Šta je novo?

HTC 10

Naravno da bi imao losiju prodaju, ali sto da im ne otkinu deo kolaca?

Jel mozes da okacis slike negde, flickr, 500px, neki host sajt ili bilo kako gde se nece izgubiti na kvalitetu? Ovo deluje obecavajuce. Automatika? Poslednji apdejt?

S7, G5, P9 uveliko kod svih operatera, HTC 10 još nema, a evo uveliko maj... Distribucija im je veći problem od marketinga, kao i loši deal-ovi sa domaćim operaterima.
Telefon je po svim testovima tik uz S7, u većini stavki i bolji, šteta što će imati 10x lošiju prodaju.
Pomislio bi neko da su u isto vreme predstavljeni, pa ovaj kasni li kasni...
Polako, stići će...
Inače odličan telefon koji me nikako ne privlači, baš sam ravnodušan, prethodnici su mi super bili, čak i M9...sa onim zlatnim ivicama, imali su nešto ludo...ovaj nit smrdi, nit miriše, bolji mi je nego G5, ali kada se stavi pored S7 edge, ***, onaj je nekoliko puta atraktivniji...pritom, ne volim Samsung nešto preterano, nikada nisam imao Samsung telefon, ali za ove uredjaje sada im skidam kapu.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

A za software kome skidas kapu ? :)

Jel mozes da okacis slike negde, flickr, 500px, neki host sajt ili bilo kako gde se nece izgubiti na kvalitetu? Ovo deluje obecavajuce. Automatika? Poslednji apdejt?
Okacio sam slike preko cubeupload,tamo ne bi trebalo da umanjuje slike,ali izbacicu posle preko flickr. Sve na automatski postavljeno,1.3 vidim da je meni verzija a Zile995 izbacio verziju 1.50. Tako da ce valjda i meni uskoro taj apdejt stici.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

To je za USA DEV verziju firmware.

A evo i sta je poboljsano:
*Color balance in the camera is a bit better; color saturation turned down a little bit. It's slightly less vivid.

*Laser AF no longer as finicky. Lots fewer instances where it thinks it's blocked. Especially so if you're shooting macro.

*May Android security patch rather than the March patch in the shipping firmware.

*WiFi 5GHz (AC MIMO) seems to have increased reception, but that could be due to updating soft/firmware on my Ubiquity Unifi system, so YMMV.
https://www.youtube.com/watch?v=SLWzLso4htc

Ne reload-uju, dobro je. Dobro izgleda ekran na S7, a i brze pokrece app. Exynos verzija je u pitanju.

Poslednja izmena:
Delete*

Poslednja izmena:
LG G5 vs Galaxy S7 vs HTC 10 vs Xperia Z5 Camera Comparison

[YOUTUBE]TlSgiskekww[/YOUTUBE]
It’s really hard to award the best cameraphone from among these shooters. I think all are exceptional and currently the best in the market. You can’t go wrong with any of these shooters. In the end, the decision will still matter to you and the inclusion of other features such as the display, battery life, processor, and much more.

To je to, jasno je da ne postoji ubedljivo najbolja kamera na android smartfonu (to su prazne fanboj-bot price) i da pri izboru treba gledati sve ostalo sto ti uredjaji nude.

Poslednja izmena:
Pa naravno. Nijanse su u pitanju izmedju trenutnih flagship uredjaja, zato svako ponaosob spram svojih afiniteta treba da odabere telefon koji je bas u tom nekom segmentu za tu nijansu bolji od onog drugog.

Pa naravno. Nijanse su u pitanju izmedju trenutnih flagship uredjaja, zato svako ponaosob spram svojih afiniteta treba da odabere telefon koji je bas u tom nekom segmentu za tu nijansu bolji od onog drugog.
Tacno tako,ja npr nikada Samsung ne bih koristio toliko sam navikao na Htc da mi je on najprakticniji za koriscenje. Koliko su me samo i prosle godine pitali zasto umjesto M9 nijesam uzeo S6. Ali ovaj put je Htc sa desetkom stvarno odradio vrhunsku stvar. Svi nedostaci koje je M9 posjedovao na desetku su ispravljeni.

Nema sumnje da S7 ima najbolju kameru, ali to ne znači da htc nije odradio dobar posao sa kamerom, kao i lg g5. Na kraju krajeva, koristim M8 i ništa mi ne fali, kamera je ok, nije mi ni toliko bitna, koliko sama brzina i sw, ali koliko vidim S7 ne kaska ni u tome... G5 kada je izašao bio je baš "vau", sada se premišljam između s7e i htc10. Razum govori s7edge, htc fan u meni govori 10!
Sačekaću avgust pa ćemo da vidimo po ciframa €€ :)

Poslednja izmena:
Za automatiku je ovo odlicno. Da li neko iz prve ruke moze da kaze ili uporedi zvuk tokom razgovora? Kakav je kvalitet tj koliko jasno se cuje sagovornik? Da li defirmise glas? Da li je boja glasa ista kao i uzivo? Ovo pitam jer sam se sretao sa telefonima koji toliko izdeformisu glas i promene mu boju, a uz to i nekako kao iz bureta bude, da sagovornika jedva mogu da razumem sta prica.

To ima veze i sa mrezom, mts ubedljivo najgori kvalitet, ma koji uredjaj da imas cuje se jako lose

Za automatiku je ovo odlicno. Da li neko iz prve ruke moze da kaze ili uporedi zvuk tokom razgovora? Kakav je kvalitet tj koliko jasno se cuje sagovornik? Da li defirmise glas? Da li je boja glasa ista kao i uzivo? Ovo pitam jer sam se sretao sa telefonima koji toliko izdeformisu glas i promene mu boju, a uz to i nekako kao iz bureta bude, da sagovornika jedva mogu da razumem sta prica.

Nijesam primijetio ovo za deformisanje glasa. Potpuno normalno mi sve djeluje i jasno i glasno cujem sagovornika kad pricam sa njim.

To ima veze i sa mrezom, mts ubedljivo najgori kvalitet, ma koji uredjaj da imas cuje se jako lose

Znam, ali sam probao na dva telefona istu karticu na istoj lokaciji i da ne poverujes kolika je razlika bila. Ili evo promer, samsung u flagship telefonima ima zaista zvuk na zavidnom nivou. Na onim iz nizeg ranga se dosta losije cuje sagovornik. Isto vazi i za htc, doduse nisam koristio njihove telefone par godina ali se secam da sam bas jasno cuo sagovornika. Iphone ima ok zvuk, ali je za nijansu tisi od pomenuta dva brenda, nekako kao da glas dolazi iz daljine (ako sam dobro opisao), ali se i dalje jasno cuje. LG me je razocarao sa g2, na tom primerku je zvuk bio osetno losiji od ovih ostalih. Ima tih primera koliko hoces, a posto dosta vremena provedem pricajuci onda mi je ovo bitna stavka i obracam paznju na to prilikom kupovine...

@retype12345, hvala. Ako je barem kao na samsung flagship telefonima, onda sam za korak blizi odluci. Sta kaze baterija? Ako mozes neki SS kad ga spustis na par %... Kako se vidi na direktnom suncu? Da li je i koliko citljivo npr sms ili mail ili fb ili sta god?

Zanimljivo, flar2, onaj dev, sa xda, kaze da je citljiviji na suncu, a da, za Nexus 6p mora da odradi mod kako bi imao jace osvetljenje na suncu, da bi bio citljiv.

Drugo, na xda kazu da je na 60-70% zvuk u toku razgovora, tj. nije na maksimumu. Interesantno je da ne mogu lako da se priguse zvucnici, tj. ni donji, a ni gornji zvucnik. :) I da ga prekrijes prstom, zvuk ce biti normalan.

70% maksimalnog kapaciteta/jacine.

Aha, ogranicen na toliko, zbunio sam se. Jel' se zna koliko nitsa ima ekran?

Pa po nekim "merenjim" ima oko 370.

S7 ima jači zvuk ali lošiji od ovog.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kad će taj ponedeljak (reče neko da stiže u ponedeljak u Telenor)?
I u VIP-u, sa insajderske pozicije su mi rekli "uskoro"
Ali ne znaju kad je to uskoro :)

Znam, ali sam probao na dva telefona istu karticu na istoj lokaciji i da ne poverujes kolika je razlika bila. Ili evo promer, samsung u flagship telefonima ima zaista zvuk na zavidnom nivou. Na onim iz nizeg ranga se dosta losije cuje sagovornik. Isto vazi i za htc, doduse nisam koristio njihove telefone par godina ali se secam da sam bas jasno cuo sagovornika. Iphone ima ok zvuk, ali je za nijansu tisi od pomenuta dva brenda, nekako kao da glas dolazi iz daljine (ako sam dobro opisao), ali se i dalje jasno cuje. LG me je razocarao sa g2, na tom primerku je zvuk bio osetno losiji od ovih ostalih. Ima tih primera koliko hoces, a posto dosta vremena provedem pricajuci onda mi je ovo bitna stavka i obracam paznju na to prilikom kupovine...

@retype12345, hvala. Ako je barem kao na samsung flagship telefonima, onda sam za korak blizi odluci. Sta kaze baterija? Ako mozes neki SS kad ga spustis na par %... Kako se vidi na direktnom suncu? Da li je i koliko citljivo npr sms ili mail ili fb ili sta god?
Evo pet dana kako ga koristim ni jednom mi se nije desilo da mi spusti na malo % procenata bateriju,tako da mi je svaki put do sada ostalo oko 20% baterije,a to je koriscenje telefona od ujutru do uvece. Vidljivost je dobra na direktnom suncu meni za npr viber,jer fb nemam.

Nazad
Vrh Dno