Šta je novo?

HTC EVO 3D

ajde vi koji ste odradili OTA update, koja vam je sad verzija HBOOT-a?

jel probao neko downgrade?

ok, znaci moze downgrade sa 1.53.0000 na 1.49.0007...

ok, znaci moze downgrade sa 1.53.0000 na 1.49.0007...

cini mi se da na xda ima nesto na tu temu ali me po obicaju uzasno mrzi da citam sve to =) a ima nesto tipa 3 adrese,5-6 operacija,10-15min vremena da se sve to odradi na 1.53.0000,root,s-off i tako to,da se ne bi cimali sa 0bond verzijom.

Poslednja izmena:
Imas ga na marketu, bas kao i mnostvo live wall.. A ako bas nesto nema, tu je.. 4shared.com , filecrop.com. google.com :)

OK. Hvala. :)
A jel oni inace brze trose bateriju i jel imaju negde i gde da se nadju original HTC live paper, jel ima neki njihov site? :) Da nije naravno google your frined. :)

Interesuje me i kako mogu da namestim.power saver na ICS-u ili ne moze? :)

OK. Hvala. :)
A jel oni inace brze trose bateriju i jel imaju negde i gde da se nadju original HTC live paper, jel ima neki njihov site? :) Da nije naravno google your frined. :)

Mislim da HTC nema svoje LWP, vec su kao sto mozes i da vidis u Evo-u samo oni koji standarno idu na Android i onaj kao Sense LWP sa raznim bojama, ali to je jedan.. :)
Pa trose vise bateriju, to svakako, samo ne verujem da je toliko primetno, ako su ti iskljuceni sync, mobile data, mislim da neces mng osetiti tu vecu potrosnju sa LWP..
Evo neko moje iskustvo, konkrentno sa S2, posto ga bas maltretitam zadnjih par dana.. Provodim zadnjih nekoliko dana kuci, tako da nemam potrebu sa 3G netom, vec iskljucivo sam povezan non-stop na svoj wi-fi ruter, sync je ukljucen za fb, gmail, koristim LWP neki Deep Sea (lepo izgleda :) ), 30min razgovora, 50sms, 10 mail, par razgovora na Viber-u povremeno odigram Flick shoot, nekih 20 min.. I jos sto sta, za sta mislim da ne povlaci nesto vise bateriju i konacni rezultat je da mi baterija traji 24h.. :Klanjanje bio sam jako iznenadjen, sa istom upotrebom Evo je jedva uspevao da izgura 12 sati, kapiram ja da je 3D i ovo i ono, ali ja taj 3D uopste nisam koristio, znaci kameru sam upalio 4-5 puta i odigrao 2 puta Spidermena, i odustao kad nisam mogao da stignem onog sto gadja kolima.. :) Ja nisam, ali bi trebalo neko od vas kod kojih je ostao Evo da proba ili da nabaci neki rom koji je Sense FREE, ili da proba neki drugi launcher, nadajuci se da Sense nece raditi u pozadini pa da onda vidite sta i kako se desava sa baterijom.. Jer je razlika je ogromna, a baterije skoro iste S2 - 1650, Evo 3D 1730mAh..

Poslednja izmena:
Trose lepo bateriju LWP za 20% brze nestaje baterija :) Mnogo su stedljivi Samoled ekrani i to je to, pa makar i sa manjom baterijom :)

Pa slazem se da su stedljiviji, znam to.. Ali opet tolika razlika, 12h je razlika, ocigledno je da ima nesto drugo sem ekrana, a meni najvise naginje ka sensu, ipak je mng stvari implementirano u njemu.. Sto je dobro naravno, ali istovremeno moze biti i lose, ukoliko je rezultat ocajna baterija.. Ne patim od toga koliko ce drzati baterija, dovoljno mi je i 10 sati da bude, ali vidim da ima ljudi kojima to i nije tako beznacajno..

Da li moze neko da mi napise detaljna podesavanja, ali za gprsinternet? Sta sve treba da unesem? Vidim da me bas zeza net kada je na gprswap...

имаш на марккету. Објашњење хтц је да су га избацили да не би збуњивали кориснике:confused:

Poslednja izmena:
Da li moze neko da mi napise detaljna podesavanja, ali za gprsinternet? Sta sve treba da unesem? Vidim da me bas zeza net kada je na gprswap...

Pristupna tačka: gprsinternet

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku WIRELESS & NETWORKSi potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts internet
u polje APN treba ukucati gprsinternet
polja PROXY, PORT ostavite prazna,
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polja SERVER, MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE ostaje prazno,
u zavisnosti od uređaja polje APN TYPE ostavite prazno ili izaberite/upišite internet
Ukoliko želite da neki od ovih APN-ova ima primarni status onda u polju APN TYPE treba ukucate default

To je to. Sad internet bas lepo klizi. Ono sa gprswap sam poludeo... Hvala ti. cheers

Inace zadovoljan sam sa oficijalnim ICS, lepo je utegnut i lepo radi. I baterija mi sad izdrzi bez problema dan. :)

Inace nisam znao da toliko trose bateriju live wallpaper, mislio sam da nije nista specijalno. :)

Jel ti sad jasno zasto sam ti pricao da je Sense sa GB-a shit?? :p Mislim sense generalno, al na ICS-u su mu skresali krila...

To je to. Sad internet bas lepo klizi. Ono sa gprswap sam poludeo... Hvala ti. cheers

Inace zadovoljan sam sa oficijalnim ICS, lepo je utegnut i lepo radi. I baterija mi sad izdrzi bez problema dan. :)

Inace nisam znao da toliko trose bateriju live wallpaper, mislio sam da nije nista specijalno. :)

Jedno amatersko pitanje, ali koristice mnogima :type: , kada uradis update, official, da li ostaju svi podaci ? poruke, aplikacije, data od aplikacija i ostalo ?

Poslednja izmena:
Ostaje sve, nista se ne brise. Samo ti odradi update na noviji fw i to je to. Samo sam ja opet zbog prelaska na novi fw, posle update-a odradio hard reset i formatirao karticu. Naravno to ne mora da se radi ako neces...

Jel ti sad jasno zasto sam ti pricao da je Sense sa GB-a shit?? :p Mislim sense generalno, al na ICS-u su mu skresali krila...

Jeste, bas se oseti razlika u odnosu na GB. I kao sto kazes lepo su mu skresali krila. :) Sense kao sense je stvarno shit. Bilo bi jos bolje da samo postoji oficijalni cist Android bez bilo kakvih dodatnih gluposti. Na ICS-u je sve bas lepo odradjeno...

Evo posle par dana korišćenja oficijelnog ICS-a da javim utiske.

Iskreno, nisam primetio da je telefon brži, verujem da jeste, ali ne primetno, barem ne meni. Sve ostalo funkcioniše OK, osim toga što su mi nestale ikonice sa lock screena, uradiću factory reset, pa javljam. Baterija relativno duže traje, Awake i ScreenOn mi se poklapaju gotovo 100%.

Sve u svemu, zadovoljan sam.

Pitanje: da li mogu da uradim neki export liste instaliranih aplikacija, ili nešto slično, kada uradim factory reset moraću ponovo da ih instaliram, a baš da prepisujem... ;)

^ E pa to ti kažem, nisam znao za ovo, a oko da mi izbode, hvala ;)

^ E pa to ti kažem, nisam znao za ovo, a oko da mi izbode, hvala ;)

Prvo sam skontao da te mrzi da ih skidas ponovo, bio napolju pisao sa tel pa nisam ni obracao paznju puno, a onda ustvari skapiram da si ozbiljan i da hoces da zapisujes na papir pa da ih posle trazis.. :D
Molim i drugi put! ;)

jel postoji sansa da se zvucnik i malo poboljsa bez rutovanja...
,fon od gotovo 300e a zvucnik kao u kineskim igrackama...PLACEM :'(

Poslednja izmena od urednika:
....interesuje me je li neko uspeo da poboljsa jacinu zvucnika,i je li koristio volume +,ako jeste, kako ?
HVALA!

Poslednja izmena od urednika:
meni je telefon sasvim glasan, kako u slusalici, tako i na zvucniku... nadji ti jos neki Evo 3D i uporedi jacine, mozda imas neki los primerak..

Kod mene zvučnik ubija kako radi, tj. kako se čuje, verovatno mu je zapao loš primerak :(

ovaj moj je bas jadan,bas je mrtav i ne postoji bukvalno,nikako ne mogu da uhvatim poziv o sms-u da ne govorim,ali tako sam i mislio....hvala ljudi :)

Poslednja izmena:
Probaj da ga pojačaš :p

Šalim se, nosi ga u servis, jer to nije normalno, ovaj moj se čuje samo tako, i zvono i spikerfon... Javi šta si uradio!

razgovor je i kod mene ok ali zvono tj glavni zvucnik je krs,a pored toga zeza me i dzek za slusaluce...hvala jos jednom,javljam naravno :)

Nazad
Vrh Dno