Šta je novo?

How to: PS2 Emulacija

E jel se nekom desavalo da Gran Turismo 4 mu stane odmah na pocetku kada treba da ide uvodni film? Skinuo sam patch koji to navodno resava ali ni on ne pomaze...

Problem kada instaliram pcsx2 0.96

Could Not Load GS Plugin 'plugins'<NULL> pise kada se konfigurise

I uvek kada se pokrene trazi da se konfigurise, i tako u krug.

A recimo kada koristim stare podatke sa windows xp sto sam sacuvao radi. U cemu je problem? Imam Windows 7.

Obrisi sve fajlove iz ini foldera. Pa onda kopiraj pluginove, pa onda pokreni emulator. Tada bi trebalo da trazi konfigurisanje, nadamo se samo jednom :D :wave:.

Poslednja izmena:
Obrisi sve fajlove iz ini foldera. Pa onda kopiraj pluginove, pa onda pokreni emulator. Tada bi trebalo da trazi konfigurisanje, nadamo se samo jednom :D :wave:.

Predpostavljam da si mislio na inis folder, a on je prazan. Ini foldera nema.

Da, mislio sam na inis folder. Ako je prazan, a kopirao si pluginove, bem li ga onda. Obrisi tu verziju, pa instaliraj neku noviju ili stariju ;).
Ili obrisi te graficke pluginove, pa stavi neke novije ili starije.
Jer ocigledno ta verzija emulatora ima problema sa tim grafickim pluginovima koje imas instalirane.

Da, mislio sam na inis folder. Ako je prazan, a kopirao si pluginove, bem li ga onda. Obrisi tu verziju, pa instaliraj neku noviju ili stariju ;).
Ili obrisi te graficke pluginove, pa stavi neke novije ili starije.
Jer ocigledno ta verzija emulatora ima problema sa tim grafickim pluginovima koje imas instalirane.

A nista forsiracu onda ovo sto mi ostalo sa xp-a. Natrpan folder svega i svacega.

E evo uspeo sam, moralo da se pcsx2 aplikacicija stavi run as administrator.

Poslednja izmena:
Vidima kao prvo da ne znas da se NE ZNAM, pise odvojeno :p.
A sto se tice ovog drugoga sto ne znas :D, pa recimo zbog tih glupih administratorskih zehebancija, za pocetak.
Mada to sve zavisi koliko je XP ljudima (bio) stabilan.
Meni je vec par godina rock stabilan, instalirao sam ga samo 2x, i to oba puta kad sam kupovao veci hard disk :type:.

Poslednja izmena:
Jel igrao neko Kingdom Hearts na emulatoru i kako mu je radio?

Nabavio sam Kingdom Hearts i za sada sto sam odigrao mogu reci da igra radi jako dobro. A i zanimljivo deluje. Nisam nikada igrao na PS 2, ali secam sa opisa jos kada je izasla i da je igra bila dosta nahvaljena

Ima li neki Twisted Metal na PS2 koji bi se mogao igrati na računaru uz neki emulator i kako?

Najblji twisted metal ikada je upravo za ps2:)
Zove se twisted metal black.Imas i neki head-on ali je to port sa psp verzije i jako je graficki ocajan.

Dobro i dvojka je super ali je ipak blek puno ozbiljniji:)

lepo je rekao milan tarot: konzole sluze za igranje a racunar za racunanje.
kao prvo, dosta igrica nece raditi na emulatoru.
kao drugo, one koje rade nece uvek raditi kako treba.

onaj ko ima pare za komp dovoljno dobar da igre rade na istom kvalitetu kao na ps2 neka kupi ps2. ili jos bolje ps3, xbox...

Zasto bi neko kupovao Xbox :D ?
U magli se mozda pojavi jedan pametan razlog, Alan Wake, ako bude bio ekskluziva.

I ne preteruj, PS2 emulacija nije toliko zahtevna, pa ne trazi quad core, i7, phenom II.
Dovoljan je C2Duo overklokovan na 3 GHz, pa danas se recimo E5200 moze kupiti za 50e, ako je to nekome skupo :smash:.
Ko nema ovoliko para za procesor koji ce ga dugo sluziti, nema sigurno para ni za PS2, samo da bi igrao par odabranih igara na njemu.

Ja da imam para, rado bih posedovao PS3, ali izmedju te konzole i pc gaminga, I choose the later ;).

oni pisu sa dva t,kao latter..:)

p.s. - radi se na novoj pcsx2 verziji vec duze vreme,a evo nove slike u programu (atacment)..:)

Prilozi

• pcsx2logo_Nanxo.png
    pcsx2logo_Nanxo.png
    67.1 KB · Pregleda: 77
evo i
Final Beta Verzije (1736)
koja se juce pojavila i koja ima novu slicicu i skoro zavrsena,posle nje ide novi PCSX2,mnogo brzi i stabilniji..:)

Yeah, isprobao sam 1736 sa MGS3 i radi bolje nego ranije.
:)

Ljudi naterali ste me da probam da vidim dal radi :)
Inace, da ne otvaram temu bezveze - jel postoji Xbox (onaj stariji) emulator?

Bas me zanima da li mogu da emuliram Yakuza 2,
AMD 5200+, 2GB, 3850512MB...?

a mrtva ili sta?

Ova tema je mrtva ili sta?

a kako to da si ti "guest"???
inace nije mrtva,ali progress flood na PCSX2,tako izgleda i ovde..:)

U DBZ Budokai Tenkaichi 2 i 3 downgrade sa 8800GT na 7800GTX se nije mnogo osetio, bilo je malo cheshcih padova u FPS-u i u cutscenama kada ima vishe od 2 modela jako secka ali sve u svemu zadovoljan sam. P.S. proc je E6750 na 3.2GHz.

Ja imam ati 3850,i nikako mi ne radi BT3,a radio je sa 8600GTS?? WTF??

Inace,koji ti je config?

BT2 nisam bas ni probao

Imam PCSX2 verziju 0.9.6. Koristim GSD 0.1.14 u verziji za SSSE 3. Rezolucija mi je 1680x1050 60Hz renderer mi je bio Dx 9 Hardware-a, ali malopre sam prebacio na Dx 10(vratili mi 8800GT) Hardware i radi mnogo bolje i mnogo je lepshe. Interlacing nema, aspect ratio 16:9 i samo mi je Texture Filtering i Alpha Correction chekirano. E da i trenutni bios mi je za NTSC-U konzolu iz 2002.

Sve,sve,sve tako podeseno....Testirao i sa 0.1.14 i jos vise sa 0.1.4 i 0.1.5...ne mogu da verujem..kao neka HW nekompatibilnost..nema sanse da radi..samo zbog te igre sam vise puta menjao OS i instalirao Win Vista i Win7...ali nema sanse..sve druge PCSX2 igre i sve druge stvari rade odlicno,samo Tenkaichi serijal nikako nece (ni pal ni ntsc)..a imao sam sve plugin-ove,i najnovije BIOS-e (i PAL i NTSC iz 2004.godine,mada to je nebitno) i najnovije drajvere..:(

pomirio sam se sa tim - prosto nece..:(

hvala na odgovoru,u svakom slucaju...:)

Poslednja izmena:
Jel ima neke razlike u verzijama emulatora, preciznije me zanima da li ce na najnovijoj verziji(0.9.6) raditi igre koje rade na starijim? Zanima me jer vidim da neke igrice imaju oznaceno da rade pod drugim verzijama, tj za neke je oznacen ovaj poslednji, a za neke druge igre stoje da rade na ranijim verzijama(0.9.2, 0.9.3, 0.9.4, 0.9.5) emulatora

Vrh Dno