pedjadroid
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 115
Na zalost ovde je doslo do fizickog ostecenja sto ne pokriva garancija i servis moze da kaze da ne moze da obezbedi odredjeni stepen ip zastite koji je fabricki propisan ali da znate.... Ukoliko nosite u servis telefon koji je u garanciji zbog nekog kvara, a da do njega nije doslo nepravilnim rukovanjem ili fizickog ostecenja, koji zahteva otvaranje telefona i ukoliko u servisnom izvestaju nije navedeno da telefon nakon servisa nece zadrzati fabricki propisan stepen zastite ip.. vi i dalje imate pravo na reklamaciju ukoliko dodje do prodora vode ili prasine unutar telefona.... Ukoliko naglase da telefon nece zadrzati odredjeni ip sertifikat nakon servisiranja imate zakonsko pravo da trazite zamenu uredjaja novim... Garancija podrazumeva kupljen uredjaj koji god to bio sa svim svojim tehnickim specifikacijama koje mora zadrzati u tom roku... Tako da.... Obratite paznju i ne dajte nikom da vas nasanka....Nakon što su mi rekli da ne mogu garantovati ip68/69 nakon zamjene poklopca odlučio sam da ipak sam promjenim jer isto dobijam i za 20-30€...
Poslednja izmena: