Ima istine u tvom postu...naime kada sam ja otisao u radnji da pazarim DHD,igrao sam se malo sa LG Optimus X2 koji je bio za 120E cak jeftiniji od DHD i igrao se i sa Samsungom Galaxy S2 koji je bio u istom cenovnom rangu sa DHD iako je bar ovde izasao pre par nedelja.Telefon je po mom skromnom mišljenju za dve klase bolji telefon od Galaxy S
Na polje za pisanje stisneš dugo i izabereš input method.
Ta "unutrašnja memorija" je za instalaciju programa, raspakuješ na sd karticu.
Da ali nemoj ništa da diraš, pošto si noob.
moras da imas iGO folder u root kartice i u njemu svi oni folderi za mape i sl. .apk fajl se instalira pomocu nekog installer programa ili iz nekog file managera i kada se instalira dobices ikonicu u app drawer, pokrenes tu ikonicu i ako imas folder iGO na sdcard pokrenuce se navigacija.Znači samo raspakujem na sd karticu i pokrenem instalaciju i to je to!On sam instalira mislim na njegovoj memoriji?Samo još jedno pitanje ja sam prebacio navigaciju i neke programe na sd karticu ali kako da pokrenem instalaciju kada telefon ne vidi folder gde sam ih prebacio na sd kartici?Da li se pokreće instalacija preko PC-ja a ne preko telefona?HVALA
apk fajl se instalira pomocu nekog installer programa ili iz nekog file manage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari