Šta je novo?

HTC 10

Verujem da će ovo da bude odličan uređaj, ali mi baš liči na Samsung :)

Из ужаса се претвори у нешто добро.. Надам се...

Ja samo da se nadam da ce jome taster biti pozicioniran jednako udaljeno ispod ekrana ne onako blentavo

Nece. Bice iznad logo.

A mogli bi da udare jedan watermark logo preko celog ekrana onako providan, cisto da znamo da smo kupili htc. Taj logo napred po meni kvari dizajn 70%

CeKnFlMXIAAta3H.jpg:large

Meni bas taj znak je prijeko neophodan, da se ubije samsung look. A i uzivo izgleda lijepo.

Dual BoomSound. Znaci gornji grill + donji sa strane. Super, pitanje je samo kako ce se ponasati u praksi. :)

Sjajno, bice ovo izgleda bolji 'droid od G5 a mozda i od S7, softverski sigurno hoce a sad jos da vidimo ekran, kameru, bateriju itd :)

Poslednja izmena:
Mozda... M8 update-om nije nikako sje6an.

Nema jacine, ostrine nema sq vise, nista. Toliko je lose da vibraciju koju sam vrlo rijetko u zivotu koristio sad koristim gotovo non stop jer ne cujem kad me zovu, kad mi stignu notifikacije ili mejlovi.

Jedno 40% je slabiji zvuk generalno.

To mi je nedje otkrio jedan od devova koji stoje iza VenomRom-a jer sam otvorio ticket nakon flesovanja rom-a.

Meni su ruzne ove slike :D

Dosta su veliki otvori na ovom donjem speaker grill-u.
Gde je nestao Loznica? :)

Poslednja izmena:
Ako to nekoga zanima danas sam se opet cuo sa prijateljicom iz Tai Pai-a. Kontaktirao sam je povodom ovih rezultata koje je htc 10 napravio na Antutu testovima. Kaze "Jel sam ti rekla da ces se iznenaditi, i to nije sve, ocekuj neocikovano!" Sta god joj to znacilo :) Inace devojka radi u centrali Htc pa mi nepreostaje nista nego da joj verujem. Eto, zeleo sam da podelim to sa vama.[emoji14]

garant cena,ima da bude 350eur :)
očekujemo neočekivano

Ipak nema htc logo iznad home dugmeta. Ali zasto su ga toliko spistili omda? Samo da ga sp 820 ne zezne, i ovo lako moze biti najj tel ove god.

To da ce biti 350€ je naucna fantastika. U to se ne nadam ni najmanje. :)

U Barseloni sam razgovarao sa predstavnikom HTC-a: rekao mi je da su sve sto im je u poslednjih par godina zamerano - uspesno resili. Trazili su check listu problema od strane partnera, sta god da se nalazilo na njoj, ispravljeno je. Tako da, licno se nadam dobrom telefonu

Mislim da se vraca 2013 kada je Htc sa M7 podavio konkurenciju sto se tice samog uredjaja.

G2?
Inače ovo može da ih izvuče iz problema, mada su već izgubili dosta lokalnih korisnika.

Samo da cijena bude ok, mislim da bi morali ići bar malo ispod S7/S7E i da im dostipnost bude dobra. Džaba im dobar telefon ako ga predstave sredinom aprila a počne da se prodaje krajem maja i to na kašičicu.

Bice verovatno u rangu s7 ili malo jeftiniji,a sigurno jeftiniji od egde-a

ma 400e plafon :d

Nazad
Vrh Dno