Šta je novo?

HTC Desire X

Da li nekome telefon pokazuje "Looking gps for location" kada pokrene "gps status" ??? U isto vreme, "Google maps" je locirao moju trenutnu lokaciju sa greskom 50-100 m. Gps test nakon duzeg vremena nadje satelite, ali kasnije izgubi lokaciju. Imam i HTC Tattoo, sada vec 3 god... ali mi se to na njemu nikada nije desavalo. Pronadje lokaciju za 5 sek i tacan je bukvalno u metar. Ne kapiram sta se desava ?!
Ja nemam takav problem, kod mene pronađe lokaciju za par sekundi.

Da li nekome telefon pokazuje "Looking gps for location" kada pokrene "gps status" ??? U isto vreme, "Google maps" je locirao moju trenutnu lokaciju sa greskom 50-100 m. Gps test nakon duzeg vremena nadje satelite, ali kasnije izgubi lokaciju. Imam i HTC Tattoo, sada vec 3 god... ali mi se to na njemu nikada nije desavalo. Pronadje lokaciju za 5 sek i tacan je bukvalno u metar. Ne kapiram sta se desava ?!

Koristim IGO primo nalazi satelite za svega 5s-10s tacnost skoro u metar.

koja je razlika izmedju igo my way i igo primo i koji je bolji? i jel moze nekako onaj google plus da se izbrise bez rutovanja ili nesto da se uradi sa njim posto mi se stalno sam otvara kad udjem u task menadzer zauzima 44mb rama stalno

Poslednja izmena:
Evo da javim.
Google maps je proradio nakon brisanja update-a.
Sada polazuje tacno u metar.
Isprobano danas u kolima do posla.

Pa imas u podesavanjima. Nista tesko. Kao kod svakog android tel

setings/sound/notifications

Poslednja izmena:
napravi folder notifications na sd kartici pa tamo ubaci

Ili prebaci svoje tonove u vec postojeci folder notification.

ili instaliras ES file explorer i ne prebacujes i ne kopiras nigde a postavljas tonove za sta hoces.

Nista se ne desava ,pa ja da pitam opet nesto iskusnije imaoce ovog telefona.Kada hocu da promenim pozadinu i izaberem sliku on trazi da je izrezem i onda ne lici ninasta.Probao sam da ubacim sliku 480x800 piks. ista stvar.U cemu je fora da slika bude jasna i cela.

Ako je 960x 800 piksela nece,dogadja se isto.Mora da negde mnogo gresim.Na prethodnom telefonu sam je regulisao da sliku prikaze u celosti.

uzeo sam pre par dana ovaj telefon posle duzeg mozganja I mogu vam reci da sam zadovoljan. Ima mana, ali su zanemarljive. Za mene je pravi naslednik starog dobrog Desire Bravo.
Dodato je bas ono što je falilo.

ROM] ~|Half-Sense|~™ V0.8.1[AOSP Look][OTA][11-02-2013] Da li je neko probao ovo da instalira.

Da li se nekome desava da se kada se javi na poziv direktno ukljuci spikerfon?
Meni se to desava na ovom telefonu, desavalo mi se i na desire bravo.
Kako to da iskljucim ili sta vec treba da uradim. :(

Pogledaj da ti nije u Sounds ukljucen Flip to speaker,ako jeste iskljuci.

Jeste ukljucen je, aj odcekiracu ga.
Hvala

Opet mi se javlja sa spikerfonom.
Sta bi to moglo da bude?

Opet mi se javlja sa spikerfonom.
Sta bi to moglo da bude?

A, da li ti se odmah, kako se javiš, i pre prinošenja telefona licu, uključi speakerfon, ili se to desi kada staviš telefon na uvo?
Ako je ovo drugo, meni se to dešavalo sa nekim od prethodnih telefona, jer proksimity senzor nije radio, pa sam sam aktivirao speakerfon obrazom...

Odmah, cim otvorim vezu, cujem spikerfon.
Mnogo me nervira, a znam da je u necemu caka jer mi se i na prethodnom telefonu to dogadjalo pa je samo nestalo.

Vrh Dno