Pazi, on je trenutno, u odnosu na android OS, čist promašaj, mada za razliku od "andrije" ima "glatkiji" rad, ono što mi treba, a to je office... Sam telefon je vrlo lep. Malo o osu, ima neke stvari u sebo koje su mogle biti drugačije, npr. ono što nije neophodno, a to je izbor zvona po tvom izboru (mp3...), a ne samo njegov izbor. No sve te bolesti se mogu rešiti sa "čevronom". Zašto ovo pišem ovako?! Pa zato što sam realan i volim istinu, a ne neka trabunjanja, to je kao kad se andoid 1.6 pojavio i svi ga nahvalili, ja kupih htc "tatu(bu)", kad ono... štošta toga ne radi... Zato da bi ti odlučio na osnovu realnog stanja i priče, što je najbolje za kupiti, ne treba pisati gluposti, jedna od navedenih, na jednom forumu je i ova: XY konstatuje i pita...
ja bi takodje uzeo ovaj telefon, plasi me to sto sam procitao na par mesta da mora uvek da bude konektovan na net i tako stalno trosi kredit ili kilobajte.. da li moze na njemu da se kao na androidu napravi neki switch pa da se pali gprs ili wifi po potrebi??
Ovo nije tačno!
Svaki WP 7 telefon, počev od htc HD7, mozarta, trophy... Ima u sebi "svič" za takve stvari, konkretno...
1. settings>>wifi>>off-on
2. settings>>airplane mode>>off-on
3. settings>>location (GPS)>> off-on
4. settings>>cellular>>data connection>> off-on
-pod pitanja ispod>>data roaming options>> roaming-don't roaming
-3G connection>>off-on
Dakle sve se može paliti po potrebi, isto tako gasiti, primer, to se može posebno i iz pojedinih programa, npr. fotografije, unutar toga postoji opcija, koja ti daje lokaciju za fotke, preko gps, nema veze sa netom, a pri tome je koristi samo to... I da sada ne nabrajam...
Da te ne bi gnjavio... ja sam zadovoljan, upražnjavam sve što mi je potrebno, na njemu...
Pitaj što te interesuje...
😉
Mislim da je Mozart vrlo kvalitetan telefon, sa aluminijumskim ramom koji je iz jednog komada, a što se tiče OS WP7, ovih dana treba izaću, unapređena verzija, sa većom jezičkom podrškom... Mislim da se nećeš pokajati....
http://www.zdnet.com/blog/btl/microsofts-mango-windows-phone-7-release-its-all-about-nokia/49230
http://www.zdnet.com/blog/microsoft...ws-phone-mango/9523?tag=content;siu-container