Šta je novo?

HTC Desire

Motonav ti koristi igo karte, tako da su prilicno tacne. Software nije neki "lepotan" ali jako koristi. Probaj, nemas sta izgubiti. ;)

ako koristi igo karte trebalo bi da obavlja posao...inače probao bih vrlo radi da imam Desire, međutim za mene je Desire još uvek "desire"..čekam da se ponovo pojavi u vip-u (trenutno ga nemaju) i da se Des.HD definitivno primi, kako bi običnom još malkice pala cena, pa ću u narednih par meseci (nadam se do kraja god.!) postati i zvanično "drug član" , tj. ponosni vlasnik htc-a :d

Ima sada i iGo MyWay za 800x480 rezoluciju.

Mozes li ih uporediti i ako moze neki detalj vise oko onog da je strasno spor (sta je tacno strasno sporo: proracun rute, sama ziva navigacija u toku voznje, nesto trece)?

Poslednja izmena:
dali vi koji koristite motonav imate problem sa manjkom memorije? ja ne mogu nista da instaliram zbog toga,

Poslednja izmena:
Prebaci je na SD karticu ako mozes....

Instalacija je prilicno velika 34-35mb (valjda)

Poslednja izmena:
jel dostupan htcsense.com za nasu zemlju?

Ovo je iGO Amigo što ste ga pominjali? Nije "pravi" iGO?:)

Kako da se namesti "Ascending" kod zvonjenja...?

@LazaNS & @faca

Moze da se prebaci, ako ste na Froyo 2.2

Idete na settings-application-manage applications-nadjete motonav i otvorite-tu se pored ostalih opcija nalazi i Move to SD card

@faca

Mape i svi ostali podaci su na SD-u, ali instalacija programa koja je oko 34mb je na memoriji telefona.

tacnije na memoriji telefona ostane data oko 20MB, sve ostalo je na SD

Desire index sve o Desire ROMs na jednom mestu

@LazaNS & @faca

Moze da se prebaci, ako ste na Froyo 2.2

Idete na settings-application-manage applications-nadjete motonav i otvorite-tu se pored ostalih opcija nalazi i Move to SD card

@faca

Mape i svi ostali podaci su na SD-u, ali instalacija programa koja je oko 34mb je na memoriji telefona.

Ne moze, disablovana mi je ta opcija, tj to dugme nije aktivno za neke aplikacije u koje spada i Motonav. Sad nem pojma, mozda je to zato sto sam ga instalirao dok sam bio na 2.1

@nikolaf7

Zbog cega ti je bolji Garmin? Zbog menija ili zbog same navigacije? Ja sam jako zadovoljan kako iGO navodi, daleko bolje i pouzdanije od Garmina, to je bar moje iskustvo.

Negde pročitah da ako to uradiš ne važi garancija :(

Hoću samo da naglasim da se ovde priča da se ovo odradi "without rooting", da se ne zalete oni koji bi voleli da im ostane važeća garancija.

Ako uradis ono sa Floyd-ovog linka neces izgubiti garanciju....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7504739

I e-mailed a link to this thread to the swedish HTC support to see if Norsehawk where right, and he was...

I've got an answer from Adrian on HTC who says that it's not illegal, but running this command will end the warranty. I then asked if it's limited to Swedish buyers, but he says that's the case against HTC regardless of where you bought your phone.

Ne tvrdim da je tako ali nikad se ne zna... :)

Sad skidam adb driver i instaliram ga , praticu tutorijal pa daj boze da nista ne sje*em jer imam uzasna iskustva sa bilo kakvim experimentima koji ukljucuju command prompt i slicne

sljaka, sljaka....cudna stvar se desava prilikom primene uputstva, naime nije htelo da mi proradi nakon prvog pokusaja, ali kad sam ponovio postupak sve je bilo ok. Mozda sam negde pogresio, ali kod ortaka je bio identican slucaj.....
Tako da ako ne proradi nemojte odustajati....

ps: ovo je za nonrooted desire, a garancija se gubi root-om....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno