ima nesto da fali, onda se treses dok ne izbace novu verziju i tako u krug
sad gledam u hrvatskom vip-u cena bez ugovora,tj. u prodaji 4499,00 kn (po današnjem kursu to je 58.758,00din) što je više nego povoljnije nego kod nas.ja neznam šta je to,pa jel smo mi toliko bogati da sve moramo toliko skuplje da platimo.za ovu cenu se isplati otići u hr i kupiti ga tamo.mada me čudi da je touch hd isto u vip-u kod njih 5499,00 kn
sad gledam u hrvatskom vip-u cena bez ugovora,tj. u prodaji 4499,00 kn (po današnjem kursu to je 58.758,00din) što je više nego povoljnije nego kod nas.ja neznam šta je to,pa jel smo mi toliko bogati da sve moramo toliko skuplje da platimo.za ovu cenu se isplati otići u hr i kupiti ga tamo.mada me čudi da je touch hd isto u vip-u kod njih 5499,00 kn
Ja sam ga kratko koristio ali mislim da vredi preci: naravno, ako ti mogucnosti to dozvoljavaju. To govorim kao neko ko je dugo imao HD model
apgrejdovao sam se na 1.48, djavo mi nije dao mira, i za sad mogu da potvrdim da je telefon u nekim situacijama brzi (bootovanje sa gomilom e-mailova i par naloga) uz ispravljene neke sitnice, a za sad nema primetnih mana
Ipak, mora se primeniti .cab za power management, jer bez njega baterija znatno manje traje
Idealan device ne postoji...da nije suludo i da to mogu sebi da priustim (a nije na kraju krajeva ni potrebno), ja bih bio vlasnik nekoliko telefona. Cudna je stvar sa mobilnim telefonom: ma koliko voleo to sto u tom trenutku posedujes, ma koliko to bila vrhunska stvar, uvek u podsvesti zelis neku osobinu, funkciju, mogucnost, nekog drugog modela. Pokusao sam da napravim analogiju sa nekim drugim proizvodom i nisam uspeo - mozda eto automobili
Idealna zena ne postoji...da nije suludo i da to mogu sebi da priustim (a nije na kraju krajeva ni potrebno), ja bih bio vlasnik nekoliko zena. Cudna je stvar sa zenom: ma koliko voleo to sto u tom trenutku posedujes, ma koliko to bila vrhunska stvar, uvek u podsvesti zelis neku osobinu, funkciju, mogucnost, neke druge zene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari