Šta je novo?

HRT emituje program sa HDTV signalom

Namece se sledece pitanje: Kad ce Rts da se smiluje da postavi nove (HD) predajnike???:wall:

Odgovor je da se neće smilovati. Zar ti ništa ne kazuje činjenica da oni već dve (!) godine nešto "eksperimetišu" sa dva jadna predajnika od stotinjak W? Samim tim se vidi da oni nemaju baš nikakvu strategiju razvoja dvb-t, a o hd da i ne pričamo. Ono za čega se brinu je: svoje plate, rukovodeće funkcije, kompatibilnost programa sa zahtevima vladajućeg režima i nabavka novih službenih vozila. Eto ukratko, sve je isto samo njega nema :wall:

Otkud ti podatak da su HD satelitski risiveri - preskupi?

Kathrein 300 evra
Dreambox manje od 500
IP box 600

Nije to uopste strasno.

pa dobro, nisam dobro napisao, preskupi za 99% stanovništva.
mi koji činimo taj 1 procenat znamo da i vrede toliko, ako ne i više.
ja lično još nemam, ali imam već dugo planove za tako nešto. samo bih hteo da kupim sve odjednom (motor, tanjir, receiver) pa se malo odužilo.

Ali nije stos u 21. veku da ako zelis modernu tehnologiju moras da je krades sa zapada. Redno bi bilo da i mi imamo veci kvalitet tv, radio programa kao i naravno normalne brzine neta. Pa 256k je sada kao pre nekoliko god dial-up, sajtovi su zahtevniji.

kathrein

pa dobro, nisam dobro napisao, preskupi za 99% stanovništva.
mi koji činimo taj 1 procenat znamo da i vrede toliko, ako ne i više.
ja lično još nemam, ali imam već dugo planove za tako nešto. samo bih hteo da kupim sve odjednom (motor, tanjir, receiver) pa se malo odužilo.
kada budes kupovao vodi racuna pojavili se kinezi.ja sam pojeo g.... reklamirajuci firmu iz n.s. a oni valjaju kineze za 300 evra:mad:

A jesi ih i reklamirao kao da su ti rod rođeni

hebi ga,mislim firma,zvanicno,posteno kad al oces.hteo sam odusevljenje risiverom da podelim sa drugima ali eto..svuda u svetu je prodaja falsifikata krivicno delo a ovde ce biti jednog lepog dana.

Nazad
Vrh Dno