E uspio sam da iskljicim sve dosaadne vibracije osim ovih kod lock/unlock...Sto se dialer-a tice, jedino bih instalirao neki koji ce mi prikazivati vece slike kontakata. Probacu ove koje si naveo pa ako neki radi super, ako ne nema veze.
Status bar nisam uspio da namjestim providan ... nesto sam utripovao da mozda i nije bio proidan nakon instalacije ROM-a :smoke:
AWD mi je sasvim ok....ne znam koje prednosti ima taj EX.
Za sad su utisci jako pozitivni, mislim da cu najvise profitirati sa baterijom. Od 13h do prije sat vremena ga nisam ostavljao ni 2 sekunde evo imam jos 36% sto mi se cini jako dobro. Svo vrijeme ukljucen wifi, sinhronizacija, instaliranje-podesavanje aplikacija i igrica koje sam imao, osvetljenje na nekih 50%,par poziva, pola sata skype-a....
Kernel je 2.6.32.39. Vidim i da imam vise slobodnog RAM-a neko ranije.
Eh....ima milion i jednu opciju a nisam ni trecinu popamtio...Zato cu mozda jos po nesto pitati
Ostaje mi da sredim malo home screen i izbacim glavne programe.
Koju aplikaciju da koristim za rss? Imao sam ranije News koji mi je fino citao rss sa google acc pa mi treba nesto slicno.
E da, rekao bih da je kamera bolja. Slike su dosta ostrije, a video nije "stresen" kao ranije...