Kada se telefon zakljuca, lockscreen se pali samo na power dugme (na druge dugmice ne reaguje). Kako da to promenim?
E ovo i mene zanima...Probao sam ovu pomenutu No lock aplikaciju kao i Sreen off and lock, ali kako god bilo nikako ne mogu da ga namestim da telefon probudim bilo kojim tasterom sem power...Sto malo smara posto kadgod ode u standby moram njega da stisnem...Jel to moze nekako a da se ne rutuje telefon/menja rom? Kod sebe imam bas jedan Desire (nije moj, vec rodjakov takoreci) pa ne bih da nesto zeznem
al` rekoh da vidim koja je najlaksa/najsigurnija varijanta za rutovanje (2.3.3 na njemu) - unrevoked ili.... Zahvaljujem
![]()
Uzeo sam bateriju 1950mAh da vidim kako ce se ponasati.
Pakovanje baterije obecava s obzirom da se obicno prodaju u kesicama.
Velicina baterije je ista, a cini mi se da je i laksa.
Juce sam uzeo i kada sam ubacio u telefon bilo je 47%. Primetio sam par puta da se vracaju procenti sto nisam imao kod ove fabricke, npr. kada napisem poruku ili pogledam nesto na netu pa ga zakljucam posle par minuta otkljucam i vidim 1 do 2 % se vratila baterija.
Nocas sam je punio pa cu videti sta kaze.
ovaj ROm nema sense?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari