Koji ti je hboot i koji cid prvo to proveri.
HBOOT je 1.49.1107
cid ne znam da proverim.. kako to proveriti?
Netreba ti nikakav goldcard imaš bolja i lakša uputstva.
Kad udjes na kalendar, pa na settings, imas pod opcijom set alerts & notifications da izaberes alert. Mislim da je to to.
Ja sam kontakte sinhronizovala sa fejsbukom i automatski su njihovi rodjendani ubaceni u kalendar, dobila sam obavestenje kad je drugarici bio rodjendan u notification baru, posle sam videla da ima da se podesi.
Nije to to, to mi je aktivirano. Jel postoji mozda neka druga mogucnost sem tog Facebook-a i njegove sihronizacije? Jer mi to najmanje treba, zato sto dosta mojih prijatelja nema Facebook, tako da mi to nista ne znaci...
Da li neko zna resenje za ovo? Bas me je pocelo da nervira... :wall::wall::wall:
Evo šta sam uradio sada kod mene, da proverim da se nisam negde prešao:
Uneo sam novi kontakt na telefonu (npr. Pera Perić), ubacio mu rođendan, otišao u Accounts & Sync, i sinhronizovao svoj Gmail account (stavio sam Sync All, znači sinhronizovao sve što mi je ponuđeno: Contacts, Gmail, Picasa Web Albums, Calendar).
Onda sam otišao na računaru na Gmail, pa gore na Calendar.
U kalendaru mi se pojavio event "Pera Perić's birthday" na datumu kada je Peri i rođendan
E sad, da bi se pojavljivao u kalendaru na telefonu, kliknem na Perin rođendan, pa kliknem Copy to my calendar. Tu onda podešavaš da li ćeš reminder, da li će da se ponavlja svake godine (što naravno i treba), da li ćeš da bude All day event, itd...
Onda opet na telefonu uradiš Sync, i to bi trebalo da je to... Kod mene se vidi Perin rođos u kalendaru!
P.S. Ja sam dodatno instalirao onaj Birthdays Free zato što mi on pokazuje i koliko Pera puni godina tog dana
EDIT: Tako možeš da ubaciš i Anniversary i Special day u kontaktu (npr. kad se Peri rodio sin i slično)
Samo da javim da sam zamjenila telefon. Nisu pravili nikakav problem. Onaj telefon je definitivno otvaran i paljen ranije, tacno se vidi razlika u odnosu na ovaj koji sam dobila.Javi šta su ti rekli, to uopšte nije normalno ponašanje, ne samo za telefon, nego za bilo koji uređaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari