Kupio sam Desire krajem aprila u Vip-u,odprilike chim se pojavio.Radio je savrsheno skoro 6 meseci,a onda je chika Marfi reshio da proveri kako se drzi njegov zakon u danashnje vreme.Nema nikakve veze sa slcd ekranom,a posle svih ovih peripetija svim zainteresovanim kupcima bih savetovao Samsung galaxy s.A koliko sam video na forumima isti problem pochinje da se javlja sa ovim novim Desireima,HD i Z,pa vi gledajte shta ce te.![]()
Konkretno,pocheo je da se resetuje.Po forumima(xda) prichaju o pregrevanju koznachega na matichnoj plochi i samo zamena iste reshava problem,ili(moja teorija) neispravan senzor za temperaturu,neki spominju softver ali to nije reshenje jer su moj Desire fleshovali,vratili,ja ga probao,resetovao se,gundj,gundj,mrmlj,mrmlj,neverovatno,ko bi reko?(ovo zadnje su rechi osoblja u Vip-u) odneo ga ponovo kod njih na reklamaciju i dobio htc hero kao zamenski telefon.Teshi me to shto ponovo imam android telefon,dosta slabiji ali ipak radi svoj poso.Hmmmmm,Samsung Galaxy S....monstrum od telefona i nisam video nishta ochajno na kucishtu.Rado bih menjao moj Desire sa Galaxy, uz moju doplatu naravno!![]()
Jedino što je bolje na tom telefonu je ekran kao i 8 GB prostora na telefonu... Kvalitet izrade se ni meni ne svidja...
Da bi rootovao zakljucan telefon potrebno je da napravis "gold card", ostatak procedure je isti (xda forum)
Nisam baš siguran da iko može da ga ima godinu dana budući da je počeo da se prodaje u aprilu. Naravno da nisu svi telefoni falični, ali je normalno da će biti više piskaranja po forumima kad je reč o problemima nego o normalnom funkcionisanju.http://androidforums.com/desire-sup...2-htc-desire-crashes-restarts-randomly-5.html
Znaci ovo otkad sam procitao ozbiljno razmisljam da batalim desire i uzmem wave, posto telenor nema u ponudi galaxy S
Ukratko, ljudi sa ovog gore foruma kazu da fon radi izmedju 2-6 meseci perfektno i onda krene da se resetuje, posaljes ga na servis, dobijes nov posle mesec i kusur dana i onda opet tako. Sad meni nije jasno je l to neka bangava serija ili su svi desire-i sa ovim problemom?
Kakva su vasa iskustva, ima li neko ko fon ima recimo godinu dana i da mu radi sve bez problema?
e sad preterujes, 10 putaJedno 10 puta je bolji S-AMOLED nego AMOLED ili S-LCD koji postoje na Desire.
Mora nekako da se opravda kupovinaAko je nešto bolje kod telefona koji imaš onda je to najmanje 10 puta bolje, a kad je lošije - onda je to stvar koja nije bitna i koju niko ne koristi.
ma opusteno, ja sam prodao desire i uzeo galaxy s i ne zalim ni malo, fon je neuporedivo bolja multimedijalna masina
ma opusteno, ja sam prodao desire i uzeo galaxy s i ne zalim ni malo, fon je neuporedivo bolja multimedijalna masina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari