Šta je novo?

HTC Desire HD

ovaj telefon treba drzati obema rukama :D

sto se tice Adreno 205 vs PowerVR SGX 540 to treba jos videti, onaj jedini test sto je bio jeste 2.2 vs 2.1, treba sacekati zvanicni 2.2 za galaxy, mada mislim da su tu jednaki, frejm gore-dole ne znaci nista.
zanima me kakav je kvalitet zvuka na ovom telefonu, vidim niko nista ne spominje po tom pitanju, a nisam video ni na sta lice fotke sa ovim telefonom

evo fotki ovde - http://hemorrdroids.net/htc-desire-hd-review/

inace lik u onom review-u je jedno 30 puta rekao aaaabsolutely phantastic :D

dobar review, mada ne mogu da verujem kako je lik traljavo slikao sa galaxy s da je fotka izgledala gore nego da je uradjena sa wildfireom :)

jel ga ima negde kod nas? :)

nemojte mnogo obracati paznju na te review-e :)
Veoma tesko je naci objektivan tekst-mahom autori hvale svoje licne favorite, a specijalizovani sajtovi veoma cesto daju prednost onome ko vise ponudi-naravno novca). meni se bar veoma retko desava da nadjem neki objektivan test.
Inace izmedju DHD-a i Galaxy S bi uvek izabrao DHD :) razliku u ekranima je moguce primetiti samo kada se telefoni stave jedan pored drugog, dok je kvalitet SW (koji se itekako primecuje i ono sto korisniku treba biti najvaznije) nesumljivo na strani DHD-a (ne sumnjam da ce za Galaxy S biti itekako kvalitetnih custom rom-ova, ali mislim da HTC ima tu veliku prednost)

Evo ponuda telenora za Desire HD za biznis korisnika ..
da se cisto orijentisete sta vas ceka ,otprilike to je to za obicne korisnike i ostali provajderi ce se uskladiti prema ovom.. :)
desire%20hd.jpg

Poslednja izmena:
jeftiniji uz prenesi plus 2GB nego uz skuplje pakete... :d koji genijalac je ovo smisljao...

uz klik? pa to tek onda ne bi bilo pametno :d

Kakva klik bre, mislim da Telenor prenesi plus, to su jedini paketi sa uracunatim MB uz mesecnu pretplatu...

Nisi skapirao sta sam rekao... suludo je promovisati prenesi plus pakete u jeku promocije Klika... cak, prenesi plus poprilicno gube smisao sa klikom...

HMM..Ne bih se slozio .. Za 290 din 150 mb? NIje li malo? za pripejd ok, za postpaid mi je ok ovaj prenesi plus sa 500mb ili ovaj 1Gb koji planiram ja da uzmem

@ cikajowa: Jel' imas (mozes da okacis) ponudu za Desire Z? Ortak se interesuje a biznis korisnik je, pa cisto da vidi koliku cenu da ocekuje. Hvala

HMM..Ne bih se slozio .. Za 290 din 150 mb? NIje li malo? za pripejd ok, za postpaid mi je ok ovaj prenesi plus sa 500mb ili ovaj 1Gb koji planiram ja da uzmem

to je za 3 meseca... klik je sada besplatan... do tada tje biti neki drugi telefon u zizi... i nije 150 nego neograniceno, samo je brzina sporija, sto je vetjini sasvim ok...

al nije mi bila poenta da diskutujemo o ovome...

Evo ponuda telenora za Desire HD za biznis korisnika ..
da se cisto orijentisete sta vas ceka ,otprilike to je to za obicne korisnike i ostali provajderi ce se uskladiti prema ovom.. :)

Svaka cast na pruzenoj informaciji, ovo je bas exluziva! Mada na prvi pogled mi cena za plus pakete deluje veoma primamljivo, samo ga treba jos videti i uzivo :)

Kakva klik bre, mislim da Telenor prenesi plus, to su jedini paketi sa uracunatim MB uz mesecnu pretplatu...

gde je prenesi plus 1GB...?
jel ovo konacan spisak, ili samo preview?

edit: JU,AL SAM CORAV :/
stoji 1gb plus, ali, vidim tek sad i da je ovo biznis....
:/
pa i nije jevtino s obzirom da je na 24 meseca

Poslednja izmena:
Puna cena od 67k je nenormalna.

Njima i nije cilj da prodaju telefon bez ugovora :)

50 100 eur skuplje nego u Engleskoj i Holandiji, zavisi gde se kupuje. I nije tako lose, ne preterujte. Niste valjda ocekivali da bude jeftiniji kod nas nego u Evropi.

25% veca cena jeste dranje i jeste lose, i lose je sto smo se pomirili sa time da nas deru...

Bilo bi lepo da telenor sutra makar ima konkretne informacije o tome kad sta i kako.

Na kraju krajeva, ako smo mi druga zemlja u svetu gde su predstavljeni desire hd i desire z , makar bi bilo fer da budemo onda medju prvim koje ce ga dobiti :)

42k uz prenesi plus 500MB je cista pljacka. Doduse cekam da to bude i zvanicno.

To je 8000 din vise nego za desire sto je valjda ocekivano.

^ne....
Naravno ocekivano je da desireHD cenovno bude kao desire,a da desire sidje dole za 8000...najmanje ocekujem da desire odrzi cenu a desire HD bude jako skup.

Ja uzimam DHD istog trenutka kad stigne u telenor , verovatno prenesi 500 i onda telefon na 6 rata, pa iznosim utiske as soon as i get it :)

Daj bozhe da sutra krece prodaja biznis korisnicima :D

Nazad
Vrh Dno