Šta je novo?

HTC Desire HD

uzecu ga na paket 1gb prenesi plus, a trenutno koristim onaj fleksi 2000 il kako vec, pa cu da menjam...ne znam koja mu je cena, al posto cu ga uzimati na 6 rata, ne zanima me to trenutno, s obzirom da sam vredno radio poslednjih godinu dana i jos vrednije stedeo :)

E ***a, mene bas zanima kolika mu je cena uz taj paket od 1gb-a. Nije mi svejedno ako bude 30k ili 50k.

Cenim da ce biti cena oko 25k za prenesi 1gb za DHD i HD7. To je neka naj realnija cena.Videcemo za 2 dana...

U kalkulacijama sam isao oko 30k za 1gb al se nadam da nece ici preko 40k jer bih se onda cimao sa uvozom iz inostranstva sto sam mogao i pre mesec dana da zavrsim :(

Ma cena do 30k je prihvatljiva, sve preko 30k je bezobrazno i verujem da ce biti slab odziv ako odvale takvu neku cenu...

Pa ja licno ne bih dao vise od 30k uz recimo prenesi 400, odnosno 35k uz prenesi+500, ali mi izgleda da taj film necemo da gledamo.

Sto je najgore mislim da ce se prodavati po kojoj god ceni da bude, je l smo, je li, bogatija i tehnicki opremljenija nacija od J. Koreje, i nije nam problem da damo celu platu ili 2 za mobilni...:banana:

Zavisi od toga kolika je kome plata, al dati platu za mobilni moze samo lud covek.

I pola plate je mnogo :D Mada kad razmislim to zavisi od samog kupca, ako ti nije opterecena kreditom i nikoga ne izdrzavas, sto da ne.

Ma pola plate ili cjela ja ga vec koristim uveliko :D

Vidim da ima polemika o trajanju baterije kazu da jedva 10 h izdrzi uz normalno koriscenje, ja sam danas koristio vise nego normalno sa clokovanim procesorom na 1228 MHz , pa da objavim koju slicicu :p

Ma za baterju se odavno pokazalo da je vise nego dovoljna ako je fon u rukama osobe koja zna sta radi. Ako neko hoce da krlja bt/wifi/cekira mail i drustvene mreze na po 5 minuta i jos sto cudesa naravno da mu nece trajati ni 10 sati.

Vidi , meni je Wifi upaljen konstantno danas sam imao 82 MB downloada preko wifi-a, sve se redovno azuriralo, i opet je baterija gurala skoro 24 sata a znala je i vise.

Wow, to je fantastican rezultat. Mislio sam da wifi urnise bateriju brzo, al nikako nisam ocekivao da fon pregura 24h sa stalno ukljucenim wifi-jem.

samo sam se malo poigrao sa SetCPU, smanjio rad procesora kad se ugasi ekran i kad baterija padne ispod 33 %

i to je to

Poslednja izmena:
Neznam stvarno, sve ovo je na kuhanom romu, znam da je na fabrickom držala vise od 24 sata

Super ako drzi vise od 24h a kako si zadovoljan slikama koje pravi? Ako mozes da zipujes 10-tak slika i okasic, ali da nisu birane najbolje slike, nego slikane jedna za dugom?

P.S.
Ja imam k750 i zadovoljan sam slikama koje pravi, kontam da bi trebalo DHD da pravi bolje???

Ne mora da znaci da pravi bolje. A kakve slike pravi .... imas par strana ranije okacene takodje od strane markoris-a.

I ja da se pohvalim da sam ga opipao u Telenorovoj prodavnici...

Iskreno mene je zanimala samo veličina tj kako leži u ruci.
Znaci imaju i prodaja krece od 01.12. cene se jos ne znaju !

Sam uredjaj po meni nekako lezi u ruci bez obzira na velicinu,no vreme ce najbolje pokazati kako je za svaki dan.
Zasad mi ostaje kao telefon koji uzimam definitivno u skorije vreme!

^ ja juce bio u 2 telenorove prodavnice (delom zbog promene postpaid paketa) i nije bilo ni traga ni glasa...valda sutra dodje ;)

nenene, prodao ga je zato sto hoce obican fon, a desire hd uzima cisto onako da ne menja bezveze paket :)

nenene, prodao ga je zato sto hoce obican fon, a desire hd uzima cisto onako da ne menja bezveze paket :)

Ne smem više ni ja da se zezam, pošto i ja prodadoh moj...u stvari još ga ne dam...bar do nedelje...

Šta ćeš, viša sila...žena oće čizmice...:banana:

sto onda ne proda svoj wave? xD

Ti očigledno nisi oženjen :smoke:

Ma, pravo da ti kažem kupujem neki tabletić, pa moram da prodam galaxy za sada, i da furam neko vreme malo jeftiniji fon...pa ću opet posle neki ultra, ne moš' lako to lako da se objasni ženama, da moraš da imaš i dobar tablet i dobar fon...jedno bez drugog ne može...

Daj da ne off-ujemo temu više ljudima...

Nazad
Vrh Dno