Javite ako bude opet ova cena.
Evo ja lično sam prešao sa S23 Ultra na Magic7 Pro čim je izašao. U apsolutno svakom segmentu je meni bolji Honor, osim S Pen ko je koristi. Kao što kažeš, za tu cijenu teško da će biti nešto bolje. Jedina je mana što očigledno ne drži cijenu kao Samsung jer ja sam S23 Ultra star 2 godine, taman izašao iz garancije, prodao za 650€. Doduše 512GB verzija ali malo ko to cijeni i kad kupuje polovno, a plaćaš skuplje prilikom kupovine. Ako te nešto konkretno zanima u odnosu na S23 Ultra slobodno pitaj.Mislim se (napokon) prijec sa S23 Ultra, sto sam razmatrao neko vrijeme.
Prelazak se oduzio, jer jednostavno nisam naišao na nešto što me izuva.
Sad imam priliku uzet MG7 PRO za 619€ novo kod produljenja ugovorne obveze (HR), pa me interesira vaše mišljenje.
Neke prednosti i mane u odnosu na Samsung...., obzirom na cijenu, čini mi se kao dobar deal.
Kakav ti je što se tiče softvera u odnosu na OneUI?Ja sam prešao sa Samsung S25 Ultre na Honor Magic 7 Pro.
Što se mene tiče software ko software, nikakve tu nema značajne razlike.Kakav ti je što se tiče softvera u odnosu na OneUI?
Moze li info sa Alija koje staklo radi ok?Jedini problem je pronaci zastitno staklo na kom ce raditi otisak prsta.
Od 3 razlicita samo ja jednom radi otisak.
Pricam o zastiti na aliexpresu, ali to ima i kod nas u prodavnicama mobilne opreme, tako da ko stavlja staklo dobro proverite da li ce raditi otisak.
Drugo i trece radi otisak prsta.Moze li info sa Alija koje staklo radi ok?
Vrvt je ploca pokvarena, davno sam imao situaciju istu takvu sa jednim htc-om.Meni se opet restart ovako jutros. Nisam bio u aplikaciji. Probudio se i uzeo telefon, ukljucis wifi. Kako sam ukljicio wifi tako se ugasio. Razmisljam da vratim uredjaj.
M5P za dve godine mi se ni jednom nije restartovao
Da li si ga vracao na fabricka podesavanja?Hvala na odgovoru.
Nov je telefon
Sacekacu jos malo.
Ako se nastavi mislim da ce biti cimanja oko Reklamacije tj kako dokazati da se restartuje
Ali zato face unlock radi ko secer. U mrklom mraku prepoznaje lice, otisak tako reci i ne koristim.Jedini problem je pronaci zastitno staklo na kom ce raditi otisak prsta.
Od 3 razlicita samo ja jednom radi otisak.
Pricam o zastiti na aliexpresu, ali to ima i kod nas u prodavnicama mobilne opreme, tako da ko stavlja staklo dobro proverite da li ce raditi otisak.
Bas to, to mi se mnogo dopadalo na Huawei i Honoru, ostali android modeli mogu da se ugledaju na njih, a ne da osvetle ekran do maksimuma da bi ga samo otkljucao.Ali zato face unlock radi ko secer. U mrklom mraku prepoznaje lice, otisak tako reci i ne koristim.
To je možda i glavni razlog zbog čega sam uzeo ovaj telefon. 😄Bas to, to mi se mnogo dopadalo na Huawei i Honoru, ostali android modeli mogu da se ugledaju na njih, a ne da osvetle ekran do maksimuma da bi ga samo otkljucao.
Ne znam kako je kod drugih, ali svidja mi se i sto na Honoru app banke na primer podrzavaju face unlock, a ne samo otisak prsta.
Da, definitivno radi peeerfektno u svim uslovima.... Takodje prezadovoljan...Ali zato face unlock radi ko secer. U mrklom mraku prepoznaje lice, otisak tako reci i ne koristim.
Da li si ga vracao na fabricka podesavanja?
Mozes da probas i ovo da uradis
Ali zapamti redosled ranji i sta se klikce, jer moguce da ce ti biti kineska slova, kao i meni.
U Android svijetu jedino Honor Magic Pro i Huawei (Mate) imaju implementiran FaceID tj 3D mapiranje lica preko infracrvene kamere i dot projektora (otuda ona pilula na telefonima koji imaju FaceID) Svi ostali koriste najobičnije 2D prepoznavanje preko prednje kamere, bez ikakve dubine pa takvo rješenje možeš da otključaš najobičnijom fotografijom vlasnika npr... 🙂Bas to, to mi se mnogo dopadalo na Huawei i Honoru, ostali android modeli mogu da se ugledaju na njih, a ne da osvetle ekran do maksimuma da bi ga samo otkljucao.
Izvini, nisam bas detaljno propratio od pocetka... Problem jeste iritirajuci ali da li si pokusao da ga resetujes na fabricka podesavanja pre bilo kakvog cimanja... Jer nosenje u servis, prvo ce da ga resetuju....Odradio i opet isto. Sad mi se nicu gasi i restartuje. Preksinoć se ugasio, sinoc se restartovao. Pritom, nisam ukljicio zakazano isključivanje i ukljucivanje uredjaja.
Koliko se secam imam 14 dana od online kupovine da vratim uredjaj.
Da li se racuna 14 radnih dana ili kalendara lih i da li se racuna pocetak od preuzimanja posiljka ili od kreiranja porudžbine?
Ili je najbolje da ga odnesem na servis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari