Šta je novo?

HTC Desire HD

Nemam, nisam isprobavao na cm-u, ali znam da je na miui to radilo pa sam predpostavio da će raditi i ovde.

Jel se neko igrao sa smanjivanjem frekvencije CPU na CM7? Ili koliko moze da utice na batt...

Ja posle prvog punjenja ne mogu nikako ispod 5mA idle, po current widgetu, sve pogaseno. Mada bi mozda trebalo da sacekam jednu nedelju dana da se batt stabilizuje pod novim ROM-om.

@Ixinjo
Ako uspijes da namjestis status bar javljaj kako.

Uf, ja ne bi preporučio novi radio, meni se lošije pokazao od preporučenog (26.04.02.17), i nikako nemoj da stavljaš kao što neko na XDA piše, RIL-ove, bilo HM bilo G, meni je posle njih pucala veza svakih 20-ak sekundi... Instaliraj i SetCPU pa podesi profil za screen off, na npr : min 122, max 307, ondemand.

Poslednja izmena:
Ixinjo koji je sad pa to radio?

Za sad sa preporucenim nemam problema...Jedino gps nisam probao jer trazim instalaciju iGo-a da valja.

@Mstevan
Vec sam odradio to sa SetCPU, evo vidjecemo.

Na kojoj si mreži? Ja sam na TELENOR-u, i ono, jeste da manje vuče bateriju u stand by, ali kada razgovaram dosta više vuče od 26.04.02.17, a u principu dnevno ne prodjem ispod sat vremena razgovora (in/out).

Isto sam na telenoru, i isto ovih dana dosta pricam sa devojkom , nekad bude i 2 sata dnevno, mnogo mi bolje izdrzava baterija...

Cao drugovi,evo uzeo sam i ja DesireHD i to je samo moje misljenje,bez uvrede bilo koga znači ja sam stvarno mislio da je Samsung vrh telefon ali dok ljudi ne probaju HTC ne mogu ni znati naravno!!Telefon je po mom skromnom mišljenju za dve klase bolji telefon od Galaxy S ali ponavljam to je samo moje mišljenje!!Ionako je moj Galaxy S trajao samo 1 mesec i prodat za rezervne delove,ali sam zato sada uzeo telefon sa 2 godine garancije od operatera i nema boleti glava!Pitaću kasnije nešto ako mi bude trebalo nečija pomoć ali zasad ništa ne diram kako je fabrički tako!Pozdrav drugovi HTC-ovci

ako ti je otisao u rezervne djelove zbog pada (a i ako nije), ja licno preporucujem neku dobru (moj izbor Case Mate - Barely There) futrolu ili oklop 😉

Izgleda kao da meni nesto ne pase preporuceni radio...80% left na 5 i po sati umjerenog koriscenja....

Samo mi je prvi dan baterija izdrzala dosta....

Telefon je po mom skromnom mišljenju za dve klase bolji telefon od Galaxy S
Ima istine u tvom postu...naime kada sam ja otisao u radnji da pazarim DHD,igrao sam se malo sa LG Optimus X2 koji je bio za 120E cak jeftiniji od DHD i igrao se i sa Samsungom Galaxy S2 koji je bio u istom cenovnom rangu sa DHD iako je bar ovde izasao pre par nedelja.
Mogu reci da su ostavila slab utisak na mene oba modela tj LG i Samsung sa kvalitetom izrade koji deluje jako plasticno i slabo tj jeftino.Bas sam ocekivao suprotno imajuci u obzir hardwer sa kojim dolaze.DHD deluje jako kvalitetno i lepo lezi u saci za razliku od ova dva.Opet to je samo moje misljenje i kako ce se DHD ponasati na duze staze videcemo.:wave:

moze li neko ko ima stock rom 2.3.3 da baci pogled koliko mu u battery usage pokazuje za dialer proces da jede bateriju? Meni se uglavnom vrti oko 25-35% (baterija izdrzi 2 dana prosjecnog koriscenja, sto je ok, ali ne sjecam se da sam primijetio taj proces dok sam bio na froyo-u)

Meni dialer trenutno 19%, videcu kasnije koliko se menja. Stock je rom.

meni je na 27%. Sa kojim funkcijama je on zapravo povezan (telefoniranje, azuriranje imenika, sinhronizacija imenika, what?). U included packages pise:
dialer storage
phone
field test
sim toolkit
:-/

Hm, interesting... Nastavicu da pratim.

BTW, koja je najbolja alternativna tastura ovoj fabrickoj? Nadjoh ovu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1071984
QPEtR.png

pa se razmisljam da je ubacim (samo ne znam da li cu onda moci da biram izmedju fabricke i ove)

Ja je instalirao ali nece da mi se prikaze kad je aktiviram tj kada krenem pisanje i dalje izbaci obicnu verziju za pisanje.

mora da ima neka opcija za odabir tastature? :-/

Na polje za pisanje stisneš dugo i izabereš input method.

Ćao drugovi evo mene sa jednim pitanjem!Da li se treba instalirati driveri da bi otvorio internu unutrašnju memoriju,jer kada povežem sa kompjuterom samo vidi externu karticu?Želim ubaciti iGO navigaciju ali piše da trebam raspakovati na internoj memoriji i još jedno pitanje kako telefon vidi sve fajlove one instalacione i ostalo ono kao file manager pa otvoriš i vidiš sve i instaliraš programe i ostalo!Da li se treba instalirati neki file manager pošto vidim ili ne vidim ili ne znam da li ima još sam nov izvinite i HVALA!

Ta "unutrašnja memorija" je za instalaciju programa, raspakuješ na sd karticu.

da bi mogao pisati po internoj memoriji moras imati root access i program Root Explorer. kada nakacis telefon na USB, mass storage mode se odnosi na karticu ne na memoriju telefona.

Ta "unutrašnja memorija" je za instalaciju programa, raspakuješ na sd karticu.

Znači samo raspakujem na sd karticu i pokrenem instalaciju i to je to!On sam instalira mislim na njegovoj memoriji?Samo još jedno pitanje ja sam prebacio navigaciju i neke programe na sd karticu ali kako da pokrenem instalaciju kada telefon ne vidi folder gde sam ih prebacio na sd kartici?Da li se pokreće instalacija preko PC-ja a ne preko telefona?HVALA

Znači samo raspakujem na sd karticu i pokrenem instalaciju i to je to!On sam instalira mislim na njegovoj memoriji?Samo još jedno pitanje ja sam prebacio navigaciju i neke programe na sd karticu ali kako da pokrenem instalaciju kada telefon ne vidi folder gde sam ih prebacio na sd kartici?Da li se pokreće instalacija preko PC-ja a ne preko telefona?HVALA
moras da imas iGO folder u root kartice i u njemu svi oni folderi za mape i sl. .apk fajl se instalira pomocu nekog installer programa ili iz nekog file managera i kada se instalira dobices ikonicu u app drawer, pokrenes tu ikonicu i ako imas folder iGO na sdcard pokrenuce se navigacija.

apk fajl se instalira pomocu nekog installer programa ili iz nekog file manage

Preporuka za neki dobar i ispravan program i file manager i kako da ga instaliram!Pozdrav drugovi i HVALA!Samo još jednom da kažem da je telefon stvarno strava i svaka preporuka a u odnosu na ??????? neću ni da komentarišem!!!

Nazad
Vrh Dno