Ehem, ehem... da li si probao Earth's Special Forces? Mod za HL1? To je po meni najbolja DB igra za PC
Uspeo sam da pokrenem igru!
@Coola
Od svih tih 100 nacina, ja sam izabrao najgluplji. Kad sam extraktovao imidz iz rar-a onda sam extraktovao fajlove iz tog imidza i od tih fajlova napravio imidz, koji nije radio:wall:!
E sade: Igra mi u meniu pici >200fps, a u igri ~15fps. Jel mogu nesto da uradim da to ide malo brze? Probao sam sva 4 plagina za grafiku i nikako da krene postenski! Citao sam da se pcsx2 najvise oslanja na CPU, a da mu ovaj moj nije dosta, ne verujem!
Ja koristim emulator za PS2 i "dobavio" sam nekoliko igara, najbolje mi radi Crash 4, on je skroz igrljiv i grafika je extra, ali da bi ti radio normalno moras da imas BAS jak komp.
ja sam zbog PS2 emulacije moj nasvirao na 3.3 Ghz (e6300 - 3.29 Ghz) i sada radi ok.
Takodje mi radi i ono rvanje Smack Down 2008, dok mi npr Guitar hero rock the 80' stuca dosta, kao i Crash 5 koji ima problema i sa komandama.
Ima dosta experimentisanja, imas u sobi retro temu o ps2 i moju postavku za Crash 4 koja na jakim masinama sigurno radi, skoro kao original.
Nego interesuje me koji si dragonball tacno pokrenuo koju verziju ?
Ja evo upravo dobijam neku japansku, ne znam da li sve verzije isto rade ?
Ajde ako ti nije tesko samo pogledaj koji je taj tvoj Dragonball.
Treba mi bios za Pcsx2 0.9.4 emulator, samo on mi fali. Trazio sam ga po netu i nisam mogao da ga nadjem...:S: Moze li neko da adresu gde da ga skinem?:wave:
Da li je neko uspeo da pokrene Gran Turismo 4 preko ovog emulatora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari