Kako da objasnim sa strucne strane? 😀
Ako sam godinama na WM i predjem na nesto drugo, verovatno da postoji konkretan razlog za to, zar ne? Stvarno sam se smorio bavljenjem telefonom, menjanjem ROM-a na svaka dva dana, pa i cesce...a nijedan savrsen nije, uvek ima nesto da fali, onda se treses dok ne izbace novu verziju i tako u krug
To je Peco kao dao si rekao "godinama sam na Windowsu 98, XP, ME i sad neću na Win7 jer je Mac OS bolji, mrzi me da jurim drajvere, da isključim UAC, stavim novi DT i sl". Činjenica je da su ovo potpuno drugačiji proizvodi, i da se takvo poređenje ne može napraviti. HD2 ne može da se gleda kao WinMo telefon, jer se poprilično razlikuje od svih drugih i tu je HTC napravio odličnu stvar.
Ja sam imao iPaq HX4700, TyTN prvi i znam o čemu pričaš, plus što su mi svi drugi HTC, Samsung i slični WinMo telefoni prošli kroz ruke, i to dovoljno dugo (5-10 dana) da bih stekao neku sliku o njima.
Evo ja sam za nedelju dana korišćenja HD2 (oko 3 sata priče, 200 SMS-ova, svučenih 100 MB preko 3G i ko zna koliko sa WiFi-ja) nisam budžio ništa na HD2, osim 3 CAB fajla, od kojih jedan enabluje Draft N, drugi isključuje animaciju na satu i treći dodaje task manager od starijih HTC telefona. Znači, sve skupa ni 15 min modovanja. A nešto ne verujem da su brojni kupci iPhone-a i Androida potrošili manje vremena (jailbreak, instalacija aplikacija na iPhone-u ili rootovanje na Androidu). Dalje, kad krenete tako da cepidlačite, ko što radi guru, možeš vrlo lako svakom telefonu da nađeš 10-15 očiglednih nedostataka, koji te nerviraju.
I ja uopšte ne branim svoju kupovinu, ja nisam hteo iPhone, razmišljao sam se dal da uzmem Hero, ali mi se HD2 više svideo. Samo ono, dajte prave argumente, a nemojte se oslanjati na to "meni bolje radi to_i_to na ___ (unesi platformu), a WinMo je prespor"