Šta je novo?

HTC Desire HD

^^ :):)

Radi meni CM odlicno.

Ozbiljno jel Sense i dalje isto g**** ili su ga доћерали :) kako treba?

Poslednja izmena:
pa kao na sensationu je, ako ti se taj ne svidja, nece ni ovaj. Sve je to subjektivno, meni je to naljepsi UI, a i generalno vazi za najbolji fabricki UI. A ne mogu da ne primijetim da si lik sa najvise problema na ovom topicu, pa se malo shalim :d

^^ Zalomilo mi se nesto :D :D

Reko da malo promijenim, dok ne nabavim Nexus a onda pa-pa htc :)

koji je taj novi rom, koja mu je baza? 3.06 ili 3.12? jel promenjena verzija hboot-a?

Dajte, pomozite mom drugaru.
Zeli Sense 3.0 na DHD, bez rootovanja.
Kaze, ako mozes ti na tvom sra*ju od Desire s, mora da moze i kod mene.

Zvaničan update, možda?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Vidim de se i 4.0 android spominje za dhd za pocetak godine. Ispada da nema potrebe da menjam fon taman dok se ne pojavi Zeta :)

Dajte, pomozite mom drugaru.
Zeli Sense 3.0 na DHD, bez rootovanja.
Kaze, ako mozes ti na tvom sra*ju od Desire s, mora da moze i kod mene.

Zvaničan update, možda?

Sent from my Desire HD using Tapatalk
nije mozda, nego sigurno :) pa o tome i pricamo na zadnjih par stranica :) I odlicno radi, cak nema kocenja i seckanja koje je mucilo sensation...
Vidim de se i 4.0 android spominje za dhd za pocetak godine. Ispada da nema potrebe da menjam fon taman dok se ne pojavi Zeta :)

zvanicno sumnjam da ce ga biti ikad, ali Cyano ekipa vec radi na tome... Ko zna, mozda ga i ja rutujem jednog dana :)

Ja sam baš danas tražio na netu, ali HTC jedino ICS spominje za Sensation seriju i Evo 3D, kao sigurni varijantu, ostalo će razmotriti u "doglednoj budućnosti".

@joriq

Moj post je bio više šaljiv. Pa, u nekoliko postova, pa čak i onaj iznad borabovog, spominje se zvanični update. :wave:

^ vizuelno su jako slični, ali meni 3.5 deluje mnogo tecnije i "upeglanije".

dok ne probam 3.5 iz prve ruke, ne mogu da kazem da jeste ili nije. O "tecnosti" ne bih pricao, to vec vise zavisi od modela i optimizacije, meni 3.0 radi savrseno tecno (dok god ne palim live wallpapers, koje i inace ne palim, mada je ovaj weather wallpaper simpa)

Gdje se spominje?

Npr http://chromloop.com/2011/11/what-android-devices-can-be-updated-to-icsice-cream-sandwich/
http://www.android-advice.com/2011/htc-devices-to-get-the-android-4-0-ice-cream-sandwich-update/
Imas podosta linkova na google-u gde se pominje prvi kvartal 2012, cim se zavrsi prvi najavljeni talas. Htc zvanicno nije najavio i generalno je u pipavoj poziciji. Sa jedne strane hoce da prodaje telefone iz 2011 al sa druge ne sme da azboravi ni one iz 2010 jer ce se okrenuti samsungu il jos gore eplu kad im istekne ugovor. Tako da svi apdejtovi za fonove iz 2011 idu gromoglasno a oni za 2010 krajnje stidljivo. I ovaj 3.0 ui je isao bez ikakve najave.

Poslednja izmena:
i ja se ponadah, a u komentarima pishe:
Marcuss Says:
December 8th, 2011 at 5:40 pm

Samarth Rasiwasia is NOT a HTC or Google engineer!!!
He is a fraud!

Coveka ne znam :) Al znam da je logicno da podrze dhd. Kao sto je htc krio podrsku za 3.0 ui tako ce kriti i za ics ali sam uveren da ce i njega izbaciti preko noci bez ikakve najave.

Pa u cemu je fora da za tako jak i mocan tel. nema zvanicni update na Sense 3.0 ?
Nije mi jasna politika HTC-a.

Izasao je update na 3.0 ali stidljivo, bez ikakve najave i zvanicnog saopstenja. Htc zeli da motivise ljude da kupuju nove uredjaje. Da se ne lazemo, rootovan fon moze bez problema da se nosi sa stock duo coreom. Hocu da kazem da se ne razlikuje hw toliko izmedju 2010 i 2011 koliko proizvodjaci telefona zele da nas ubede. A zasto bi neko menjao npr dhd da bi kupio najnoviji model ako ima isti android i sense ui ?

A kao vam se cini baterija posle zvanicnog update-a? Ja sam mozda istripovao ali deluje mi da se brze trosi. Nikad nisam konkretno merio sta sve radim ali posednjih par dana ne mogu da izdrzim sa jednim punjenjem do kraja dana, ranije sam upevao. Evo, baterija mi je pri kraju sad, jutros skunut sa punjaca.

moguce da krace traje, ali i vise cackam tel da vidim sve te nove opcije i sl :)
btw, sad ima nova opcija u settungs/power, zove se "enable power efficiency", pa je testiram, vidjecu (mada sam opet ukljucio auto sync). Koliko vidim, opcija gasi auto sync, a wireless pali samo kad je tek otkljucan?

prije nije ni bilo te opcije ;) Po defaultu je iskljucena, ali kome nije bitan auto sync, odlicna stvar. Meni je, nazalost, bitan :)

Baterija je najmannji problem. Moze da se puni u kolima, na lapu, prakticno bilo gde. Al sync je neophodan.

upravo :) BTW, ala skype video GUTA bateriju, ode 30% baterije za 21 min razgovora :)

Jel neko probao ICS za ove nase masine, vidim i kamera je sredjena, pa reko da vidim ima li utisaka?

^ Probao sam Virtuous Quattro na Incredible S, i mogu ti reci da je odlican. Prilicno je brz i tecan, ima gomilu tweakova. Kamera mu jos nije skroz kako treba, doduse to se odnosi na moj telefon, ne znam kakva je situacija sa DHD. Imam utisak da ne stedi bas bateriju ni resurse (ostavljao je slobodno oko 300 MB RAM-a, dok na MIUI i cak Sense-u imam i preko 400, mada je i to vise nego dovoljno). Da sam ga malo duze koristio, verovatno bih to malo doveo u red. Jedini razlog zasto sam se vratio na MIUI je sto mnogo baguje Smart Keyboard Pro (jos jednom, to se mozda samo odnosi na moj uredjaj). Sve u svemu, itekako je upotrebljiv, jos par sitnica da srede i bice savrsen.

Poslednja izmena:
Ajde ovi sto su updejtovali na sense 3.0 nek jave utiske...Ja sam jos uvek na starom dok ne vidim kako to radi na dhd ili dok me neko ne ubedi :D

pa sta da se prica, sve radi odlicno, UI kao na Sensation, ja sam prezadovoljan, bagova nekih nisam primijetio (restartovao mi se UI neko vrijeme konstantno, a onda sam provalio da je to zbog nekog smeca od igrice koje se zove Gun Bros)

Izasao je zvanican update na sense 3.0 ?

daaaavno :)

Nazad
Vrh Dno