Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Takodje ima i Al prevodjenje, podrzava nas jezik.
U podesavanjima baterije ima automatsko ukljucivanje i iskljucivanje ustede energije. 1000011659.jpg

Moje iskustvo sa Beta 1 update-om:
Unapredjenja u pogledu animacija, otvaranje/ zatvaranje aplikacija.
Kamera je dobila manji update u pogledu interfejsa, ali veći update u pogledu snalaženja u odredjenim scenama. Reprodukcija boja je znatno bolja.
AI translate radi od sada i na srpskom kao i Call Translate.
Sve u svemu telefon radi fluidnije, baterija nepromenjena. Preporuke za update, ali imati na umo ovo je prva beta možda bude bug-ova u sledećim ažuriranjima kada stigne još funkcionalnosti.

U međuvremenu izašao update za 9ku 😃

Prilozi

• Screenshot_20250828_163344_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250828_163344_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    53.8 KB · Pregleda: 25
Zna li neko kako se odjavljuje iz beta programa? Kontaktirao sam italijanski i srpski Honor centar za podršku i dobio informaciju da ćemo kao beta testeri dobijati samo beta nadogradnje, stabilne nećemo dok se ne odjavimo iz beta programa.
Na moje pitanje kako to da uradim iz Honor Srbija su me uputili na ovlašćeni servis (besplatno) a Italijani su mi rekli da se to radi preko Pkay prodavnice - nisam našao opciju koju su mi pomenuli.
Veselje u najavi!

Zna li neko kako se odjavljuje iz beta programa? Kontaktirao sam italijanski i srpski Honor centar za podršku i dobio informaciju da ćemo kao beta testeri dobijati samo beta nadogradnje, stabilne nećemo dok se ne odjavimo iz beta programa.
Na moje pitanje kako to da uradim iz Honor Srbija su me uputili na ovlašćeni servis (besplatno) a Italijani su mi rekli da se to radi preko Pkay prodavnice - nisam našao opciju koju su mi pomenuli.
Veselje u najavi!
Mozda da probas da prebacis opet region u Srbiju, pa da potrazis azuriranje, ali mislim i ako je to moguce da ce azuriranje doci za 24h do 48h

Mozda da probas da prebacis opet region u Srbiju, pa da potrazis azuriranje, ali mislim i ako je to moguce da ce azuriranje doci za 24h do 48h
Prebacio. Neće. Nije mi logićno da sa Androida 16 vrati na taj način na Android 15. Možda, mada ne verujem, kad se pojavi finalna verzija Androida 16 za ovaj telefon. Ali mislim da prvo mora da se odjavi sa bete. Kako - nisam pametan!

Jel veliki problem u beti? Nestabilna?

Jel veliki problem u beti? Nestabilna?
Nije. Čini mi se da me wifi zeza ponekad. Jednom mi se desilo da mi sat, koji ne povezan sa telefonom, zvonio iako me niko nije zvao. Ne, nije do sata! Ali sve je to minorno. Razlog za vraćanje na stabilnu verziju je što ću u nekom trenutku poželeti da prodam telefon

Moji utisci su da beta za sada radi super. Ništa loše nisam primetio. Ali se slažem da bi u nekom trenutku bilo dobro da smo na stabilnoj, tj. finalnoj verziji.

Nazad
Vrh Dno