Šta je novo?

HTC Desire HD

ne nameravam...ali hocu da se sretnem s njim :)
bice podosta skuplji (pod broj 1)
pod broj 2, hardverski nista se nece puno promeniti ako s galaxy-a predjem na DHD...ima mozda par plusica koji me vuku ka njemu,ali nisu dovoljno jaki plusici da bi mi preokrenuli tok misli ;D (i ima par minusa koji su veci od pluseva) tako da....al cisto da sam presudim

Ako galaxy s bude nexus 2, rešili smo i problem softverske podrške, a to ti je vliki plus ka galaxy s...

Koliko cujem danas nista, jesu stigli ali ih ne pustaju u promet tako da se ocekuje ove nedelje. Inace, moguce je da hoce da prvo namire poslovne korisnike.

NAvodno nista nema jos najmanje dve nedelje u telenoru.

Kod nas nece pre 15 novembra a mozda se odluce da ubace za 1. decembar kao deo ponude za taj mesec. Sve u svemu kasne.

Sada sam zvao Telenor, kazu da ga uopste nece biti u ponudi ovog meseca, tek od 1. decembra.
Cim se nije pojavio u njihovom katalogu za novembar nece ga ni biti u ponudi ovog meseca.
Steta...

E kako bi mi bilo drago da telefon dodje u Mts sad i da tako Mts prikupi nove i zadrzi postojece korsnike i izezne telenor.

Poslednja izmena:
Da da da da da...... Mts i strava ponude koje kradu korisnike od vipa i telenora... Bilo je jednom davno u zemlji Dremiji

Snaci shipak...

Zao mi je da dam toliku kintu na mob, izgleda da cu ipak ici na ''obican'' Desire. Jedino mi je malo zao te kamere, al ***...

Ljudi, pa zasto stalno napadate mts.
Vec duze sam postpaid korisnik vip-a, telenor-a i mts-a i uvek kada se sve sabere i oduzme, mts je najpovoljniji. Nemojte pricati napamet.
Besmisleno je cekati desire hd, narocito po nerealno visokim cenama, po kojima ce se kod nas prodavati, kad nov desire nudi skoro sve isto sto i desire hd po, vec sada, 3 puta manjoj ceni.

e, branco, koga god da napadnes, nisi pogresio. slozices se.

Ovo ce se uskoro naci kod Telenor-a, danas citam onaj njihov casopis Kontakt i ima neki opis :) znaci vrlo uskoro na Telenor policama

Ma jok, telenor je krenuo da pumpa marketing ( mislim da se u maximu pojavila najava) a i u kontaktu se pominje al to je sve bilo jer su ocekivali da ce biti spreman za 1 novembar al ocigledno da je odlozen za decembar.

pozz svima, ja sam novi clan foruma, ali vec neko vreme pratim ovu temu...
a jel moguce da nema kameru za video call???
nije da mi je nesto mnogo potrebna , ali zasto???
i ovaj, niko ne spominje desire z, iako su zajedno predstavljeni, jel ce mozda i njega biti u telenoru u neko dogledno vreme???

Video call je samo kamera više koja služi ničemu. :)
Verujem da će biti i desire Z, ali pošto kod nas jak standard, nas interesuju samo telefoni 500e+.

to to! :)
i to sto kazes, mada dobro je tipa za skajp na telefonu, ako bude bilo podrske za video call preko njega...
bilo bi lepo da moze da se zna unapred kad i sta stvarno stize kod nas...mogli bi i pre-order kao u normalnim zemljama da stave, cak bi im se i vise isplatilo jer otprilike znaju koju kolicinu telefona da naruce, a korisnici zadovoljni isto...

dobri su htc-ovi telefoni jako, i bilo bi lepo da budu u ponudi nasih operatera, jer koliko vidim ima bas zainteresovanih ljudi... :)

pa kad je telenor booljaski provajder, rekli su prvo treca nedelja oktobra i mogu da razumem kasnjenje zbog same isporuke telefona, al kad su ga vec dobili, cekanje od jos mesec dana je skroz *****ski. Necu ja umreti bez tog telefona, iskreno j*** mi se, kad stigne stigne, al to samo pokazuje neozbiljnost naseg , pa mozda i vodeceg, provajdera...

Ubacujem i vodeno hlađenje, prvom prilikom! Mora to na 1,8GHz!! :smoke:

Izgleda sa su planirali da ga puste 1 novembra, ovo je reklama iz novine Puls za period od 2 do 8 novembar.

Kao sto vidite kazu da je vec dostupan...

Prilozi

• DSC02503.jpg
    DSC02503.jpg
    400.5 KB · Pregleda: 94
I da nisu stigli da srede pakete i ponudu za prvi novembar, zar je moguce da moraju da cekaju mesec dana? zar ne mogu da ubace neke nove telefone u ponudu npr na pola meseca? totalna glupost...

I da nisu stigli da srede pakete i ponudu za prvi novembar, zar je moguce da moraju da cekaju mesec dana? zar ne mogu da ubace neke nove telefone u ponudu npr na pola meseca? totalna glupost...

Ja mislim da mogu, ali imaju zalihe "obicnog" desire i dok sve ne prodaju nece biti DHD, bar ja tako mislim.

Nazad
Vrh Dno