Koje su mane?Gde si kupio ako nije tajna, na kp ima ali svi sa ponekom manom.
Otvori ga i zameni bateriju dugmastu na ploči, greška koju je izbacio je zbog toga, a što se tiče baterije, to ćeš već videti...Nisam siguran dal sam ovaj drugi kupljeni ostavio u standby/sleep ili ne.
Malopre kad sam htio da upalim nije se htio upaliti spojim punjac kad izbaci mi na ekranu nekakvu gresku da je netacno vreme te bootam Windows ali vreme je pomjereno na 15.3. 17:30, te stanje baterije 0% i naravno odmah se ugasio.
Mozda ga ni ja nisam ugasio pravilno te ostao u sleep modu.
Evo sad punim pa cu da vidim jel mi uvaljen felerican ili ne.
Jel normalno to da kad isprazni bateriju skroz da ne pokazuje tacno vreme?
Mogu samo da izrazim sumnju da sve sto se preko oglasa prodaje na veliko vrvt ima neki feler jer da je okej i kvalitetno ne bi se prodavalo.
Vidjet cu sutra kako se ponasa u radu i dal prazni bateriju znatno kad je ugasen.
Pa to ti je obratno, da on ne daje struju preko usb drugim uređajima.Iskljicio sam opciju punjenja uredjaja preko usb porta kad je laptop ugasen pa cu vidjeti jesam li resio problem.
Ako je cold shutdown i baterija skoro nova, onda je normalno da ostane 100.Šta je normalno? Ja napunim moj laptop uvece na 100% i sutradan kad ga upalim isto je 100% ali dobro Samsung ima REAL Battery nije kao kod drugih laptopova.
Ne razumem, sta je obratno?Pa to ti je obratno, da on ne daje struju preko usb drugim uređajima.
Inače je normalno da ti opadne baterija tokom noći, win po default ima fast shutdown, pa je ram pod strujom i normalno je da troši i to malo. Pa čak i da nije tako, 2% je ponekad dovoljno da se potroši tokom boota.
Nije 2% vec 5% dnevno.Da.veliki je problem ta 2%!!!
Cekaj, je mogu "normalno" instalirati Win 11 bez problema i to onu verziju koja ne zahteva TPM?2280 klasicni, imas ovde uputstvo kako se otvara, potreban je alat:
Radi Win11 bez problema na ovom tabletu.
To možeš na svaki.Cekaj, je mogu "normalno" instalirati Win 11 bez problema i to onu verziju koja ne zahteva TPM?
Šta znači dobar boot?To možeš na svaki.
Samo napravi dobar boot
Ово је пословни лаптоп намењен за често преношење и презентације. Коме тако нешто не треба, може наћи нешто друго, са већим екраном или повољнијом ценом.Da li je bolji po specifik od ovog;
HP EliteBook X360 1030 G3 touch , i5-8250U / 256GB SSD
HP EliteBook X360 1030 G3 touch , i5-8250U / 256GB SSD - Laptopi - 360 KMolx.ba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari