Šta je novo?

Honor Watch GS Pro

Ja sam imao duplo veću carinu.
 
Carina i pdv su izašli oko 2300. Sat je danas stigao.
 
Мени било 2500 пре који месец...
 
1713260898664.jpeg
Posle 24h sa AOD ostalo mi je 91% baterije. Baterija je stvarno dobra. Juče sam ga čačkao baš dosta, čak sam šetao 70min(oko 5km), GPS je precizan, samo je slabiji nego na telefonu, nije hteo da mi uradi lock dok sam u zgradi(telefon hoće). Kada sam izašao ispred zgrade odmah je našao GPS signal. Primetio sam još jednu stvar jutros kada sam se probudio ekran je bio ugašen, pa se AOD pojavio posle 30s. Izgleda tako štedi bateriju, provali kad spavam pa ugasi AOD(što je odlično)
 
kod mene 3% baterije nakon 18 sati radi, stvarno kida
nisam nešto čačako mnogo oko opcija, polako, detaljnije za koji dan kada mu uđem u sitna crevca
 
Od 100 do 15%, kada obično punim sve baterije, kod mene okruglo 20 dana korišćenja. Vrhunski uređaj... Gledam ove što koriste Apple satove, pune ih svaki drugi dan.Mada ni Šljamsung nije ništa bolji.
 
Kako ste zadovoljni sa gs pro? Vidim da je trenutno 5k din, dzabe.
 
Za sada vrhunski služi, nemam nikakvih zamerki.
 
Ima i ovde koga mrzi da čeka... ;)
 
Даћу ја полован за 20к одмах. 🤣
 
Odlican je sat, pogotovo za ove pare. Ja sam ga platio 150e koristio dve godine. Presao sam na Huawei Watch GT 3 SE pa sam posle uzeo i Xiaomi Watch S1.
Nije fluidan kao GT3 i S1 ali zato baterija bez premca na GS Pro.
 
Kolega sa foruma me je pitao za poređenje ovog sata i Vibe7Pro, pa pošto sam njemu otkucao da podelim i ovde moje utiske posle 4 dana korišćenja:

Baterija je sigurno najmanje duplo bolja. 3 dana sam imao upaljen AOD i još jedan dan imam bez AOD-a sa paljenjem ekrana na okret ruke. Baterija mi je trenutno na 73%. A prilično sam ga čačkao gledajući šta sve ima. AOD za 24h potroši 9-10% baterije što je 2,5x bolje od Vibe7 pro(on je mogao 3, najviše 4 dana da izvuče sa AOD).
3% mi je skinuo baterije za dan kada nije upaljen AOD tako da deluje da je tačna reklama o najmanje 25 dana trajanja baterije. Još sam 2x šetao po 1h i nešto sa upaljenim GPS-om.
Malo je reći da sam oduševljen baterijom i da sam dobio tačno ono što sam i tražio.
Sat je (bar za ovo kratko vreme koje ga koristim) mnogo bolji od Vibe7 Pro. Bukvalno je po svakom parametru bolji. Bolja je izrada, bolji je softver, bolji su senzori. Na njemu čak nisam ograničavao biometrijksa merenja(kao što sam uradio na Vibe da mi meri od 8 do 20h).
Sat ima svojih 4GB memorije i moguće je prebaciti na njega muziku pa slušati bez telefona. GPS je prilično dobar (ne kao na telefonu ali ovo je sat). Kod šetnje mi prebacuje putanju sa sata u Stravu pa sam gledao putanju, greši možda 3-5m u lokaciji, što je odličan rezultat za sat.
Ima 14 pozadina za ekran i 5 pozadina za AOD koje se mogu menjati iz aplikacije.
Sat ima altmerat, ima barometar, ima kompas. Mogu da se instaliraju aplikacije(ja sam instalirao recimo kalkulator)Svako praćenje je bolje nego Vibe. Kod spavanja mi recimo prati i rem fazu koja nema na Vibe. Vibe je dobro pratio spavanje(kad zaspim, kad ustanem) ali je ovaj još bolji. Konstantno mi daje savete za bolje spavanje(ubi me sa pričom da legnem ranije), jer ja oduvek spavam od 5-6h.
Vremenska prognoza je bolja, ima i mesečeve faze, prognozu za 7 dana, plimu, oseku, zalazak izlazak sunca i još nekih ekrana....meri nivo stresa.
Ono što meni prilično znači je što ima automatsko osvetljenje koje odlično radi. Recimo da nisam ni probao maksimalno osvetljenje ekrana jer mi nikada nije zatrebalo. Automatika radi odličan posao(i za ekran i za AOD to važi - verovatno je i tu tajna dužeg trajanja baterije)
Sama izrada je kvalitetnija, nekako mi zbog zakrivljenosti narukvice lepše stoji na ruci(mogu bolje da ga pritegnem na ruci a da mi ne zaustavlja cirkulaciju :) ). Ako bi našao neku manu to je što je deblji nego Vibe7.
 
Na AE ali ne moze da se posalje u Srbiju. Oko 7k dinara je bio sledeci.
 
Da li je neko provalio kako da smanjim sleep goal? Default je 8 sati, ali želim da postavim na 7.
 
Kolega me je pitao da testiram koliki je domet sata preko BT pa da ostavim i ovde šta sam njemu odgovorio:
Situacija 1:
Telefon je u kući ja sam napolju sa satom. Udaljavam se ukoso od kuće i posle 20m i dalje imam signal(to je iza 2 zida - telefon je u dnevnoj sobi i zid od dnevne sobe plus zid od hodnika). Pošto nisam imao više ulice morao sam ili niz ulicu ili uz ulicu i onda se signal prekida cim pređem nekoliko metara jer dolazi još jedna kuća između.
Situacija 2:
Telefon je kod supruge i ona me zove, nema nikakvih prepreka između. Na 50m radi bez problema, na 90m radi bez problema. Onda mi nestaje ulice. :). Signal se nije prekinuo tako da verujem da radi i na 100+m
 
Nazad
Vrh Dno