Šta je novo?

HTC Desire

htc isporucuje vec formatirane baterije tako da nemas frke oko toga

Pisalo mi je u uputstvu "The Battery isnt charged" , zbog toga sam pitao , mada Li-on baterije ne treba da se formatiraju koliko znam.
Inace , ako ga privezem na kompjuter , da li ce se on tako takodje puniti ili ce samo da radi data transfer (kao npr Nokia? )

Puniće se uvek, ti samo možeš da izabereš da li ćeš da bude ili samo punjenje ili punjenje + file transfer ili punjenje + usb tethering.

Puno hvala za odgovore mnogo su mi pomogli!
Evo proslo je 1/2 dana i baterija je na 50% ali to je zbog drndanja WiFi-a , iskljucio sam dobar deo widgeta koji gutaju net i odmah mogu da primetim da je veeeelika razlika u trajanju baterije.

Sad ostaje da odradim Froyo update i sve je na mestu :D

Evo i shotova cetiri nova skina iz DesireHD rom-a .... ono sto obecava je htc hub novi htc app, tj htcsense.com, gde postoji opcija za download jos skinova,wallpapera itd itd ali izgleda da je lokacijski ogranicena za sada, pa iz nase drage zemljice ne moze jos uvek nista da se downloaduje. Kao i htc likes, koji je po meni htc kopija android marketa.

BlackBoard - Po meni veoma ruzan.
snap20100922183911.png

Slate - Najlepsi :)
snap20100922183940.png

Metal - 'Nako
snap20100922184010.png

Wood - Uzas
snap20100922184036.png

Evo i shotova cetiri nova skina iz DesireHD rom-a .... ono sto obecava je htc hub novi htc app, tj htcsense.com, gde postoji opcija za download jos skinova,wallpapera itd itd ali izgleda da je lokacijski ogranicena za sada, pa iz nase drage zemljice ne moze jos uvek nista da se downloaduje. Kao i htc likes, koji je po meni htc kopija android marketa.

BlackBoard - Po meni veoma ruzan.
snap20100922183911.png

Slate - Najlepsi :)
snap20100922183940.png

Metal - 'Nako
snap20100922184010.png

Wood - Uzas
snap20100922184036.png

jel se moze dowloadovati iz recimo Egipta preko wifi ja naravno, treba da idem u oktobru na odmor pa ako moze tamo da se skine?

Faco, na prethodnoj strani imas link i objasnjenje kako instalirati HD rom na obican Desire ....
A za HTC Hub iz Egipta ... Nemam pojma, ali srecan ti put.

Možda se nekome svidi, mada je meni i dalje najlepši sense espersso.

Mozda lupam, ali HTC Hub bi trebalo da proradi kad i htcsense.com

Ovi kineski romovi, sa prethodne strane, su odlični. Možda i isprobam.
Nego, koju aplikaciju koriste za foldere, ima ih brdo na marketu, pa ne znam koji da uzmem?

Poslednja izmena:
koliko kapiram ovaj HTCsense.com, citam po novinama ono za cuvanje podataka sa telefona kod nas ne radi?

Ljudi, kako vama radi daljinac na slušalicama? Meni čas radi, čas ne.
Izgleda da je to do toga što mi se google listen stalno pokreće u pozadini.

Daljinac bez problema radi ... probaj da u task killeru ili nekoj drugoj aplikaciji iskljucis google listen ako je vec to problem

Provalio sam. Kad ubijem listen, moram da ubijem i music. Onda pokrenem music i lepo radi.

Niko da prokomentariše ovaj poslednji zvanični mini update.

Build 2.10.405.2.

Od onoga što sam primetio je unapređen klijent za gmail, voice recognition i ubačena gogle maps aplikacija places (ili je ja do sada nisam primetio). Pričate na engleskom i on to prepoznaje.

Na sajtu se još spominje i:
Update Information: 1.Android OS update patch 2.Enhanced multi inbox Gmail support 3.Improved Russia keyboard layout

Nego, da li neko zna kada ćemo dobiti neki tekst prediction za srpski ili barem swype?

Ajde kad sam već započeo post.

Da li se još nekom desilo da mu se izgrebe "štitnik" kamere? Ispolirao sam sa displeks pastom ali bilo je kratkog veka. Vidim na netu da nisam jedini pa sam pisao HTC u vezi sa tim (prema navodima sa nekih foruma HTC je slao novi poklopac besplatno) :-devil-:. Oni me lepo otkačili i rekli da kupim u telenoru ili comtrade :). Kasnije me zvali telefonom i pitali me da li sam rešio problem, pa pošto nisam dali su adresu neke on line prodavnice u UK gde mogu da naručim taj poklopac.

MeeGo za Nexus One, Dell Streak i HTC Desire

Nakon što su mnogi entuzijasti uspeli da "nateraju" razne uređaje da rade na Androidu, došao je red da vidimo i Android uređaje koji rade na drugom softveru. U pitanju je platforma MeeGo koju, kao što verovatno već znate, zajednički razvijaju Nokia i Intel, a nastala je spajanjem operativnih sistema Moblin i Maemo. Tim koji radi na online projektu MeeGo Wiki, ima plan da tokom vremena "progura" MeeGo na sve Android uređaje, uključujući i tablet Dell Streak. Trenutno, najdalje su odmakli na radu sa telefonom Google Nexus One. Gotovo sve funkije ovog telefona sasvim lepo rade na MeeGo softveru, mada je interfejs pomalo spor, pošto još uvek ne može da koristi hardversku akceleraciju grafičkog sistema.

[YOUTUBE]Bttgm1LwvzA[/YOUTUBE]

Izvor

http://wiki.meego.com/ARM/MSMQSD

Telefoni više prestaju biti telefoni, kupovinom ovako nekog uređaja se dobije 1%mobitela i 99% prenosnog računara ...

Updateom je takodje poboljsana funkcionalnost tastature , mnogo bolje reaguje , brze i preciznije se pise ( ili se jednostavno ja prilagodjavam istoj xD )

Jel ima neko iskustva sa firmom AVM iz Beograda?

Narucio bih od njih telefon, pa me interesuje kakva su iskustva sa njima...

Hvala unapred

jel ima negde da se kupi maska za desire, malo mi se ostetilo sa prednje strane ona gumirana maska, kao i ona braonkasta metalna sto ide oko displeja?

ovo bi trebalo da ima po mob shopovima, placeno 400din (od silikona je)

Prilozi

• DSCF3485.JPG
    DSCF3485.JPG
    265.6 KB · Pregleda: 127
  • DSCF3488.JPG
    DSCF3488.JPG
    245.1 KB · Pregleda: 111
  • DSCF3489.JPG
    DSCF3489.JPG
    233.4 KB · Pregleda: 103
  • DSCF3490.JPG
    DSCF3490.JPG
    253.2 KB · Pregleda: 105
Par stranica unazad neko je pitao za razliku AMOLED i LCD display-a. Planiram da uzmem sledeće nedelje telefon pa me interesuje da li je tačno da na samoj kutiji piše da je AMOLED? I da li boljed a se uzme AMOLED ili je svejedno?:) Dajte, molim vas, da pogledate na svojim kutijama da li nešto piše. Bila bi poželjna i slika da vidim kako to izgleda.

Hvala :)

Poslednja izmena:
Par stranica unazad neko je pitao za razliku AMOLED i LCD display-a. Planiram da uzmem sledeće nedelje telefon pa me interesuje da li je tačno da na samoj kutiji piše da je AMOLED? I da li boljed a se uzme AMOLED ili je svejedno?:) Dajte, molim vas, da pogledate na svojim kutijama da li nešto piše. Bila bi poželjna i slika da vidim kako to izgleda.

Hvala :)
Za pitanje u vezi kutije sam našao odgovor ;)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7882882&postcount=61

Izgleda da ću morati da potražim neki sa AMOLED-om pišu da baterija duže drži...

Nazad
Vrh Dno