ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Ne znam sta onda reci za Nokiu?Oni sto se mene tice i nemaju vrednost.
![]()
+1 .
(iako koristim nokiu poslednjih 5 godina, i sad uz desire hd koristim i dalje e71)
Ne znam sta onda reci za Nokiu?Oni sto se mene tice i nemaju vrednost.
![]()
Ja ne znam koliko ste vi placali vas, ja sam moj nov novcat uzeo za 380 jura, sa sve garancijom i fiskalnim, tako da sam sasvim zadovoljan sta sa za te pare dobio...
A za 1din uz postpaid na vip-u, tesko da bih ga ikada uzeo...jedino da mi firma placa racun...
Ne znam kako si ga uzeo za te pare, ako ne preko nekog paketa...
Ja sam moj Desire Z platio 390€. Preko oglasa nasao lika sa kojim sa otisao u VIP i on sklopio ugovor i uzeo aparat za 1 din. a meni ga prodao za 390€.
Ne znam sta je tu toliko cudno?
Ma obavezno imena sa adresama i brojevima l.k., a u tekstu samo par clanova, gde navedes sta je predmet kupoprodaje (fon sa imei brojem), itd, ionako ni taj prika nije vlasnik fona dok ne prodje 2god ugovora. Ugovor je tu ako te pojuri panduracija, tj.ako prijavi da je fon kraden, posto se ovi skuplji lako nalaze preko imei. Odnosno svi se lako nalaze, ali panduri hoce da se bakcu samo oko skupljih...Sem toga ostalo je na tebi da procenis da li je neko prevarant ili ne, moz da ti zapadne neko ko uzme fon pa klisne preko, i prestane da placa postpaid, i sta ces onda, kad tad ti operater nadje fon...
Fon je opak, baterija tragična. Ne kapiram kritike za mehanizam tastature. Originalan i odličan, ne sklapa se sam ni sasvim vertikalno.
Za kupovinu sa VIP ugovora, u samom ugovoru piše da je preprodaja nelegalna i da garancija nije prenosiva, tj da vazi samo za lice naznačenob u ugovoru. Pitam se da li pravno imaju pravo da to rade?
Sent from my HTC Vision using Tapatalk
Ljudi, ne znam što se uzbuđavate, pa ovo je zemlja Srbija, i svima vama su dobro poznata pravila igre. Ne brinite, pojaviće se uskoro neki custom rom sa podrškom za srpski (swype, T9), ako se već nije pojavio...ja nemam vremena da to tražim jer mi nije toliko bitna stavka, ionako sve kucam bez naših slova (ovo je sa kompa kucano).
Ali mi nije jasno gde vam to pravi malo i problem? Sa uključenim T9 ili bez?
I dalje ne vidim razlog zasto bismo morali da cutimo u zemlji Srbiji... Cutanje znaci prihvatanje, a ja ne prihvatam, iako znam da su sanse da se nesto promeni vrlo male, cutanjem se svode na nikakve.
Problem sa mqalim i je kad je ukljucen T9.
Ja se nadam nekom updateu. Apsurdno je da može da se kuca malo 'i' na virtuelnoj tastaturi, a da ne može na pravoj.Ja sam odabrao Engleski i Češki, pa kako Česi kucaju malo 'i'?
Garant i oni psuju HTC. Jeste pomalo razočaravajuće za uređaj ove klase i cene. Baš ni malo nije adaptiran našem tržištu, vrlo nepošteno od VIP-a.
Kada je telefon u standby, povremeno mi se pali displej, na trenutak se upali i opet ugasi. Da li neko zna razlog tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari