Šta je novo?

HTC EVO 3D

A koj je najbolji rom za htc evo 3d i kako da instaliram a da ne izgubim garanciju ?

Kada si ga zadni put reinstalirao. Mislim na Factory Reset, ako je uopste do ROM-a ovim ces bar malo da popravis stvari. Generalno, STOCK romovi su dobro optimizovani sto se tice potrosnje baterije. Neces naci Custom ROM koji je znacajno bolji u tom segmentu od STOCK.

Ljudi ispao mi je danas telefon i pukla lasnja koja drzi ekran .. ekran je citav i sve radi ali gde mogu da kupim masku za ovaj telefon...

Da li neko zna kako se na officijalnom 4 ICS resava problem kod kamere sa crvenilom u sredini ako se slika belo i ako se slika crven predmet on postane jarko crven ili roze...uglavnom nema pravu crvenu boju, a kada taj predmet slikate da bude na ivici slike, znaci ne u centru fotografije on dobija realnu boju...znaci problem je sa centrom (sredinom) kamere...

^ Pa zato sto tako nesto ne postoji... Zato nema ni linka ;)

Izgleda sam lepo zeznuo fon :) instalirao sam fox fi sa play store-a da bih mogao net sa moba da vucem na komp ,medjutim od kako aam to instalirao hot spot funkcija je otisla u *** ,kad pokusam od fona da napravim hot spot ,ne mogu ni da ga zastitim ni da mu dam ime koje zelim ,vec automatski napravi "androidAP" i to je to ... A ni njega ne napravi kao ranije gotovo instand nwgo kad pokusam da ukljucim hs ,u pocetku izgleda kao da je sam sebe iskljucio i na kraju 2min ,izbaci hs iz active ... Je l ima neko predlog kako da ovo resim ,pokusao sa brisanjem fox-wi ja ali situacija ne promenjena ,gasio palio fon ali isto ....

Trenutno testiram ovaj ROM, 4.3 i obecava poprilicno, kamera radi, wifi radi u sustini sve sto treba, brz je jedino jos baterija da se vidi, takodje dev je poprilicno aktivan i verovatno ce biti azuran rom :)

[ROM][4.3][-O3][SABERMOD-4.7.4] LiquidSmooth v3.0 Beta - 08 September [UNOFFICIAL]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2437234

ajde nek neko pomogne , resetovao sam fon , ali sad nikako ne mogu da namestim parametre za mts net , pokusao rucno da unesem sa mts-ovog sajta ali ne ide , ako nekog ne mrzi bio bih mu zahvalan da ih ovde podeli :)

ap name gprsinternet
user mts
pass 064

ne bi trebalo ništa više da kucaš

Odradio sam factory reset telefona.
Prethodno sam sacuvao bekap fajl sms poruka na racunar, tako da sam ocistio i SD karticu.
Medjutim kada iz stock sms aplikacije pokusavam da odradim restore, kaze mi da ne moze da nadje nikakav backup file.
Gde tacno treba da vratim backup file?

EDIT: Resio sam, trebalo je da ubacim folder sms_backup na kartici, pa na njega backup file.

Poslednja izmena:
HTC EVO 3D saves a man’s life, stops a bullet fired during attempted robbery

htc-evo-3D-bullet.jpg

:d

Pozdrav svima, imam trenutno desire hd i menjao bih ga za evo 3d, sta mi preporucujete, vidim da se cena po oglasima krece do 140e, kakva mu je podrska sa custom romovima?

Odlican telefon, kvarova nema, kod men's Slim ROM android 4.3.1 radi bolje nego GB I ICS sto su ikad radili :)

Volim da isprobavam razne romove pa mi je podrska zajednice bitna, na trenutnom dhd flesovao sam gomilu romova:), koja bi sad bila realna cena za polovan evo 3d, npr sa sitnim tragovim koriscenja negde do 140,130e? I dal ima neka stvar na koju bih trebao posebno da obratim paznju, ili da gledam standardne stvari

Volim da isprobavam razne romove

Hmm pazi sad, podrska polako odumire ... Ima GB romova, ICS, JB cak i 4.3.1 ali je sve manje developera na temi ... Ipak je stariji telefon.

Nabavih i ja evo 3d, na njemu je fabrički 4.0.3 i za sad mi odgovara, vidim na xda da je izašao 4.4 jel ga neko probao kakav je?Još jedna stvar me interesuje vidim po netu da je puno ljudi pisalo o problemu digitajzerom, jel to čest problem?

4.4 je pun bagova, 4.3.1 radi na 2 roma odlicno, slimbean i liquid :)

Nazad
Vrh Dno