Pittsburgh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2010
- Poena
- 350
Kako da disableujem notifikacije od strane originalne messages alikacije? Nervira me sto stalno moram da je iskljucujem a koristim Handcent SMS.
Mozes da mi pojasnis koja je razlika u ovim supportovima? Sta sa kojim mozes i to. Apsolutno nemam pojma nista o njima.Samo trebas izabrati kakav apps support oces,A2SD,A2SD+,D2Ext,itd
Mozes da mi pojasnis koja je razlika u ovim supportovima? Sta sa kojim mozes i to. Apsolutno nemam pojma nista o njima.
Ako promenim SD card, jel onda nestaje i ROM koji imam instaliran? Radi se LeeDroidu, mislim za DHD... Ili i to ostaje kao i root?
A kako se prave te Ext2/3/4 particije? To je ono kad preko rom menagera stavis swap size 128mb i ext size 512mb?
Znaci kad nece preko MenagerROMa onda preko ovog programa da izvedem particionisanje?A jos mi kazi koji sense rom ima najmanje bagova. Koristio sam insertcoin i bas mi se svidja ali je posle nekog vremena poceo da baguje, pa sam sad instalirao RCMX ali i on baguje xD. Pa sad hocu da se vratim na insertcoin. Da li bih sve ovo zaobiso da mi telefon nije rootovan?
2. Zbog cega punjenje baterije preko punjaca traje 3h ? I zasto zadnjih 10% traje preko 1h ?
Vise mi je muka da punim svaki dan tel, ova baterija nista ne valja.
Nadji TUT za "battery setup" ,ja sam to jos odvano uradio,i meni traje batterija cak i do 3 dana (ako ne cackam 3g/wifi/BT i slicno)
Verovatno taj koji ti šalje poruku, nije namestio vreme na telefonu. Ili nisi ti.![]()
Nije baterija toliko loša, već i prva generacija snapdragona troši dosta.
Plus, android sam, nije nešto štedljiv. I meni se baterija puni duže, ako je upaljen ekran. Ako ga ugasim, napuni se za sat vremena.
---
Ttalk
A koja ja podesavanja da namestim posto mi je kartica od 8gb, sinoc sam namestio po ovom klipu i u recoveryju nije hteo da mi mountuje sd karitucu. Tako da nisam mogao da instaliram novi rom a pritom mi se zadesio i brick posle.Da,samo sto ti Swap ne treba na Desire ROM-ovima...
Evo ti jedan vidTUT kako/sta,lik (i ja) koristi MiniTool Partition Wizard
http://www.youtube.com/watch?v=8G94qerkSX4&feature=related
duplo skuplji telefon i mora duplo duze da mu drzi baterijaPa uzecu i iPhone 4 uskoro pa cu izabrati jedan od ova 2 OS-a. Android mi je dobar za sad, ali ako je do njega ovolika potrosnja baterije, zavrsio kod mene do neke novije verzije.
Imam osecaj da mi je pola vremena mob na punjacu, zezam se da treba akumulator da nosim sa sobom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari