Šta je novo?

HTC EVO 3D

Sad sam zainteresovan za te 4.3.1:) kakvo im je trajanje baterije, u odnosu na fabrički ics.

To zavisi uvek od licne upotrebe, koliko koristis wifi, ekran sveukupno, meni deluje dosta bolje a ne kosta te nista da probas + je sam android brzi bar za sacometrijski 20 %

Probacu sigurno, samo da nadjem vremena da se pozabavim sa rutovanjem i otkljucavanjem:)

Malo sam procealjao temu i vidim da postoji evo 3d sa 5+5(moj) i sa 5+2 kamerom, e koliko sam razumeo moj je jedan od starijih verzija i neće se baš slagati sa nekim romovima, e sad me interesuje jel se to odnosi na sve romove il samo na sense romove zbog 3d opcija

Piše u informacijama o hardveru, sistem je fabrički mob nije nikad rutovan ili otkljucavan, pa zbog toga mislim da je 5+5

To na svim EVO 3D pise u informacijama o hardveru, tako da to nije relevantno... Zato sam te bas i pitao :) Procesljaj malo na XDA forumu kako da 100% otkrijes da li je 5+2 (sto mislim da jeste) ili 5+5 sto je manje verovatno...

Ja sam mislio to nije sigurno samo ako imam neki custom rom, video sam da neki proveravaju preko programa elixir2 ali meni tu u info stoji samo informacije za kameru, prednju kameru i za video kameru il sam ja tu nešto propustio.

Procesljaj malo na XDA forumu kako da 100% otkrijes

KOliko se secam bila je jedna app ali se posle ispostavilo da ne garantuje 100 % nego stavis rom pa ako radi radi :)

Hajde ti prvo uradi unlock + root pa onda mozemo da pricamo :)

Tu u info o telefonu, u samom telefonu na svakom pise isto... Ima neka metoda kako da otkrijes 100% da li je ovako ili onako... Nisam vise na EVO 3D, pa sam pobrisao sve linkove sto sam imao u vezi njega, a znam 100% da je bilo negde kako se bas, bas moze proveriti koja je verzija (sa kojim kamerama)... No, to ti nije toliko ni bitno... Moze da se desi da neki custom rom pravi problem, ali mislim da uglavnom ove neke poslednje verzije custom romova nemaju problema ni sa jednom varijantom telefona...

Evo me opet:) krenuo sam rutovanjem i ostalim i sad sam na otkljucanom bootloaderu i rutovanom fabrickom icsu, e sad ide downgrade pa me interesuje sledece, meni je HBOOT-1.53.0007, da li ja mogu da ga spustim na gb 1.49.0007 po ovom upustvu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1471246 vidim neki pominju neki wire trick i to mi je skroz cudno.

Nisam siguran kako ide sa 1.53 hboot-om :S: Znam ko bi mogao da zna, clan sa foruma voodoo :)

Poslednja izmena:
Nisam siguran kako ide sa 1.53 hboot-om :S: Znam ko bi mogao da zna, clan sa foruma voodoo :)

Evo u medjuvremenu sam nešto malo čitao, i koliko sam razumeo moram prvo da odradim s off(wire trick) pa tek onda downgrade na 1.43 i to sve u linuksu, moram još da čitam da pohvatam detalje:)

Kopao sam po internetu i našao više tutorijala, e sad da li bi neko znao da mi odgovori da li bi ovo uspelo nekako mi je najjednostavnije i našao sam potrebne fajlove,
In short here are the steps I did coming from unrooted stock ICS rom:

1.
HTC unlock

2.
JuopunutBear Wire Trick
Now you are soff with hboot 1.53.7777

3.
Download JB gb hboot, rename to PG86IMG.ZIP, copy to sdcard and flash in bootloader.
No you have hboot 1.49.9999

4.
Flash recovery through fastboot

5.
Flash any rom you like

Uspeo sam konacno da uradim s off, sad mi hboot verzija 1.49.9999, to bi trebalo da je u redu za jb romove? Ne moram da radim downgrade?

Poslednja izmena:
Mislim da je ok tako... S-OFF ti je bitno jedino zbog flash-ovanja kernela... Znaci teoretski si mogao ostaviti i kao S-ON, ali bi onda morao rucno da flashujes kernel... No, ovako je svakako bolje ;)
Ajd sad udri sa isprobavanjem custom romova :D

Odlicno:)ovako mi je najlakse navikao sam na starom desire hd da skoro sve radim preko mob, e sad sa se bacim na romove:D Ako nekom bude trebalo sve sam odradio preko ovog tutoriala forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1795934 ako je neki link mrtav ima novih negde u temi.
E da jos jedna me stvar interesuje ako bih iz recovery vratio backup stock ics da li bi on vratio verziju hboota na 1.53?

Poslednja izmena:
E da jos jedna me stvar interesuje ako bih iz recovery vratio backup stock ics da li bi on vratio verziju hboota na 1.53?

Ako si backup napravio preko Custom Recovery-ja, a jesi verovatno, nece vratiti hboot, posto se on ne backup-uje... Ne znam koji sad recovery imas, ali najbolji sto sam imao na EVO3D je 4EXT recovery ;)

Odlicno:)ovako mi je najlakse navikao sam na starom desire hd da skoro sve radim preko mob, e sad sa se bacim na romove:D Ako nekom bude trebalo sve sam odradio preko ovog tutoriala forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1795934 ako je neki link mrtav ima novih negde u temi.

Ne, flash roma ne vraca ali flash RUU vraca ali opet ako si prosao proceduru opet je ponovis i iimas ovo sto imas sad.

Evo me opet da malo ozivimo temu:)isprobavao sam neke romove ovih dana i zadrzao sam se na slim romu 4.3.1 nekako mi najvise odgovara, interesuje me koje kartice koristite u vasim mob, hteo sam da uzmem neku od 32gb klase 10, pa ne znam kog proizvodjaca patriot, kingston, samsung ili je to sve manje vise isto.

Meni Liquid najvise odgovara, nije mi radio IGO na SLimu, kartica mi je 6 klase transcend i vecinom su im brrzine vece od deklarisanih ali mislim da je vec od 6 klase isto.

Sto se tice kartica vidim da isto kazu i za samsungove, kakve su sanse da dobijemo jb sense rom

Koliko je star? po meni vredi, al opet sacekaj da jos neko ti odgovori

Nazad
Vrh Dno