Šta je novo?

Howto: PSX Emulacija

Koristi sigurno, nego je prosto neoptimizovan emulator. Ako si baš nameran da se bakćeš s tim, probaj 64-bitnu verziju (na 64-bitnom Windowsu).

Ehem, ehem... da li si probao Earth's Special Forces? Mod za HL1? To je po meni najbolja DB igra za PC

Pa ima jos neka koju su pravili neki likovi, to je modifikacija za Quake3 i zove se Bid for Power... ovo nisam probao, zato sto su imena i izgled likova promenjeni, a ESF je super!

Poslednja izmena:
Uspeo sam da pokrenem igru!
@Coola
Od svih tih 100 nacina, ja sam izabrao najgluplji. Kad sam extraktovao imidz iz rar-a onda sam extraktovao fajlove iz tog imidza i od tih fajlova napravio imidz, koji nije radio:wall:!

E sade: Igra mi u meniu pici >200fps, a u igri ~15fps. Jel mogu nesto da uradim da to ide malo brze? Probao sam sva 4 plagina za grafiku i nikako da krene postenski! Citao sam da se pcsx2 najvise oslanja na CPU, a da mu ovaj moj nije dosta, ne verujem!

Ja koristim emulator za PS2 i "dobavio" sam nekoliko igara, najbolje mi radi Crash 4, on je skroz igrljiv i grafika je extra, ali da bi ti radio normalno moras da imas BAS jak komp.
ja sam zbog PS2 emulacije moj nasvirao na 3.3 Ghz (e6300 - 3.29 Ghz) i sada radi ok.
Takodje mi radi i ono rvanje Smack Down 2008, dok mi npr Guitar hero rock the 80' stuca dosta, kao i Crash 5 koji ima problema i sa komandama.
Ima dosta experimentisanja, imas u sobi retro temu o ps2 i moju postavku za Crash 4 koja na jakim masinama sigurno radi, skoro kao original.
Nego interesuje me koji si dragonball tacno pokrenuo koju verziju ?
Ja evo upravo dobijam neku japansku, ne znam da li sve verzije isto rade ?
Ajde ako ti nije tesko samo pogledaj koji je taj tvoj Dragonball.

Poslednja izmena:
Ja koristim emulator za PS2 i "dobavio" sam nekoliko igara, najbolje mi radi Crash 4, on je skroz igrljiv i grafika je extra, ali da bi ti radio normalno moras da imas BAS jak komp.
ja sam zbog PS2 emulacije moj nasvirao na 3.3 Ghz (e6300 - 3.29 Ghz) i sada radi ok.
Takodje mi radi i ono rvanje Smack Down 2008, dok mi npr Guitar hero rock the 80' stuca dosta, kao i Crash 5 koji ima problema i sa komandama.
Ima dosta experimentisanja, imas u sobi retro temu o ps2 i moju postavku za Crash 4 koja na jakim masinama sigurno radi, skoro kao original.
Nego interesuje me koji si dragonball tacno pokrenuo koju verziju ?
Ja evo upravo dobijam neku japansku, ne znam da li sve verzije isto rade ?
Ajde ako ti nije tesko samo pogledaj koji je taj tvoj Dragonball.

Igra je Dragonball Z Budokai 2!!!
btw. uspeo sam da dobijem igriv fps (>25) u vecini situacija jednostavnim experimentisanjem u plaginu za grafiku!

Ljudi, otisli ste u debeli Off...

Hint: Naziv teme: PSX emulacija!

sta god to znacilo :D ... ja ne znam :D ... jedino sto me interesuje a mislim da sam vec pitao ali evo sada konkretno i molim za konkretan odgovor bez onoga sto nisam pitao ... ne pametujem nego me stvarno interesuje ukratko ...

evo ovako ....konfa iz potpisa. .. uzeo sam jos 2 joy-pada nisu neki ali rade sto je bitno ...
i sad uzeo bih od burazera igre za PS2 da probam malo kako to sve ide na kompu ... ono sto on ima je Grand Turismo ... ne znam koji ... neki james bond ... i nfs mw ... da li to mogu da pokrenem sa mojim kompom i josh jedno bitno pitanje ... da li ti emulatori traze originale ili kopije... posto ovo sto sam naveo su kopije (nosio je PS2 na flesovanje pa sada uzima za 2oo din na bus stanici :D ) ... ili moraju originali posto ima i neke originale ... znaci sa cime da probam i sta ce raditi ... i najbitnije ... dajte link za emulator sa kojim cu to da pokrenem (samo nemojte da kazete da lista i pretrazujem jer nemam vremena, pa ako znate dajte pls) i ukratko objasnjenje da li treba nesto specijalno da se radi ili ga samo instaliram ili treba da ga otpakujem i pokrenem ...

hvala unapred, nadam se da ce neko odgovoriti onako kako sam hteo ... POzz

kratko pitanje....kakve su sanse da cu uspeti da emuliram manhunt 2 na pc? (izasao okt 2007)

www.pcsx2.net, pa gledaj compatibility... Ja bih rekao nikakve...

ok hvala....za sad me samo manhunt 2 zanimao, mozda najdem jos nesto zanimljivo

A jel se bavi neko PSX emulacijom? :D
Inace, bilo bi lepo neku razmenu ili slicno ako neko zeli da udeli drugaru koga je izdala sreca :D

Imam ja određenu količinu igara, samo ako si iz Beograda.

E a jel mogu da se naprave i sticky PS2 emulacija i DC emulacija?

Sad se moze, sta hoces... Ima se vremena :)... Bice za jedno nedelju dve...

Ja se nadam poshto je DC dosta zaeban(barem meni)

Treba mi bios za Pcsx2 0.9.4 emulator, samo on mi fali. Trazio sam ga po netu i nisam mogao da ga nadjem...:S: Moze li neko da adresu gde da ga skinem?:wave:

Da li je neko uspeo da pokrene Gran Turismo 4 preko ovog emulatora?

Treba mi bios za Pcsx2 0.9.4 emulator, samo on mi fali. Trazio sam ga po netu i nisam mogao da ga nadjem...:S: Moze li neko da adresu gde da ga skinem?:wave:

GooGle is your friend.

Kucaj SCPH39001.bin

ako bi neki moderator bio voljan(da stavi sticky),ja bih bio isto,samo da nadjem vremena da napisem o emulaciji PS2,najbolji emulator i slicno...;)

Da li je neko uspeo da pokrene Gran Turismo 4 preko ovog emulatora?

Ja sam uspeo. Blokirao je kod spice tako da moras da je preskocis , da ne bi blokirao.
Time trial radi lepo nekih 15ak minuta , ali career mode i autoskola brljaju sa jednim pluginovima a sa drugima blokiraju.

Uzrok svemu ovome je nedovoljna kompitabilnost klijenta sa pluginovima , pa bi se u narednim verzijama trebalo ocekivati poboljsanje.

Inace i BIOS-e i vec namestene i podesene PCSX2 -ove mozete naci po torentima.

Vrh Dno