Imam problem sa DV7-2170eg kad pokusam da ga upalim. Laptop upali sve lampice, cuje se kako kuler radi, cuje se dvd, i posle 3 do 5 sekundi se samo ugasi. Dva puta sam uspeo da ga upalim, izadje HP logo i posto nema hdd unutra trenutno samo napise da instaliram operativni sistem, i posle par sekundi se opet ugasi i kad pokusam ponovo da ga upalim nece, samo se gasi. Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude u pitanju? Otvaro sam ga, na ploci nisam primetio da je stradao neki kondenzator (mada sam to samo vizuelno mogao da procenim), procistio kulere i opet isto. U njemu su Turion X2 RM-75 i Radeon 4650, ako je to ista znacajno. Jel ima neko ideju sta moze da bude u pitanju? Hvala.
Nisam napomenuo da sam pokusavao da ga palim samo na bateriji, samo na punjacu, sa baterijom na punjacu, uvek sve isto. Cak sam i pokusao da skinem ram modul da vidim da li ce da se upali i da pisti da nema rama, ali jok, isto se odmah gasi.
Nisam napomenuo da sam pokusavao da ga palim samo na bateriji, samo na punjacu, sa baterijom na punjacu, uvek sve isto. Cak sam i pokusao da skinem ram modul da vidim da li ce da se upali i da pisti da nema rama, ali jok, isto se odmah gasi.
Poslednja izmena: