Šta je novo?

HTC Desire

danas sam isao u grad busem i probao navigaciju u pocetku nije htela da radi ali kad sam ukljucio wifi poradila je i ako se nije kacio na net preko wifi-ja. posle sam iskljucio i dalje radi.

da li je normalno da je zvuk prilikom snimanja video zapisa gotovo necujan, tj uopste se ne cuje normalan razgovor sagovornika sa daljine od 2-3 metra prilikom reprodukcije fajla .. cuje se ako pricam ja dok drzim i snimam, ali se ambijent gotovo ne cuje .. da li ovo nekako moze da se podesi, u settings aplikacije za video zapis imam samo izbor snimanja sa/bez zvuka ..

kako najlakse iskopirati podatke sa stare kartice na novu. na staroj kartici nemam nista sto mi je potrebno samo par programa i igo8 sa mapama. da li moze ono klasicno copy stara kartica, pa paste na novu i da posle rede tih par programa (rom manager, igo, google maps...) ne znam de su mi se instalirale aplikacije.

Za oficijalni 2.3 android za desire...

Jel to provereno? Da li utice na garnanciju?
Jel neko odradio?

Da, provereno, htcov sajt ako vidis... A za garanciju nemam pojma, mislim da ne utice...

OK, hvala.

Da li neko zna zasto potoji velika razlika u velicini roma , izmedju roma koji stize preko servisa OTA ( 261.93MB) i zvanicnog zadnjeg roma (333.15MB), za Deisre S,
a pretposstavljam da je tako i za ostel modele.

Nije ovo tema za desire s, ali mislim da je dobio noviji sense. 3.0 čini mi se.

Nije ovo tema za desire s, ali mislim da je dobio noviji sense. 3.0 čini mi se.

Znam da nije, hvala lepo. Generalno sam pitao, jer kod svakog roma za isti model telefona, postoji razlika u velicini istog preko gore navedenog linka i istog roma
kojeg ti OTA posalje.

Da, provereno, htcov sajt ako vidis... A za garanciju nemam pojma, mislim da ne utice...

Sada nesto gledam ovaj update u telefonu.
Kako to da mi sam telefon ne daje taj update ako je zvanicno napravljen?

koja je razlika izmedju "data++" i "A2sd+" verzije rom-a.
i sta je to A2SD+ da li je to ustvari ext particija?

Over the air.

Nisam siguran ali mislim da update sa onog linka resize-uje sistemsku particiju i potrebno ga je pokrenuti iz bootloader-a. OTA to ne može.

Ako grešim neka me neko ispravi :D

ne gresis :)

Sve sam *******t...

da li moze da se nabudzi da desire cita wmv klipove?

Zadnjih par dana mi telefon dosta brzo isprazni bateriju dok je ekran uključen. Tj. brže nego inače. :D
Nikako ne mogu da utvrdim razlog.
Koristim oxygen 2.3. Pomislio sam da je do njega jer mi se to dešava otprilike od kada sam instalirao tu verziju. Mada, sada sam video noviju 2.3.1, pa ću da je ubacim.
Da li se nekome desilo/dešava nešto slično?

i ja sam isto na 2.3 nisam primetio da mi nesto brze trosi struju

Dajte neki stabilni sense rom, koji radi kao ovaj fabricki 2.3 ali da podrzava app2sd, vise ne mogu da izdrzim sa ovom memorijom...

sta mislite o ovome, cini mi se da je najblizi stock romu koji meni potpuno odgovsra, samo nesto moram da ucinim sa memorijom...?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196708

Poslednja izmena:
Ja koristim LeDroid 3.0.8.2 mislim da je ta oznaka, ne onaj portovan za Desire HD-a i prezadovaljan sam. Sad uvek imam 50-ak MB slobodno posle svih app koje koristim.

istalirao ovaj leedroid, uradio sve sto treba, gparted, onaj aligment ext3, ntalirao, ali opet mi sve ide na telefon, i to kad pokusam da prebacim na karticu, pise mi da nema dovoljno memorije... popizdecu vise od ovog telefona i romova

@pera
ako ti nije bas vazan android 2.3, stavi 2.2 - LeeDrOiD_V2.5.0_A2SD_FINAL, ja ga koristim i nema nikakvih problema .. pratio sam proceduru sa noob link-a postovanu ranije u temi ...

2.3 necu ni stavljati, cekacu ics, tj ovaj oxygen ako ga majstor sa ilidanovog linka zavrsi pre nego dobije bebu :D

evo par pitanja: da li neko zna gde mogu skinuti patch, ili sta vec, da mi pokazuje broj, tj procenat baterije unutar ikonice za bateriju u gornjem uglu, i da li se moze instalirati nesto kako bi kada pritisnem power dugme imao jos dodatnih opcija pored ove tri fabricke, npr za reboot u recovery, biranje profila(silent/vibrate/normal), i slicno? hvala, nadam se da sam bio dovoljno jasan

evo par pitanja: da li neko zna gde mogu skinuti patch, ili sta vec, da mi pokazuje broj, tj procenat baterije unutar ikonice za bateriju u gornjem uglu, i da li se moze instalirati nesto kako bi kada pritisnem power dugme imao jos dodatnih opcija pored ove tri fabricke, npr za reboot u recovery, biranje profila(silent/vibrate/normal), i slicno? hvala, nadam se da sam bio dovoljno jasan

Gauge Battery Widget pokazuje procenat baterije unutar ikonice, imaš ga na marketu.

The end of Oxygen v2.x... a sada cekamo

A ovi na cyanogenu ćute kao zaliveni...
Jel ima neko da koristi cm7.1 ?Meni hoće da zatamni ekran recimo posle razgovora ili ako ostavim nešti uključeno moram da stiskam dugme za paljenje više puta.Ne dešaca se uvek,ali nervira...

Nazad
Vrh Dno