Jel GPS treba da stoji non stop upaljen kao sto je meni ili ga treba iskljuciti? Mislim ako vec vuce bateriju da ga iskljucim... I za sta on tacno sluzi osim kad odem na Maps on mi pokaze gde sam
jos nemam Desire, iako ga pikiram već neko vreme (ne mogu da se odlučim ni za jedan paket, a da iskeširam 450e, mnooogo je kume), tačnije sem većeg ekrana i bržeg procesora treba da dam relativno novu i dobru (neogrebanu, bukvalno 5800icu) i da platim, bar još koliko košta jedna nova... malo off topic. sorry....
ovo sam hteo ...za GPS, ako ima opcija isljuči, wifi - isto,prebaci na gsm, smanji osvetlj. ekrana do max. donje granice (naravno da ostane upotrebljiv), ako ima offline mod, pa neku app ili opciju da sam prebacuje profile...po potrebi stavi da noću bude offline i da se sam prebaci u profil koji ima mrežu u određ. vreme...ja naj tačin baterije na većini smartphone-a sa ekranom 3.2" +...koje inače drže dan , dva...produžim na 3, čak 4 na nekim tel.(naravno uključim kad mi šta treba)
Ima li neka iGo mapa Srbije a da ima više od autoputa?
daj ljudi , jel ima neki prog za Mail..... ne svidja mi se onaj na fonu.... sta je najbolje za mail , ja sam na gmail-u
hvala , hvala
Ima li neka iGo mapa Srbije a da ima više od autoputa?
daj ljudi , jel ima neki prog za Mail.....
Aktuelna: Srbija 2010.03 od 19.05.2010 (Contrast)
Ako ima novija, neko će već reći![]()
K-9 mail, po meni jedan od najboljih mail klijenata, potraži na marketu...
ima to na prethodnim stranama, pisao sam ja o tome. sa linkom ka xda, takodje i rasprava o tome da je ovo po htc_u protiv garancije, tj ovim postupkom se ponistava garancija telefona (neki lik iz Svedske ili Norveske je kontaktirao tech support i pitao ih u vezi toga)
edit: evo posta http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2248390&postcount=709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari