Hvala. Pa da verovatno si u pravu,svi ti noviteti vremeno dosade pogotovu kada izadje nesto bolje.
Uzimam telefon sledece nedelje i danima me muci galaxy s ili desire...
Nisam imao neka velika iskustva jer sam koristio od samsunga D900 i D600 a od HTC-a jedino Wizard do sada i nekako uopste nisam naklonjen samsugu kao marki jer su mi te stare verzije telefona izgledale strano glupo i zatvoreno jos dok je bila aktuelna Java... Znam da su se vremena promenila ali mene i dalje peku te predrasude...

Tako da mi donosenje odluke nije ni malo lako.
Postavio sam sebi smernice i tacno znam sta mi je bitno a sta ne
-ne menjam cesto telefone,jedan telefon nosim po 2-3 god pa zbog toga ne bih zeleo da se zeznem u odabiru,ne zelim da uzmem nesto sto ce vec za par meseci debelo zastareti i cena otici u patos...

-kamera mi nije toliko bitna jer ne fotografisem stalno a tek pa video
-izuzetno mi je bitna otvorenost operativnog sistema i postojanje mnostva aplikacija koje android nesumnjivo nudi
-navikao sam da mi baterija traje 1 dan
-Muziku slusam ali ne toliko cesto tako da ni na tom planu nisam toliko zahtevan
-Igre volim da igram da ubijem vreme ali ne trazim u igrama grafiku vec igrivost npr tetris,zmijica,i igre koje zahtevaju upotrebu sivih celija, me izuzetno privlace suludo je traziti dobru grafiku i igrati quake na telefonu npr.
-Nesto sto mi je izuzetno vazno je internet browsing i osetljivost touch screena i multytouch-a. (nekako sam stekao utisak da desire ima osetljiviji touch od galaxy-a kod koga cesce ume da stuca,mada se mozda i varam)
Takodje me zanima da li je u potpunosti resen problem sa internom memorijom sa androidom 2.2 kod desirea volim da imam veci broj aplikacija u telefonu pa bi mi manjak memorije predstavljao trn u oku...
E tako postavio sam vam konkretne smernice pa vam mozda i nece biti tako tesko da mi pomognete.