Šta je novo?

HP Pavilion DV7 nece da se upali

rstefan88

Cenjen
Učlanjen(a)
22.01.2011
Poena
154
Imam problem sa DV7-2170eg kad pokusam da ga upalim. Laptop upali sve lampice, cuje se kako kuler radi, cuje se dvd, i posle 3 do 5 sekundi se samo ugasi. Dva puta sam uspeo da ga upalim, izadje HP logo i posto nema hdd unutra trenutno samo napise da instaliram operativni sistem, i posle par sekundi se opet ugasi i kad pokusam ponovo da ga upalim nece, samo se gasi. Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude u pitanju? Otvaro sam ga, na ploci nisam primetio da je stradao neki kondenzator (mada sam to samo vizuelno mogao da procenim), procistio kulere i opet isto. U njemu su Turion X2 RM-75 i Radeon 4650, ako je to ista znacajno. Jel ima neko ideju sta moze da bude u pitanju? Hvala.

Nisam napomenuo da sam pokusavao da ga palim samo na bateriji, samo na punjacu, sa baterijom na punjacu, uvek sve isto. Cak sam i pokusao da skinem ram modul da vidim da li ce da se upali i da pisti da nema rama, ali jok, isto se odmah gasi.

Poslednja izmena:
Elem bih nestrpljiv i gurnuh plocu u rernu, i laptop sada radi kao nov, isti onaj princip kao dv9000, napisacu posle nekog vremena koliko je zaista metoda uspesna i koliko ce da drzi. Dobra stvar je sto laptop koji sam uzeo pokvaren nije popravljan i otvaran do sad, pa ocekujem malo vecu trajnost nego dv9000 koji sam imao pre ovog...

Nemoj da se nadaš previše. Imao sam par tih i posle prekuglavanja su držali nekoliko dana i onda opet isti simptomi.

Nazad
Vrh Dno