Šta je novo?

HTC Desire HD

predlazem ti, da kao i ja, procitas cio ovaj topic, bice ti jasnije mnoge stvari ;) Inace, ja koristim ES File Explorer...

Ako hoćeš neki file manager (koji ćeš koristiti za pregled fajlova) a da je jednostavniji od es file explorera koristi npr. andexplorer, inka file manager, Explorer.....

Ako hoćeš neki file manager (koji ćeš koristiti za pregled fajlova)

telep prijatelju neki file explorer koji će mi omogućiti da vidim apk. fajlove na sd kartici i da instaliram neki program i tako neki live wallpaper ništa više i strašnije od toga....i kao što sam dobio preporuku da pročitam malo postove od početka,pa krenuo sam i došao do 50 stranice otprilike i ništa ne pročita samo neka prepucavanja oko kartica,procesora,displeya AMOLED SLCD itd.....pa eto zato vas zamolih da mi preporučite jedan koji je otprilike najbolji za to!Inače telefon neću da ROOT-ujem i ostale *******cije tako da to je to HVALA!!

Hvala na linku, svideo mi se Photile live wallpaper.

Ima li neko problem sa istorijom poziva kada se pokrene Telefon proces (ne kada se upali telefon, već kada se dobije dialer)? Od prelaska na Ginger koji je stigao sa OTA update-om prije 10-ak dana, baterija se poboljšala dosta, ali me ovaj problem nervira, jer moram da idem u istoriju, pa da se vratim na Dialer i onda se pojave pozivi. Dakle, pokrenem Dialer, dobijem brojeve, ali nema liste poziva - samo bijela pozadina.

Takođe, može li se nekako isključiti spell checker, jer mi više ide na &!"(&#'%$! Pokušao sam i sa pokretanjem i gašenjem istoga, kao i prediction-u u podešavanjima, ali nikako da nestane. Inače mi je user dictionary isključen.

Hvala.

nemam taj problem sa Dialerom, imam drugi (jede bateriju, ili ga gingerbread pogresno prijavljuje, bas raspravljamo o tome i ovdje> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1069251 )
sto se tice spell check, isto me zanima (cini mi se da ga nije bilo ranije dok sam koristio 2.2)

za spell check, nisam uspio da ga ugasim, ali sam provalio da sam posle apdejta na GB dobio i srpski jezik, tako da kad ukljucim srpsku tastaturu, manje me gnjavi sa podvlacenjem svake rijeci :p

Ima li neko problem sa istorijom poziva kada se pokrene Telefon proces (ne kada se upali telefon, već kada se dobije dialer)? Od prelaska na Ginger koji je stigao sa OTA update-om prije 10-ak dana, baterija se poboljšala dosta, ali me ovaj problem nervira, jer moram da idem u istoriju, pa da se vratim na Dialer i onda se pojave pozivi. Dakle, pokrenem Dialer, dobijem brojeve, ali nema liste poziva - samo bijela pozadina.

Takođe, može li se nekako isključiti spell checker, jer mi više ide na &!"(&#'%$! Pokušao sam i sa pokretanjem i gašenjem istoga, kao i prediction-u u podešavanjima, ali nikako da nestane. Inače mi je user dictionary isključen.

Hvala.

Da li koristis LauncherPro? Ukoliko ga koristis, treba da sklonis sa glavnog ekrana precicu za telefon, pa da je prikacis ponovo.

Ovo je stock lockscreen na CM7 ROM-u...Samo sam dodao gornje slajdere za pozive i sms.

Link koji si dao ne mogu da otvorim...ne znam da li ima veze sto sa telefona pokusavam.

Markosmi: Hvala. To je to...

Problem sa spell checker-om sa riješio instalacijom neke GB tastature...

Poslednja izmena:
Da li je slučajno neko već koristio Launcher Pro i vredi li instalirati ili ne?Hvala i pozdrav

Koristimo, koristimo.
I naravno preporucujemo za koriscenje! :)

Kratko pitanje Da li su zvona-jacina zvuka koje reprodukuje prilikom zvanjave jaka ili slaba ili nesto osrednje-recimo poredjenja radi da li su slaba kao na hd7 ili recimo jaka kao na n8 ili sgs1?

Kad sam ja to radio, morao sam downgrade na 1.32 Froyo jer nije root mogao drukcije da se uradi. Nisam pored kompa pa nemam linkove za root,s-off itd. ali jesi li citao na xda da li i kako moze root sa oficijelnog GB-a?

Pazi, ja sam kolegi pre par meseci ubacivao kuvani rom na DHD, dok je jos froyo bio aktivan. Od tada sam malo zaboravio gradivo vezano za DHD. E sad, ovaj drugi kolega je odradio upgrejd ota na gb I zeli da ostane na njemu, stim sto zeli samo root, kako bi igrao tegra igrice.
Koliko sam ja citao mora daungrejd na froyo pa onda da mu ubacim neki kuvani gb rom.
Ja bih bio zahvalan aktivnim clanovima ove teme za malo pomoci

Hvala

Poslednja izmena:
Nema mu druge u svakom slucaju! :)

Jedino ti to preostaje, ako si vec pretresao teme na xda. Vrlo vjerovatno da ce mu taj kuvani GB raditi i bolje od stock-a.

Vrh Dno