Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

E hvala ti puno 😉

Tačno će biti da je to bio problem! To je na stabilnoj verziji verovatno bilo uključeno po defaultu
Iskreno ne znam, mislim da je to bilo i na os9.
Slabo snimam, a juce sam bas ovo isprobao, i odlicno radi posao, upaljen je bio neki aparat za kokice koji je bucan, i kad sam to ukljucio totalno je iskljucio zvuk aparata, a normalno se cuju glasovi ljudi.
Ne zelim ovde da kacim taj snimak zbog privatnosti porodice.

Dve stavke koje bih dodao u konacnoj verziji OS10:
Odabir kad da se iskljuci usteda energije koja se automatski pali u rasponu 10% do 60% (izaberes % koji zelis), za sad moze da se odabere samo kad baterija dostigne 90%.
Kad se telefon prikljuci na punjac da pokaze ili non stop da pokazuje koliko je vremenski ostalo do pune baterije (ili do kapaciteta koji je korisnik odabrao).

Razmišljam da uzmem Huawei GT Watch 5 46mm. Da li je neko imao iskustva, konkretno me zanima kako rade kbavestenja na njemu, pozivi i da li podrzava mape npr Petal maps koji imam na Honor-u, takodje da li je moguce koristiti bankovne kartice na njemu.
Razmišljam da uzmem Huawei GT Watch 5 46mm. Da li je neko imao iskustva, konkretno me zanima kako rade kbavestenja na njemu, pozivi i da li podrzava mape npr Petal maps koji imam na Honor-u, takodje da li je moguce koristiti bankovne kartice na njemu.
Da li je mozda bolja kupovina Xiaomi watch sa Wear os-om neki?

Imam ovaj sat, odličan je!
Petal Maps rade na njemu ako su mape instalirane na telefon. Postoji i offline mod koji nisam probao.
Uz mali dodatak koji košta 2 evra čini mi se mogu raditi i Google Mape.
Može se koristiti Huawei Pay ali on u Srbiji nije podržan

Imam ovaj sat, odličan je!
Petal Maps rade na njemu ako su mape instalirane na telefon. Postoji i offline mod koji nisam probao.
Uz mali dodatak koji košta 2 evra čini mi se mogu raditi i Google Mape.
Može se koristiti Huawei Pay ali on u Srbiji nije podržan
Koliko vidim sve osim social aplikacija sa play store i placanje u Srbiji nije podrzano, sve ostalo radi valjda kako treba. Pozivi poruke kad se veze sa Honorom? Da li je moguce odgovoriti na SMS poruku preko sata? Viber,WA,Insta? Da li se preko app gallery mogu instalirati neke aplikacije?

Pozivi i poruke rade bez problema.
Može se odgovarati na SMS poruke preko sata, čini mi se da to važi i za Viber/Whatsapp. Morao bih da proverim. Za Insta ne znam. Koristim Instander, nisam uključio sinhronizaciju sa satom za njega.
Neke aplokacije se mogu instalirati preko Huawei Health aplokacije na telefonu. Nema ih puno

Vrh Dno