Šta je novo?

HP Touchpad

Niko da javi da je sam HP pustio medj' plebs izvorni kod android porta za Touchpad.

Bas, bas HP?? Nesto mi to deluje neverovatno, imajuci u vidu da nisu tablet namenili tom sistemu.. Ali dobro, utoliko bolje..

Imaš tu vest na netu, sad je samo pitanje da li će zajednica uspeti tio da iskoristi...

Ja, ja.. 😀 doduse par njih, ostali su oko 180,190 do 200, za 200e, ima novih od 32gb, ali svako ce spustiti pomalo... Da video sam, bas na oglsima i ima jednog sa ICS-om.. Zato me i interesuje sta kazu vlasnici, posto u prvim danima kada su ga uzeli, normalno da su bili odusevljeni, ali sad me interesuje kakvi su posle duzeg zlostavljanja.. 🙂
Plašim se da su ovi vlasnici ustvari samo ja 😛 , a ja sam malo slabije pratio forum i ovu temu pa ajde da ti odgovorim posle 10 dana :S:
Ja sam zdovoljniji nego kad sam ga uzeo 🙂 - hardware kida i evo posle nekog vremena mogu da potvrdim da mi radi za svaki dan na 1.728ghz (baš sam malocas igrao N.O.V.A 2 za webos)
ICS je POTPUNO stabilan i funkcionalan na TP-u, a ne radi :
hw dekodiranje videa (HD materijal ne pušta), kamera, mikrofon i valjda je to sve - sa druge strane sve ostalo radi iznenadjujuće dobro(3d posebno).
Ono što je jako lepo jeste da je dosta živo - izlaze rom-ovi, modovi, razni kerneli (bricked kernel bruka dobar - samo malo šašav sa SOD-ovima 🙂, a koliko kapiram pitanje je dana kada će biti spremni i driveri za ovo što ne radi.

Nazad
Vrh Dno