Mozda sam prvi kojem se ovo desava, a mozda se o ovom problemu vec i pisalo...
Cesto sam baksuz sa tehnikom i skartom, kad god nesto sebi kupujem, uvek mi zapadne felerican primerak
Pre manje od 24 sata sam pokupio Desire u Telenoru...
Poceo da ga cackam sav srecan, sve full, radi wifi, synch sve super...
Odjednom se telefon iznenada restartuje prilikom neke sitne operacije i nakon ukljucivanja skontam da nece da se zakaci na WiFi mrezu. Pokusam da ukljucim opet, kad ono nece. Baterija vec bila pri kraju, i kontam mozda nece zato sto je slaba baterija da ne crkne brzo...
Napunim telefon, pokusam ponovo nece.
Samo kaze Turning on... I onda posle 10tak sekundi kaze "Unable to scan for networks"... I tako nekoliko puta dok se wifi konacno ne iskljuci ponovo.
Restartujem telefon - nece.
Izvadim bateriju i sacekam - nece.
Uradim reset celog uredjaja - nece.
Udjem u About pa hardware information kad ono WiFi MAC address "Unavailable" i Bluetooth takodje!!!! Tacno se secam da je tu pisala MAC adresa pre svih ovih problema jer sam sve prosao po telefonu!
Da li je moguce da mi je crkao WiFi deo u samom telefonu ili je ovo neka softverska greska koja je uobicajena? Googlao sam ali nista korisno nisam nasao! Zvao sam Telenor podrsku ali niko ko radi HTC podrsku nije bio dostupan (rade od 09-17).
Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude... Siguran sam da su WiFi mreze dostupne.
Ovde se ne radi o pucanju veze, nego uopste nece da skenira mreze...
Sta mi je ciniti? Da probam neki flash ili da nosim telefon na reklamaciju?
Hvala najlepse na pomoci.