@ SINTER - Ne znam sta ti podrazumevas pod "radi kao usisivac" ali meni se taj laptop i nije nesto bas cuo a kamoli da radi tako kako ti opisujes, mozda tvoj laptop ima neki hardverski problem. Neznam, mozda nebi bilo lose da se posavetujes sa nekim iz HP servisa ili eventualno odes do servisa da pogledaju taj "usisivac".
nasao sam neke acpi fajlove za ovaj NHC i sada mogu da postavljam na kojim ce temperaturama fan raditi na kojoj brzini.ali opet ne mogu nikako da iskljucim potpuno fan.
a i mnogo se bre greje ovo cudo.ako ostavim fan na low,podesim na max batery i pustim neki film na primer,posle pola sata cpu dostize i do 70C.kada se fan stavi na medium,brzo sa ovori ta temperatura na nekih 30-40C,ali se opet plasim da se nesto ne spali na ovako velikim temperaturama...
Jedno po jedno:ubija me ovaj fan.
jos sam malo kopao po netu i nasao ovo http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1134500
ne pominje se konkretno 6715b,ali mislim da je ovo ista serija.
meni se fan ponekad potpuno iskljuci,ali samo na kratko i tada uzivam tih maximalno 2 min i onda opet krece da se ponasa kao usisivac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari