Šta je novo?

HP ukida TouchPad i WebOS telefone

Malo preciznije, dal je u radnji, na sajtu, na akciji, amazon .....

Nema nigde to, to mora da je ubo ko zna gde polovno, čak ni 16GB refurbished verzija nije ispod 300$.

Mislim da je rekao negde ranije da ga kupio od drugara ili tako nesto.

Ortak uzeo iPad2 i svoj kao nov iPad prodao meni za 200$ 16gb wifi, mogu reci da je covek apple freak, sve sto izadje on kupuje :)

Da, mogao je al' nije. Već sam uzimao od njega iPhone 3gs i sada iPad1. Čekam da izadju ip5 i iPad3 pa da ga opet "zamolim" za uslugu:)))

Amazon sa svojim tabletom bi mogao da napravi bum i koliko vidim imace finu cenu, Gizmor dal mozda razmisljas o nekom drugom tabletu ? Zar nemas ti vec sad neki ipad ?

Ma kakav iPad, odakle mi to :) . Nemam trenutno nijedan tablet, razmišljam o ovom modelu ili uzimanju Galaxy Tab 10.1 modela kod Telenora, ništa drugo me više ne zanima, nikakvi kinezi ili slično.

http://www.bellenews.com/2011/08/28/world/us-news/hp-tablet-in-stock/

Biće 1000 komada 7. septembra na rueducommerce francuskom sajtu. Dozvoljena je kupovina samo jednog tableta po kupcu. E sad, glavni problem je to što će na sajt doći preko 100 000 ljudi da kupi 1000 tableta... Znači, prodaja će početi u 07:00 ujutru, a završiće se u 07:01, ili će sajt pući od prevelike posećenosti. Nisu trebali ovoliko vremena unapred da najave... Ja sam se registrovao tamo i čekaću u 07:00 da se pojavi, ali sam veoma skeptičan da ću uspeti da ga kupim, jer su u pitanju sekunde i uzeće ga oni sa najbržim netom i ko najbrže isklikće na narudžbinu.

Glupi sajt, cekao, onda se pojavilo, kliknuo kupi, on vrteo vrteo napisa overloaded, pokusao ponovo jos 15 min stalno pucalo i na kraju out of stock... Pa ko je uspeo da kupi kad im nista nije radilo... Dzaba sam se registrovao...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

"Last Friday, the Rue du commerce site said it had received a stock of 1,000 rooms, 500 models with 16 GB (99 euros) and 500 tablets 32 GB (129 euros). The sale is scheduled on Wednesday at 7am.
This morning at 7:10, it said on Twitter: "We frankly do our best, but you are still 44,000 to be put into a basket called Touchpad. Including one Japanese. "
20 minutes after the start of the sale, the site announced that the 1000 copies are gone. He says he recorded more than 60,000 baskets from the sale. Many say they are disappointed, however: while connected to the appointed time, they were never able to finalize their order, due to overloading of the site. A system of compensation has been on the site (10 euros in good to purchase) and also a small application that allows people to let off steam in the 1000th customer."

60000 hiljada ljudi je pokušalo da kupi 1000 tableta... šta je moglo drugo da se očekuje :) . Na kraju ima da odem u Telenor i da uzmem Galaxy Tab 10.1 i poštedim sebe muke.

ma meni ni ne treba, tj. ne bi dao neke velike pare za tablet, bolje netbook, al' za 99 evra je vredelo...

Uzeo sam konačno u USA HP Touchpad 16GB za 240$, doneće mi ga malo pred Novu godinu.

Procitao sam da ce uskoro i BlackBerry - PlayBook da se proda po znatno nizoj ceni jer su jako lose prosli sa prodajom, pa ko nije nasao HP mozda ce PlayBook biti dobra alternativa.

Procitao sam da ce uskoro i BlackBerry - PlayBook da se proda po znatno nizoj ceni jer su jako lose prosli sa prodajom, pa ko nije nasao HP mozda ce PlayBook biti dobra alternativa.

+ ce moci da se instaliraju Android aplikacije u doglednoj buducnosti. Pre nekih par dana drugar neki mi prenese informaciju da RIM na svakih 19 iPhone-ova prodatih proda 1 tablet.

Možda 190. Na 19 je mnogo, s obzirom koliko gube love.
Ja koliko sam čuo, playbook će se.prodavati za 290$. Hvala, ali neka hvala. A i ta priča sa android aplikacijama, to je sve preko emulatora.

Poslednja izmena:
Možda 190. Na 19 je mnogo, s obzirom koliko gube love.
Ja koliko sam čuo, playbook će se.prodavati za 290$. Hvala, ali neka hvala. A i ta priča sa android aplikacijama, to je sve preko emulatora.

Preko kakvog emulatora? I sam Android koristi virtuelnu masinu za pokretanje sopstvenih aplikacija. Mozda je integracija u QNX odradjena dovoljno kvalitetno da moze da pokrene Android aplikacije kako treba, ali to je ipak nesto sto moram da vidim da bih poverovao.

Da, da. Mislio sam na virtualnu mašinu. Koliko god da bude implementacija, neće biti kao na androidu, jer dalvik, valjda nije open source, pa bb pravi svoju verziju.
Pre par meseci, na engadgetu su, čini mi se, rekli da nisu zadovoljni kada su im pokazali par aplikacija preko njihove implementacije dalvik vm-a.

el nabavio neko onaj usb host kabal i kako radi na HP sa citacima kartica? flashicima?

Ja naručio danas jedan sa 32GB iz Švajcarske. Nov, nekorišćen. Cena, 245€.
Nek ide život!

Sada čekam da na njega neko portuje noviji Android (mada je i ovako sasvim funkcionalan za ono što meni treba).

HP launching an investigation into TouchPads shipped with Android, suspects foul play

android-touchpad.jpg

Nazad
Vrh Dno