Ne pronalazim tu opcijuKad pocnes da snimas, pokusaj da ukljucis opciju utisavanje pozadinske buke
Ne pronalazim tu opcijuKad pocnes da snimas, pokusaj da ukljucis opciju utisavanje pozadinske buke
Nisam ni ja video tu opciju.Ne pronalazim tu opciju
E hvala ti puno 😉Kad pocnes da snimas u gornjem desnom uglu imas ovu ikonicu na slici, nju upali.
Pogledajte prilog 503915
Tačno će biti da je to bio problem! To je na stabilnoj verziji verovatno bilo uključeno po defaultuE hvala ti puno 😉
Iskreno ne znam, mislim da je to bilo i na os9.E hvala ti puno 😉
Tačno će biti da je to bio problem! To je na stabilnoj verziji verovatno bilo uključeno po defaultu
Da li je mozda bolja kupovina Xiaomi watch sa Wear os-om neki?Razmišljam da uzmem Huawei GT Watch 5 46mm. Da li je neko imao iskustva, konkretno me zanima kako rade kbavestenja na njemu, pozivi i da li podrzava mape npr Petal maps koji imam na Honor-u, takodje da li je moguce koristiti bankovne kartice na njemu.
Koliko vidim sve osim social aplikacija sa play store i placanje u Srbiji nije podrzano, sve ostalo radi valjda kako treba. Pozivi poruke kad se veze sa Honorom? Da li je moguce odgovoriti na SMS poruku preko sata? Viber,WA,Insta? Da li se preko app gallery mogu instalirati neke aplikacije?Imam ovaj sat, odličan je!
Petal Maps rade na njemu ako su mape instalirane na telefon. Postoji i offline mod koji nisam probao.
Uz mali dodatak koji košta 2 evra čini mi se mogu raditi i Google Mape.
Može se koristiti Huawei Pay ali on u Srbiji nije podržan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari