Šta je novo?

HTC 7 Mozart

• Začetnik teme Začetnik teme rotkod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta znaci "Xbox Live" na WP7 pretpostavljam da su neke igre, kako to radi? Dali se to placa ili sta.

Sta znaci "Xbox Live" na WP7 pretpostavljam da su neke igre, kako to radi? Dali se to placa ili sta.
Xbox live je microsoftovo čedo ubačeno u telefon, u najopštijem opisu... Imaš svoj profil, preko njega deliš sve sa svojim xbox drugarima, igraš igre on line i single...
To je kao da su ti od telefona napravili mali xbox (mini), sve xbox igrice su u "traj" i "baj" varijanti, ima i potpuno free igrica...(ne xbox-ove).

http://www.youtube.com/watch?v=7i9nSEqt7cU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gdI3ZNauDIQ
http://www.youtube.com/watch?v=1wUyqxjCXtA&feature=related

Kao što na prvom review-u kaže, može da se proba, i tada imaš jedan nivo... Posle plaćaš, plaćanje se vrši preko kreditne kartice...
Ne znam dali sam uspeo da odgovorim...

^Autor je član foruma, reklamirao je program ovde 🙂

:S:
Ahahaha... Eto! Super, sad još kada bi znao caku kako da to instaliram, pa da mi bude lakše... Probao sam sa menjanjem regiona, SRB i US, ali mi jednostavno ne izlazi opcija za install... Znaš li gde grešim... Sa tog sajta mi da da instaliram free (recimo Ljubljana BUS...), ali kada otvorim serbian keyboard, pokaže mi program, ali samo to, ne daje mi opciju install... :S:

Citat (z.dečko)

"...тренутно апликација није на маркетплејсу грешком микрософта. Имали су нека освежавања инфраструктуре Маркетплејса и неке апликације су нестале. Требало би до прекосутра да буде враћена назад. Уствари можда је баш ово изазвало грешке које имаш...

Сачекај да се апликација врати на маркетплејс па пробај поново."

Edit:

Evo "malo" upustvo za WP7, koga interesuje...

http://torrents.thepiratebay.org/6190957/Windows_7_Phone_Secrets_2010.6190957.TPB.torrent

Poslednja izmena:
Znali neko za neku app koja bi mi omogućila brojanje sms-ova, minutni podsetnik u razgovoru i sl. WP7?

Skinuo sam serbian keyboard, bilo je do MS-a. Skinuo sam i ovo, sada skida gomilu programa, a ne kapiram kako se instaliraju... WP7_3Mktplace_v0.6.4_Milkman.

To ti zapravo skida full verzije programa i igara sa marketplace-a i mozes da ih ubacis u telefon koji je otkljucan preko XAPDeployX programcica: znaci povezes telefon na komp, pokrenes Zune, telefon ne sme da bude u standby-ju (udji u glavni meni i pazi da se ne desi lock screen), i onda instaliras izabrane programe koje si sklinuo. Prakticno to je za pirateriju, iako moze da sluzi i za ubacivanje homebrew aplikacija..

Pa ovako, ako si imao fabricku verziju i uradio update kroz Zune, mozes da uradis restore na tu verziju, uradis unlock tj. Jailbreak, uradis fix za permanent unlock i uradis ponovo update na NoDo. Tako imas otkljucan telefon i poslednju verziju sistema 🙂

Hvala, samo što je meni nudio tri puta update, sa one prve, čini mi se 7008, pa u neku drugu i tek onda u treću 7392, pa još i onaj HTC update, koji je izmenio brojeve firmwera, tako da bi povratak bio na 7392, jer mi je tada pravio zadnji backup, pred update od htc... 🙁
Nema veze, mislim da će "čv7" nabraviti "JB" i za novije verzije... Bar se nadam. Pitanje, da sam odradio "JB", dali bi imao opciju, kako tvrde pa netu, update, pa i manga kojeg željno iščekujem...

Dali ima neko neki inf. da će "Č7" biti omogućen na 7392?

Bice chevron unlock zvanicno i za Mango, ali ce se placati, mislim 9$.

Vidim da po nekim oglasima prodaju Mozarta sa 16gb memorijom, mene zanima dali postoji ovakva verzija telefona ili su oni naknadno otvarani i ubacivana memorija.

Pazi, on je trenutno, u odnosu na android OS, čist promašaj, mada za razliku od "andrije" ima "glatkiji" rad, ono što mi treba, a to je office... Sam telefon je vrlo lep. Malo o osu, ima neke stvari u sebo koje su mogle biti drugačije, npr. ono što nije neophodno, a to je izbor zvona po tvom izboru (mp3...), a ne samo njegov izbor. No sve te bolesti se mogu rešiti sa "čevronom". Zašto ovo pišem ovako?! Pa zato što sam realan i volim istinu, a ne neka trabunjanja, to je kao kad se andoid 1.6 pojavio i svi ga nahvalili, ja kupih htc "tatu(bu)", kad ono... štošta toga ne radi... Zato da bi ti odlučio na osnovu realnog stanja i priče, što je najbolje za kupiti, ne treba pisati gluposti, jedna od navedenih, na jednom forumu je i ova: XY konstatuje i pita...
ja bi takodje uzeo ovaj telefon, plasi me to sto sam procitao na par mesta da mora uvek da bude konektovan na net i tako stalno trosi kredit ili kilobajte.. da li moze na njemu da se kao na androidu napravi neki switch pa da se pali gprs ili wifi po potrebi??

Ovo nije tačno!

Svaki WP 7 telefon, počev od htc HD7, mozarta, trophy... Ima u sebi "svič" za takve stvari, konkretno...

1. settings>>wifi>>off-on
2. settings>>airplane mode>>off-on
3. settings>>location (GPS)>> off-on
4. settings>>cellular>>data connection>> off-on
-pod pitanja ispod>>data roaming options>> roaming-don't roaming
-3G connection>>off-on
Dakle sve se može paliti po potrebi, isto tako gasiti, primer, to se može posebno i iz pojedinih programa, npr. fotografije, unutar toga postoji opcija, koja ti daje lokaciju za fotke, preko gps, nema veze sa netom, a pri tome je koristi samo to... I da sada ne nabrajam...

Da te ne bi gnjavio... ja sam zadovoljan, upražnjavam sve što mi je potrebno, na njemu...

Pitaj što te interesuje... 😉

Mislim da je Mozart vrlo kvalitetan telefon, sa aluminijumskim ramom koji je iz jednog komada, a što se tiče OS WP7, ovih dana treba izaću, unapređena verzija, sa većom jezičkom podrškom... Mislim da se nećeš pokajati....

http://www.zdnet.com/blog/btl/microsofts-mango-windows-phone-7-release-its-all-about-nokia/49230
http://www.zdnet.com/blog/microsoft...ws-phone-mango/9523?tag=content;siu-container

Poslednja izmena:
Zna li neko od Vas kad će početi zvaničan upgrade (preko Zune) za WP 7.5 (mango)?

Pričaše da će početi zvaničan od 1 septembra, na znam samo dali su mislili ove godine... 🙁

15.sept.

Kako si zadovoljan i ima li za mozart, vidim piše da ima, ali nešto pišu da nešto ne fercera... Ne znam...

koliko sam video microsoft je isporucio finalni build, sada samo treba da se odobri za update i to je to

Videćemo, čekao sam 3 meseca, još koji dan, neće mi škoditi...

Ne znam, već ga daju na UK, tako da mislim da će biti uskoro i za ostale, a izgleda da ima je, koliko sam svatio, htc prvi, pa ostali... Oni jedini i imaju telefon sa 1.5GHz (titan)... Ne znam...

Nazad
Vrh Dno