Šta je novo?

HTC Desire

Da li neko zna šta je ovo sa kineskim slovima (mislim ko je koristio rom, ne da mi prevedete)? :D
U pitanju je sms podešavanje.

654805c2b8a989a7b3950bfa01d0f2f02be8aec99930696ee51dadf4fcce16486g.jpg

Moguće da je popup za quick reply, pošto mi to više ne iskače.

Poslednja izmena:
hvala illidan na brzom odgovoru , namestih ga!!!
3g toogle mi udario na "APN type" neku crticu (-) , a ne treba nista da stoji.... i zbog te crtice, nisam mogao nikako da dobijem GPRS/EDGE/3G/HSDPA signal....
a, taj 3G Toogle je widget koji sam koristio dok sam imao Launcher, pa kad sam ga obrisao , nije mi bio vise potreban taj 3G toogle

@Tetsuo

Kod mene je to normalno, eevek MIUI poslednja verzija

20101208115556.jpg

Hvala. Znaci to je ono sto sam mislio.
Ja koristim miui au, poslednju verziju. Cini mi se 12.03 rc1.

moze li pomoc i savet u vezi update,elem skinuo ovaj 2.29 update instalirao i sada krene da dize sistem i minud dva onaj htc logo i kratko se ugasi i opet htc logo i tako dok ne izvadim bateriju.probao i sa recoveri modom na ekranu slika telefona i crveni truogao sa uzvicnikom. moze li se ovo resiti bez nosenja u servis.telefon kupljen u telenoru i radio super do veceras dog nisam pokusao update.hvala unapred

pa cekaj zar kad se pojavi taj htc logo ne stoje i procenti, valjda tad vraca podatke iz backup-a. Meni je to radio mozda i 5 min.

htc desire pomoc

to sa procentima odnosno backup je proslo trajalo je sigurno 5 min ali posle toga se desava gore navedeno,znaci logo htc jedno minut dva pa restart i tako u krug

Snimao sam malopre video. Default podesavanja, 720p, u relativno dobro osvetljenoj sobi (plafonjerke) i iako snimak ima ok rezoluciju, ima samo 10fps!!! Sta bi sa onih 25-30 fps koliko bi trebalo da ima?
p.s. Kad nabijem ISO na 800, onda ima citavih 19fps :(

Poslednja izmena:
Chini mi se da broj frejmova zavisi i od klase mikro sd kartice.Pred crkavanje telefona sam nabavio karticu klase 4(izgleda da svi desire-i dolaze sa karticama klase 2)i pustio neki 720p snimak koji sam prethodno snimio i chini mi se da je reprodukcija ishla glatko_Onda je telefon otisho na popravku i vishe ga nisam vidjao. :)

Evo juče preključe je bio novi sense update za desire a ja još uvek ne mogu da našem what's new listu?

Ima li to negde da se pogleda?

Pile koliko je meni poznato, video na desire ima samo 15fps cudo da izgura na 19, i zvuk se snima u 3gp formatu :(

i ja se ponovio:

09122010021.jpg

@Mirko BGD
Gde si uzeo tu futrolu? bas mi odgovarala jedna takva

ima li nade?:wall:

Ako nisi uspeo nista da odradis ne preostaje ti nista nego da ga fleshnes preko RUU ili ti *(rom update utility). Kao prvo moraš da napuniš telefon otprilike do 50% da je baterija (ako neznaš koliko je tačno u procentima pusti neka se puni određeno vreme), zatim staviš telefon u fastboot mode time što nećeš dozvoliti da se boootuje već ćeš pritisnuti back dugme zajedno sa dugmetom za paljenje istovremeno. Kada dodješ u fastboot mode tada pokrećeš RUU program ( ovaj na primer RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.2_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151783_signed , ovo je u stvari oficijalni rom za Desire, btw imao sam sličan poblem i flashnuo sam ga sa ovim romom) i sačekaš instalaciju. Ukoliko ne prepoznaje telefon Windows instaliraj driver za desire, i to je to:wave:
p.s. imas uputstvo

Prilozi

• ReadMe_Eng.doc
    167 KB · Pregleda: 767
Poslednja izmena:
@swiper tipke preko tastature rade savrseno nebi verovao :D meni je to isto bio malo trip, ali bas su onako izbacene dovoljno... malo mi je bio trip i za onaj opticki senzor da nece hteti da sljaka, tj da ce biti mnogo uvucen, medjutim jok radi odlicno.. sta sve naprave kinezi :)

@Fikro, poslao sam ti PM sa sajtom za narucivanje

Ja sam bio porucio istu takvu futrolu iz Britanije preko Amazona, ali je "izgubljena" u nasoj savesnoj i pedantnoj posti...
Cena je negde oko 6 funti, al mislim i da je bila nesto brendirana...

@Mirko bgd

Ajde druze bachi i meni de to ima da se nabavi... hvala unapred. :]

Ne bi uzeo taj galaxy S ko da drzis digitron u ruci... a i taj super amoled mi se ne svidja...

btw. kakve veze ima taj link sa desire-om?

Na nekim custom ROM-ovima tipa Cyanogen i Defrost kamera je dodatno unapredjena, tako da moze da izvuce 30fps-a u dobrim uslovima.

Snima u MP4 formatu.

Branco je razocaran Dizajerom pa zeli i nas da deprimira.
Umesto da kupi Samsunga, kad ga toliko zeli ;)

Desire sa Oxygen 1.0.2 awesome!

Po vama najbolji rom? :)

Planiram da ga unapredim "najzad", pa da cujem predloge... :)

Josh uvek je onakav kakav sam ga nabavio... :D

da li postoji neka aplikacija kojom mogu da se edituju office dokumenti?

Da l manje akam fon ili je baterija "ojacala", al uz umereno koriscenje, znaci 30tak sms i mozda 30min razgovora dnevno, malo wifi, mp3 i igrica, meni desire izgura 48h na jednom punjenu..bez kacenja na komp!
Danas je skinut sa punjaca u 7 ujutru, 2h mkv-a u dvd rezoluciji, oko 2-3h slusanja muzike..dvadesetak poruka i mozda 15-20min razgovora i evo ga na 20%.
S obzirom da je prvih 3-4 dana baterija drzala 6-10h, ovo je fantasticno.

Vrh Dno