Šta je novo?

HTC Desire

jel izasao neki sladoled za ovaj telefon sa 3.0 ili 3.5 sense-om?
i prevodom na srpski.

Uh, pa neće biti sladoleda sa senseom skorije. Sve su to hlebovi sa đumbirom.

bice Oxygen 3.0 sa ICS na Desire, barem je Adam obecao, videcemo posle 17.11.

novi i poslednji Oxygen 2.0

2.3.2

Changelog

Added battery controls for brightness & sound in status bar power widget
Added compact carrier
Added croation dictionary
Added customized Launcher2 with plenty of new options and enhancements
Added option to turn off volume button music controls
Added swipe-to-clear notifications
Decreased bootup time
Improved lock screen animation
Improved media scanner, now scans all external volumes (/emmc & /sdcard)
Removed FM support
Removed useless wallpapers consuming 6.5MB
Reverted back to old battery percentage

Device specific changelog

Device specific settings menu added for NS & SGS2
Fixed battery drain on SGS2
Updated kernels for all devices

http://forum.oxygen.im/viewtopic.php?id=1476

Preporucite neki dobar rom, sa dobrom autonomijom I brz..kakav je oxygen za desire..drugar hoce da rootuje tel ujedno da stavimo neki rom..

Oxygen je odličan. Dosta nas ga koristi.
Obavezno neka stavi i oxygen r2 hboot, kako bi dobio više memorije za aplikacije.

a dobra autonomija ne zavisi toliko od roma koliko od instaliranih aplikacija i koliko su ucestale sinhronizacije razlicitih servisa

Slazem se, ali na s2 sa istim koriscenjem (apps, sync, data, display,...) razlika izmedju npr ki3(2.3.5) i ke2(2.3.3) je otprilike 30% u korist ki3..

jel moze preporuka za neke slusalice sa komandama ali da nisu skupe do 10 eura, hteo bih da narucim preko ebay.
ove koje sam dobio iz tel ne mogu da stavim u uvo stalno ispadaju, tako da ih preko dodini dana nisam ni koristio.
usustini trebaju mi bilo koje 3.5mm mada ne bi bilo lose da ima ju HTC logo.

Poslednja izmena:
Ja koristim uz desire jabra rhythm. Platio sam kod nas 20e, ali možda su jeftinije na ebayu. Zadovoljan sam.

gde si ih pazario? ako nije tajna :)

Gde si kupio urban ears? Ja sam hteo plattan da kupim, ali nisam ih našao ovde nigde.

Nisu kupljene ovde :(...dobio sam ih od brata iz svedske...nisam bas nesto preterano zahtevan...meni su odlicne

ja sam svoj desire ostavio na krovu automobila, i krenuo... tak da ga vise nema... :( koja je verovatnoca da ako prijavim, da ce ga naci, jel se nekome ikada to desilo?

J*ga, najbolje ako ga nadje neko posten pa te sam pozove, inace je mala sansa ...

Ja sam dva puta prijavljivao policiji telefone, jednom za sebe HTC Tattoo cim je izasao kupio ga i posle mesec dana na treningu bio i nestao, a drugi put drugaricin IP4 pre 6-7 meseci bio joj na stolu u nekom klubu, izbila tuca, ona se sklonila odatle i telefona nema... Ni u jednom slucaju policija nije javila, a ne verujem da moj tattoo nije paljen 2 godine, takodje ni njen IP4...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Sinoc sam ubacio cyanogenmod 7.1 na HTC desire i jutros primetim da mi je u nekim aplikacijama datum cudno formatiran. Npr danas pise 3 29 11. 4 16 3 je npr 16.03.. Prvi broj oznacava redni broj dana u nedelji(nedelja je prvi). Jel jos neko ima taj problem? Kako da to izbacim?

prebaci u settings > language na neki drugi pa vrati na English

More locale2, ili kako već beše. Napraviš profil sa lokacijom u Srbiji, ali za jezik ostaviš engleski.

Sent from my HTC Desire

Koristim vec neko vreme Oxygen 2.3.2 ROM i nemam reci hvale za creatora,svaka cast. Ako nekome znaci prilikom odabira rom-a.

via ttalk

Bogami radi se na ICS za Desire..Pre neki dan je rema preimenovana iz dev u beta.
Koliko vidim ima verzije za stock hboot i cm7r2.
Po komentarima je upotrebljiv već sada

Nazad
Vrh Dno