Evo i shotova cetiri nova skina iz DesireHD rom-a .... ono sto obecava je htc hub novi htc app, tj htcsense.com, gde postoji opcija za download jos skinova,wallpapera itd itd ali izgleda da je lokacijski ogranicena za sada, pa iz nase drage zemljice ne moze jos uvek nista da se downloaduje. Kao i htc likes, koji je po meni htc kopija android marketa.
BlackBoard - Po meni veoma ruzan.
![]()
Slate - Najlepsi
![]()
Metal - 'Nako
![]()
Wood - Uzas
![]()
Update Information: 1.Android OS update patch 2.Enhanced multi inbox Gmail support 3.Improved Russia keyboard layout
Nakon što su mnogi entuzijasti uspeli da "nateraju" razne uređaje da rade na Androidu, došao je red da vidimo i Android uređaje koji rade na drugom softveru. U pitanju je platforma MeeGo koju, kao što verovatno već znate, zajednički razvijaju Nokia i Intel, a nastala je spajanjem operativnih sistema Moblin i Maemo. Tim koji radi na online projektu MeeGo Wiki, ima plan da tokom vremena "progura" MeeGo na sve Android uređaje, uključujući i tablet Dell Streak. Trenutno, najdalje su odmakli na radu sa telefonom Google Nexus One. Gotovo sve funkije ovog telefona sasvim lepo rade na MeeGo softveru, mada je interfejs pomalo spor, pošto još uvek ne može da koristi hardversku akceleraciju grafičkog sistema.
ovo bi trebalo da ima po mob shopovima, placeno 400din (od silikona je)
Za pitanje u vezi kutije sam našao odgovorPar stranica unazad neko je pitao za razliku AMOLED i LCD display-a. Planiram da uzmem sledeće nedelje telefon pa me interesuje da li je tačno da na samoj kutiji piše da je AMOLED? I da li boljed a se uzme AMOLED ili je svejedno?Dajte, molim vas, da pogledate na svojim kutijama da li nešto piše. Bila bi poželjna i slika da vidim kako to izgleda.
Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari