Ortak uzeo iPad2 i svoj kao nov iPad prodao meni za 200$ 16gb wifi, mogu reci da je covek apple freak, sve sto izadje on kupuje![]()
http://www.bellenews.com/2011/08/28/world/us-news/hp-tablet-in-stock/
Biće 1000 komada 7. septembra na rueducommerce francuskom sajtu. Dozvoljena je kupovina samo jednog tableta po kupcu. E sad, glavni problem je to što će na sajt doći preko 100 000 ljudi da kupi 1000 tableta... Znači, prodaja će početi u 07:00 ujutru, a završiće se u 07:01, ili će sajt pući od prevelike posećenosti. Nisu trebali ovoliko vremena unapred da najave... Ja sam se registrovao tamo i čekaću u 07:00 da se pojavi, ali sam veoma skeptičan da ću uspeti da ga kupim, jer su u pitanju sekunde i uzeće ga oni sa najbržim netom i ko najbrže isklikće na narudžbinu.
Procitao sam da ce uskoro i BlackBerry - PlayBook da se proda po znatno nizoj ceni jer su jako lose prosli sa prodajom, pa ko nije nasao HP mozda ce PlayBook biti dobra alternativa.
Možda 190. Na 19 je mnogo, s obzirom koliko gube love.
Ja koliko sam čuo, playbook će se.prodavati za 290$. Hvala, ali neka hvala. A i ta priča sa android aplikacijama, to je sve preko emulatora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari